Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

pinoglavi
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la pinoglavi » 29 avg 2016, 01:02

NEZALAGANJE je napisao/la:@pinoglavi druze.Ti nikako da shvatis da se ovakve stvari NE MOGU raditi na pripremama jedne ozbiljne reprezentacije ili bilo kojeg sportskog kolektiva!!Za tu pivu ili cigaru(koju moj mozak ionako ne moze povezati sa profesionalcem ali hajde) imas svoj odmor i cao.Toga NEMA i NE SMIJE biti kad se pripremas za nesto.Zasto nemaju ovakve derneke kad se pripremaju u svojim klubovima?Zato sto bi snosili sankcije!!Ovdje ih nema,pa mozemo da radimo sta hocemo.Seljacki mentalitet!!I kao ne mogu se strpiti mjesec dana...Pa sta su jbt,ovisnici ili profesionalci??Na kraju krajeva moze se izaci i popiti i poslije tekme i dobro odradjenog posla.To mnogi rade,ali ne i kod nas....Kod nas je sve naopako.
Evo zadnji post, ko ne konta nece nikad ni skontat. Sta ti znaci dernek? Otic pjevat i veselit se u kafani (bez ili sa vrlo malo alkohola) i ostati gledati film do istog doba je apsolutno isto. A ko derneci ovdje derneci i u klubovima ne brini nista. Na kraju krajeva imas posla sa 15 mangupa u mjesec dana, zabrani im sve zivo i provjeravaj kad ce leci spavati pa da vidimo kvakva ce biti atmosfera u ekipi. Vec sam podvukao da niko ne zna jesul otisli piti do zore ili do normalnog doba, a ima itekako razlike. Ako hoces da ti ponovim po deseti put, ako su malo vise popili i ako su ostali do zore treba ih sve kuci poslati.

Ja idem u Mejdan i jedva cekam utakmicu, nadam se da cemo pobjediti pa da trazim Gegica poslije utakmice da se zajedno zapijemo. :bih:

@admir, sve zavisi koliko je popio :mrgreen:
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 29 avg 2016, 01:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Nad tobom sunce najljepše sja

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 avg 2016, 01:02

Sutra cu malo duzi tekst napisati, al ovo jedan primjer: mozete li zamisliti situaciju da bilo koja nekadasnja sfrj repka ili recimo danasnja srbija na pripreme reprezentacije povede talentovanog momka od 17 godina I da ovaj uopste pomisli uraditi nesto slicno kao recimo gegic sad....
nema potpisa

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 29 avg 2016, 01:05

Ajde sto su dernecili, ali dozvoliti da se sve to snimi i stavi na net... :think: :urnebes: :facepalm:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 29 avg 2016, 01:05

Mozete vi pricati sta god hocete i pravdatiti i tijesiti i smanjivati stvar, ali ovo je brate yebena sramota pred kvalifikacije :) Odradi kvale kako treba i odvedi zemlju na prvenstvu pa posle toga ne izlazi 2 sedmice iz kafane ako hoces. Zaboli me qurac. Ali ovo... Jadni smo nazalost :) I oni su ljudi i vole popit, cuclat nargilu (yebo im ona sve), cigare, zenske...itd ALI brate pripremas se za yebene utakmice kvalifikacije?! Tuzno, al eto haj.. :roll: :roll:

I onda odes na fudbalski pdf i pita neko pa zasto okupljanje na Ilidzi, zasto ovo zasto ono... Eto imate 3 puta da pogadjate hahaha.. :urnebes:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 29 avg 2016, 01:07

Na kraju ce biti novinari krivi jer narusavaju atmosferu :D
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 29 avg 2016, 01:07

Isto gledat film i derneciti u kafani :facepalm:
Ovo ozbiljna repka ne smije dopustiti. Ustvari sumnjam da se iko drugi na pripremama ovako ponaša. Samo još naši fudbaleri.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 29 avg 2016, 01:09

wobly92 je napisao/la:Jad i bijeda. Izgubili dabogda sve redom i nikad više ne zaigrali za ovaj dres, yebala ih Ceca i alkohol u šupčić sve do jednog.
Hvala Bogu ne kupi karte još, dabogda im niko i ne došao na utakmice. :puke: :puke: :puke:
Pu jbla im Ceca i Cecina pjesme usta raspala,pa jesu mogli naci pjesme od vece cetnikuse da ih zabavlja :puke:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 29 avg 2016, 01:11

Ljudi fakat iznenadjeni. Kakva drzava takva i reprezentacija.

