Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

pinoglavi
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la pinoglavi » 29 avg 2016, 00:30

Kaunas je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Naravno sad ce ih i mediji i navijaci na zub uhvatiti zbog gluposti, a i treba im kad su idioti. Valjda su mogli pretpostaviti sta ih ceka.
A stvarno mi je fascinantno da zamisljate igrace kao robote koji ne uzimaju ni kap alkohola, nikad ne zapale cigaru ili ne cuclaju onu nargilu, koji nikada cipsa ili kole nisu okusili itd. Fakat ste u zabludi. Samo bi da dodam, da u svojim karijerama, koje god one bile, ispostujete i 5% profesionalizma koje trazite od klubova i reprezentacija za koje navijate drzava bi nam licila na Svicarsku.
Zato kao drzava na sportskom planu i jesmo u qrcu i nikad nista nismo, niti cemo napraviti u iduca 2 stoljeca...
Oni ce nargilom, cigaretama, alkoholom samo unistiti karijeru, nista dobro nece postici, a navijaci koji idu preko bijela svijeta da ih podrze, ostanu popishani u vecini slucajeva. Ovo je krajnje neozbiljno. Navedi mi ijedan ozbiljan sportski kolektiv koji u toku priprema pijanci, provodi se i slicno. Zamisli na primjer da sutra izadje video na kojem igraci lupam Reala u toku turneje po Americi ovako se opuste, malo popiju radi tog nekog ceifa i opustanja. Mediji i navijaci bi ih razapeli ko isusa. Kod nas je to izgleda normalna stvar, da se drustvo malo opusti pred kvale koje pocinju za par dana...
Ja ne znam jel trebam 10x napisati da nije isto ostati do 5 pjan ko letva i ostati do 1 uz casu pive. Ako je ovo prvo **** im mater i poslat kadete na kvalifikacije, ako je ovo drugo podrzavam ih u potpunosti.
Ne mozes drzati igrace mjesec dana ko u zatvoru, pa jbt ludi ce izac na parket. I opet ponavljam jedna je stvar ako su izlazak iskoristili da se malo opuste, druga je stvar ako im je 5 dana prije ovog derneka samo to u glavi i samo pricaju o tome.
Ja ne znam sta je od toga, a ne znate vala ni vi, pa ih necu ni kritikovati, igra i zalaganje ce sve reci. :bih:
Nad tobom sunce najljepše sja

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 29 avg 2016, 00:33

Znaci ko u zatvoru je ako im se ne dopusta nocni izlazak uz alkohol? Moze to i na drugi nacin, izac, kafica, cedevita, koka kola i slicno, ali alkohol u toku priprema treba biti strogo zabranjen, mogu se strpit mjesec dana da ga yebes...
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 29 avg 2016, 00:35

Šta vam je ba, ljudi dižu atmosferu.
Dab WTF :tokralju:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 29 avg 2016, 00:37

Kako loču, oni dobro igraju...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 avg 2016, 00:38

Kaunas je napisao/la:Znaci ko u zatvoru je ako im se ne dopusta nocni izlazak uz alkohol? Moze to i na drugi nacin, izac, kafica, cedevita, koka kola i slicno, ali alkohol u toku priprema treba biti strogo zabranjen, mogu se strpit mjesec dana da ga yebes...
Ja ne znam kako drugo da ti objasnim, idi treniraj mjesec dana i ubijaj se od treninga i testiraj se u bilo cemu, onda odmori jedan period pa treniraj mjesec dana uz to da popijes 1 pivu svake sedmice pa se opet testiraj i vidjeti ces da su te pive apsolutno nebitne. Bilo bi slicnih komentara, doduse ne u ovoj mjeri, i da ih je neko vidio kako pizzu jedu, a Ranijeri u jeku borbe za titulu s Lesterom hladno organizuje s igracima da prave pizze koje su onda i pojeli.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 29 avg 2016, 00:38

Gledaj Gege junacine,kad je pogoditi kos ne moze,ali zato ga ni jedna pjesma ne promasuje :rol:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 29 avg 2016, 00:42

pinoglavi je napisao/la:
Kaunas je napisao/la:Znaci ko u zatvoru je ako im se ne dopusta nocni izlazak uz alkohol? Moze to i na drugi nacin, izac, kafica, cedevita, koka kola i slicno, ali alkohol u toku priprema treba biti strogo zabranjen, mogu se strpit mjesec dana da ga yebes...
Ja ne znam kako drugo da ti objasnim, idi treniraj mjesec dana i ubijaj se od treninga i testiraj se u bilo cemu, onda odmori jedan period pa treniraj mjesec dana uz to da popijes 1 pivu svake sedmice pa se opet testiraj i vidjeti ces da su te pive apsolutno nebitne. Bilo bi slicnih komentara, doduse ne u ovoj mjeri, i da ih je neko vidio kako pizzu jedu, a Ranijeri u jeku borbe za titulu s Lesterom hladno organizuje s igracima da prave pizze koje su onda i pojeli.
Ovo vise lici na devastiranje nego na jednu pivu al haj. Ugl nije profesionalno, strpi se mjesec dana, treniraj, ako ces izlazit nemoj pit alkohol i to je to.
Sve i da je jedna piva nije ok, ja jos nisam vidio ozbiljan sportski kolektiv koji u toku priprema konzumira alkohol... uglavnom, raspravljamo se oko gluposti.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 29 avg 2016, 00:42

Goalgetter je napisao/la: ovo radi i dab? :urnebes:
Prob'o je.... :rol:

