Evo zadnji post, ko ne konta nece nikad ni skontat. Sta ti znaci dernek? Otic pjevat i veselit se u kafani (bez ili sa vrlo malo alkohola) i ostati gledati film do istog doba je apsolutno isto. A ko derneci ovdje derneci i u klubovima ne brini nista. Na kraju krajeva imas posla sa 15 mangupa u mjesec dana, zabrani im sve zivo i provjeravaj kad ce leci spavati pa da vidimo kvakva ce biti atmosfera u ekipi. Vec sam podvukao da niko ne zna jesul otisli piti do zore ili do normalnog doba, a ima itekako razlike. Ako hoces da ti ponovim po deseti put, ako su malo vise popili i ako su ostali do zore treba ih sve kuci poslati.NEZALAGANJE je napisao/la:@pinoglavi druze.Ti nikako da shvatis da se ovakve stvari NE MOGU raditi na pripremama jedne ozbiljne reprezentacije ili bilo kojeg sportskog kolektiva!!Za tu pivu ili cigaru(koju moj mozak ionako ne moze povezati sa profesionalcem ali hajde) imas svoj odmor i cao.Toga NEMA i NE SMIJE biti kad se pripremas za nesto.Zasto nemaju ovakve derneke kad se pripremaju u svojim klubovima?Zato sto bi snosili sankcije!!Ovdje ih nema,pa mozemo da radimo sta hocemo.Seljacki mentalitet!!I kao ne mogu se strpiti mjesec dana...Pa sta su jbt,ovisnici ili profesionalci??Na kraju krajeva moze se izaci i popiti i poslije tekme i dobro odradjenog posla.To mnogi rade,ali ne i kod nas....Kod nas je sve naopako.
Ja idem u Mejdan i jedva cekam utakmicu, nadam se da cemo pobjediti pa da trazim Gegica poslije utakmice da se zajedno zapijemo.
@admir, sve zavisi koliko je popio