Hahaha joj Alispahića legende al me nasmija, kaže "ja ne smijem pogledat na klupu"
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
http://sportsport.ba/bh_fudbal/alispahi ... ise/204865
Hahaha joj Alispahića legende al me nasmija, kaže "ja ne smijem pogledat na klupu"
hahaha kralju
Jesul ovo vjerne horde kamenovale bus svojih igrača?
- TobeYarabi
- Kontakt:
jesmoofanziva je napisao/la:Jesul ovo vjerne horde kamenovale bus svojih igrača?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Cega se pametan stidi, budala se time ponosi. Davno receno...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
ima na nasoj temi reakcija manijaka nakon sto je dobio batina u Zenici 
nece mi bit jasno ko sa zdravim razumom se odluci setat sa obiljezjima u manjim grupicama u ovakvom gradu..
nece mi bit jasno ko sa zdravim razumom se odluci setat sa obiljezjima u manjim grupicama u ovakvom gradu..
Zadnja izmjena: BadrHari, dana/u 28 avg 2016, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Pa da opet ode na 3-4 dana i da se nikome ne javlja i da niko nema pojma gdje se nalaziThetraphak1921 je napisao/la:Postoji li kakva sansa da Husica vratimo Slobodi? Molimo vas, platit cemo obestecenje..
Hm, ljudi koji idu na "neutralne" tribine da gledaju klub koji vole? Nisu svi ni ultra..BadrHari je napisao/la:ima na nasoj temi reakcija manijaka nakon sto je dobio batina u Zenici
![]()
- Thetraphak1921
- Kontakt:
"Kod njega sizofrenija, ne pomaze ni hemija."joker90 je napisao/la:Sta li ce Celo upisati u Husicevu kartoteku?
a to ne podrzavam naravno, ali opet slabo ko takve i napada. ja sam cuo da je veceras raja na zapadu slavila gol i da ih nije niko dirao.ofanziva je napisao/la:Hm, ljudi koji idu na "neutralne" tribine da gledaju klub koji vole? Nisu svi ni ultra..BadrHari je napisao/la:ima na nasoj temi reakcija manijaka nakon sto je dobio batina u Zenici
![]()
momak hordas je na temi napiso bas da je sa zapada gledo tekmu i da nije nista strasno.
al opet se zna kakva raja gostovanja obilazi, 90 % ultra fazon, pogotovo mladji. ovaj krampuz piso fuck zenica na profilu, hool ovo ono
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Tebe proglasice pitarom na vasoj temi, odavno ti niko nije vecu cast ukazao.Thetraphak1921 je napisao/la:"Kod njega sizofrenija, ne pomaze ni hemija."joker90 je napisao/la:Sta li ce Celo upisati u Husicevu kartoteku?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Neposredno nakon toga, doticni je napisao "lizi 12" te da par njih treba forsirati zbog, pazi ovo, vjernosti klubujoker90 je napisao/la:Tebe proglasice pitarom na vasoj temi, odavno ti niko nije vecu cast ukazao.Thetraphak1921 je napisao/la:"Kod njega sizofrenija, ne pomaze ni hemija."joker90 je napisao/la:Sta li ce Celo upisati u Husicevu kartoteku?
Momci su u pravu, Zeljkanova djeca ispastaju zbog nekih polovnjaka.
A vidio sam ono LIZI 12...
Na lobotomiji zaista gnusne psovke Husicu, nije ono momcina zasluzila..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- SlevinKelevra
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Sta li ce Celo upisati u Husicevu kartoteku?

Dobra liga 12, dobra. Samo čini mi se najteže je pala Sarajlijama, a ni Široki nije daleko. Kamo sreće i da ovaj Olimpik liči na nešto. Mladost DK - ovogodišnji Radnik.
Kozojebi konstantno napreduju, posebno sto nisu uzeli onog varalicu, nehljebovica husica pleme svoje ****. Koji je ono sivonja, zekan jedan zatucani.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Tebe proglasice pitarom na vasoj temi, odavno ti niko nije vecu cast ukazao.Thetraphak1921 je napisao/la:"Kod njega sizofrenija, ne pomaze ni hemija."joker90 je napisao/la:Sta li ce Celo upisati u Husicevu kartoteku?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Azmir HusicMuhamedTM je napisao/la:Kozojebi konstantno napreduju, posebno sto nisu uzeli onog varalicu, nehljebovica husica pleme svoje ****. Koji je ono sivonja, zekan jedan zatucani.
Senad Husic
lezVe do bagro
ofanziva je napisao/la:Hm, ljudi koji idu na "neutralne" tribine da gledaju klub koji vole? Nisu svi ni ultra..BadrHari je napisao/la:ima na nasoj temi reakcija manijaka nakon sto je dobio batina u Zenici
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.