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 29 avg 2016, 00:43

Jos uvijek se smijem :D
Definitivno najludja nacija na svijetu. Vrabac u reprezentativnoj majci izasao. Prozivaju se ko na tribini u dvije grupe. Malo me Juka iznenadjuje al izgleda dje god da odes ono bosansko i balkansko ne mozes izbaciti iz sebe. Kako ocekivati da alihodzic nekom nesto naredi kad on roksa sa njima :kafa: Ovako je svim nasim sportistima, malo cu off, prica mi nas rep.u rukometu o skautiranju slovacke, noc prije tekme. I sad fola oni pustili neki video, kad kroz tri minute, kaze marka zuletu ajd pusti nam onaj crtani. I zule to uradi. Kroz nekoliko minuta konobar u hotelu donosi gajbu pive na markin racun, a kad su je popili Buric je pitao mozel i on okrenut jednu gajbu zato sto je potpisao za wetzlar. Marka to aminuje i opijanje se nastavlja...
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 29 avg 2016, 00:44

Ja mislim da ovo neće uticati na naše košarkaše te da će i pored ovoga izgubiti.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 avg 2016, 00:46

Vala samo Gegic djeluje odvaljeno ali i to ne mora znaciti, vidio sam i veselijih bez kapi alkohola. Slicna stvar je i sa cigarama, da su nekog vidjeli kako je zapalio cigaru **** bi mu i navijaci i mediji od do a u sustini to nista ne bi mijenjalo. Samo narod ne moze skontati da nije isto pusiti dvije kutije dnevno pa otici na termin jednom u dvije sedmice gdje je logicno da neces moci do daha doci nakon 10 minuta u poredjenju sa tim da sportas koji svaki dan trenira dnevno ispusi npr. 2-3 cigare sto se pri pravom radu ni ne osjeti na fizickoj spremi. Ovo opet samo primjer navodim, vec sam napisao da ne znam situaciju ali ako su se stvarno ozbiljnije opustili fino ih sve kuci poslati makar znacilo da nemamo uopste tima za kvalifikacije. ;)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 avg 2016, 00:47

Tuzlaci i Sarajlije lagano 15 KM i dati nekoj siromasnoj porodici ili samohranoj majci da obezbjedi sta treba djeci.
Od takve djece i ispadnu insani :salut:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 avg 2016, 00:48

SlevinKelevra je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la: ovo radi i dab? :urnebes:
Prob'o je.... :rol:
#provethemwrong :thumbup: :urnebes:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 29 avg 2016, 00:53

Ko ode ove alkose gledat nije normalan.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 29 avg 2016, 00:55

Ko je god trenirao zna koliko ga jedna "pijanka" unazadi. Ovako derneciti u toku priprema je nedopustivo.
Čuj nisu roboti da samo treniraju. Imali su oni slobodnog vremena prije priprema i tada im niko nije branio nista.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 avg 2016, 00:55

Bolje imate 12 profesionalaca iz naše lige ili slabijih ekipa, nego ove alkoholičare koji predstavljaju državu koji toliko volimo. I čudimo se što nema rezultata, a vamo ludovanje do jutarnjih sati, fuj, gamad jedna.

Neka se ugledaju na Markovića, Firića, Avdića i tu generaciju, prepotentni papci.

Gori od njih su jedino ovi što ih brane, vama to normalno, fuj.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 avg 2016, 00:56

@pinoglavi druze.Ti nikako da shvatis da se ovakve stvari NE MOGU raditi na pripremama jedne ozbiljne reprezentacije ili bilo kojeg sportskog kolektiva!!Za tu pivu ili cigaru(koju moj mozak ionako ne moze povezati sa profesionalcem ali hajde) imas svoj odmor i cao.Toga NEMA i NE SMIJE biti kad se pripremas za nesto.Zasto nemaju ovakve derneke kad se pripremaju u svojim klubovima?Zato sto bi snosili sankcije!!Ovdje ih nema,pa mozemo da radimo sta hocemo.Seljacki mentalitet!!I kao ne mogu se strpiti mjesec dana...Pa sta su jbt,ovisnici ili profesionalci??Na kraju krajeva moze se izaci i popiti i poslije tekme i dobro odradjenog posla.To mnogi rade,ali ne i kod nas....Kod nas je sve naopako.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 29 avg 2016, 00:59

Jad i bijeda. Izgubili dabogda sve redom i nikad više ne zaigrali za ovaj dres, yebala ih Ceca i alkohol u šupčić sve do jednog.
Hvala Bogu ne kupi karte još, dabogda im niko i ne došao na utakmice. :puke: :puke: :puke:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

mirsad993
Kontakt:

Post Postao/la mirsad993 » 29 avg 2016, 01:00

jbt pa sta je ovo, wtf??? vise mi lici na neki reality ono tipa "parovi" i "farma" i nocna zurka sa live pjevanjem.
Nego sta mislite ko je povalio ovu zensku sto pjeva poslije, ja mislim da je Buza :urnebes:
stvarno ozb sad ovo je zalosno :damn:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 29 avg 2016, 01:01

Koja smo mi banana reprezentacija :rol:

Sale bi za ovakvo nesto fakticki na vrhuncu priprema reprezentacije otjerao momentalno iz reprezentacije one koji bi ovakvo nesto napravili (Micova npr otjerao jer se porjeckao s njim oko uloge u ekipi) a kod nas ce bit ko da se nista nije dogodilo. Dok se kod nas ne izgradi kult reprezentacije i ista pocne dozivljavat kao nesto posebno nema od nas nista. Zadnje nade za neku ozbilju reprezentaciju polazem u Musu (iznenadilo me da je on bio na klipu) i njegovu generacij i ako i tad ostane ovako, reprezentacija me vise ne zanima.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.