Ja ne znam jel trebam 10x napisati da nije isto ostati do 5 pjan ko letva i ostati do 1 uz casu pive. Ako je ovo prvo **** im mater i poslat kadete na kvalifikacije, ako je ovo drugo podrzavam ih u potpunosti.Kaunas je napisao/la:Zato kao drzava na sportskom planu i jesmo u qrcu i nikad nista nismo, niti cemo napraviti u iduca 2 stoljeca...pinoglavi je napisao/la:Naravno sad ce ih i mediji i navijaci na zub uhvatiti zbog gluposti, a i treba im kad su idioti. Valjda su mogli pretpostaviti sta ih ceka.
A stvarno mi je fascinantno da zamisljate igrace kao robote koji ne uzimaju ni kap alkohola, nikad ne zapale cigaru ili ne cuclaju onu nargilu, koji nikada cipsa ili kole nisu okusili itd. Fakat ste u zabludi. Samo bi da dodam, da u svojim karijerama, koje god one bile, ispostujete i 5% profesionalizma koje trazite od klubova i reprezentacija za koje navijate drzava bi nam licila na Svicarsku.
Oni ce nargilom, cigaretama, alkoholom samo unistiti karijeru, nista dobro nece postici, a navijaci koji idu preko bijela svijeta da ih podrze, ostanu popishani u vecini slucajeva. Ovo je krajnje neozbiljno. Navedi mi ijedan ozbiljan sportski kolektiv koji u toku priprema pijanci, provodi se i slicno. Zamisli na primjer da sutra izadje video na kojem igraci lupam Reala u toku turneje po Americi ovako se opuste, malo popiju radi tog nekog ceifa i opustanja. Mediji i navijaci bi ih razapeli ko isusa. Kod nas je to izgleda normalna stvar, da se drustvo malo opusti pred kvale koje pocinju za par dana...
Ne mozes drzati igrace mjesec dana ko u zatvoru, pa jbt ludi ce izac na parket. I opet ponavljam jedna je stvar ako su izlazak iskoristili da se malo opuste, druga je stvar ako im je 5 dana prije ovog derneka samo to u glavi i samo pricaju o tome.
Ja ne znam sta je od toga, a ne znate vala ni vi, pa ih necu ni kritikovati, igra i zalaganje ce sve reci.