Hahaha joj Alispahića legende al me nasmija, kaže "ja ne smijem pogledat na klupu"

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
jesmoofanziva je napisao/la:Jesul ovo vjerne horde kamenovale bus svojih igrača?
Pa da opet ode na 3-4 dana i da se nikome ne javlja i da niko nema pojma gdje se nalaziThetraphak1921 je napisao/la:Postoji li kakva sansa da Husica vratimo Slobodi? Molimo vas, platit cemo obestecenje..
Hm, ljudi koji idu na "neutralne" tribine da gledaju klub koji vole? Nisu svi ni ultra..BadrHari je napisao/la:ima na nasoj temi reakcija manijaka nakon sto je dobio batina u Zenici
![]()
nece mi bit jasno ko sa zdravim razumom se odluci setat sa obiljezjima u manjim grupicama u ovakvom gradu..
"Kod njega sizofrenija, ne pomaze ni hemija."joker90 je napisao/la:Sta li ce Celo upisati u Husicevu kartoteku?
a to ne podrzavam naravno, ali opet slabo ko takve i napada. ja sam cuo da je veceras raja na zapadu slavila gol i da ih nije niko dirao.ofanziva je napisao/la:Hm, ljudi koji idu na "neutralne" tribine da gledaju klub koji vole? Nisu svi ni ultra..BadrHari je napisao/la:ima na nasoj temi reakcija manijaka nakon sto je dobio batina u Zenici
![]()
nece mi bit jasno ko sa zdravim razumom se odluci setat sa obiljezjima u manjim grupicama u ovakvom gradu..
Tebe proglasice pitarom na vasoj temi, odavno ti niko nije vecu cast ukazao.Thetraphak1921 je napisao/la:"Kod njega sizofrenija, ne pomaze ni hemija."joker90 je napisao/la:Sta li ce Celo upisati u Husicevu kartoteku?
Neposredno nakon toga, doticni je napisao "lizi 12" te da par njih treba forsirati zbog, pazi ovo, vjernosti klubujoker90 je napisao/la:Tebe proglasice pitarom na vasoj temi, odavno ti niko nije vecu cast ukazao.Thetraphak1921 je napisao/la:"Kod njega sizofrenija, ne pomaze ni hemija."joker90 je napisao/la:Sta li ce Celo upisati u Husicevu kartoteku?
joker90 je napisao/la:Sta li ce Celo upisati u Husicevu kartoteku?
joker90 je napisao/la:Tebe proglasice pitarom na vasoj temi, odavno ti niko nije vecu cast ukazao.Thetraphak1921 je napisao/la:"Kod njega sizofrenija, ne pomaze ni hemija."joker90 je napisao/la:Sta li ce Celo upisati u Husicevu kartoteku?
Azmir HusicMuhamedTM je napisao/la:Kozojebi konstantno napreduju, posebno sto nisu uzeli onog varalicu, nehljebovica husica pleme svoje ****. Koji je ono sivonja, zekan jedan zatucani.
ofanziva je napisao/la:Hm, ljudi koji idu na "neutralne" tribine da gledaju klub koji vole? Nisu svi ni ultra..BadrHari je napisao/la:ima na nasoj temi reakcija manijaka nakon sto je dobio batina u Zenici
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.