Nista cudno.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 29 avg 2016, 01:11

L-Train je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Jad i bijeda. Izgubili dabogda sve redom i nikad više ne zaigrali za ovaj dres, yebala ih Ceca i alkohol u šupčić sve do jednog.
Hvala Bogu ne kupi karte još, dabogda im niko i ne došao na utakmice. :puke: :puke: :puke:
Pu jbla im Ceca i Cecina pjesme usta raspala,pa jesu mogli naci pjesme od vece cetnikuse da ih zabavlja :puke:
Da je barem izbor pjesme najveci problem..
puške pucaju lete duhovi

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 avg 2016, 01:12

jasmin10 je napisao/la:Isto gledat film i derneciti u kafani :facepalm:
Kako izvrces :lol: Ako su krv pisali na pripremama i ako su bili maksimalno fokusirani na pripreme i kvalifikacije smiju si dopusiti jednu ovakvu noc u granicama. Ako su fokusirani na derneke izbacit ih sve iz reprezentacije. Uostalom utakmice ce sve reci, ja mislim da je ovo prvo prvenstveno jer su svi tu, a nemoguce mi je da svih 12 ode lokat do zore i da nijedan od njih nema mozga da ne uradi to. Uostalom i Musa je tu, momak koji odskace od naseg mentaliteta i ima ogromne ambicije i takodjer je mnogo puta pokazao koliko voli ovu državu i to je razlog vise da mislim da ovo nije bilo onako kako se predstavlja. ;) Da su ''uhvacena'' dvojica, trojica onda bi i ja drugacije reagovao.

@nezalaganje normalno da bude takvih stvari samo nisu maloumni kao ovi nasi da odu na javno mjesto i uz to dozvole da ih neko snimi i na net postavi
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 29 avg 2016, 01:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Nad tobom sunce najljepše sja

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 avg 2016, 01:12

@pinoglavi Samo ti meni nadji primjer jednog,ali samo jednog ozbiljnog sportskog kolektiva ciji clanovi ovo urade pred kvalifikacije i sve prodje bez sankcije,pa da skontam tu tvoju teoriju!Eto samo jedan.I ne,apsolutno nije NI BLIZU isto ostati u sobi gledati TV do kasno i odmarati svoje tijelo ili biti vani,skakati,piti jer to sve cini stres tijelu na vise nacina.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 29 avg 2016, 01:14

Mislio sam da nema od nas nista u kvalifikacijama, sad sam siguran, nismo bolje ni zasluzili
puške pucaju lete duhovi

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 29 avg 2016, 01:16

Sarmelino je napisao/la:
L-Train je napisao/la:
Da je barem izbor pjesme najveci problem..
Ma naravno,to je samo slag na tortu.

Jel neko zna koliko ih je bilo na ovoj zurci?,zivo me zanima da li je i Dzanan bio,jer na njega gledam skroz drukcije u odnosu na ove ostale koje vidim na snimci.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

BIHpatriota
Kontakt:

Post Postao/la BIHpatriota » 29 avg 2016, 01:16

Jebote ljeb pa da li je ovo moguce. Profesionalna reprezentacija ajd što derneči, ali što 18-godisnjaku na pripremama dopustaju da se alkoholise....i još to sa ponosom ne kriju, vec dozvoljavaju da se snima...............BOLEST

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 29 avg 2016, 01:18

Donnie Darko je napisao/la:Ljudi fakat iznenadjeni. Kakva drzava takva i reprezentacija.

Nista cudno.
mislis, big shit? :think:

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 29 avg 2016, 01:18

Joj Gegica Hahahahahah ne mogu da vjerujem, realno ova okupljanja treba organizovati sto dalje od velikih gradova, ne moze nas mašiti ovaj seljakluk nikako.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 29 avg 2016, 01:19

Pa sta je ovo ljudi moji. .. :facepalm:
Koji ciganluk dan te yebo pa ovo nema ni u ligi Zimbabvea a ne u "ozbiljnoj "reprzentaciji.....I to uz Cecu....aferim momci... :sick:
I cudno nama sto su ispred nas neke "velesile "pa kako nece ybt....kakav amaterizam odma poslati kuci halaliti i kvalifikacije i sve ...sramota....
Pinoglavi@
Kao sto rekoh ovo nema ni u Zimbabveu tako molim te prestani ih braniti,eto moli te brat. ..
Mi se nadamo da cemo na evropsko sa nikada jacom ekipom,sa 2,mozda i tri NBA igraca,jedno od Mirzinih ako ne i zadnje takmicenje nadamo se nekom rezultatu oni senlece bolan ubijaju se alkoholom. ...pa majku im bezobraznu degeni bolan bez trunke mozga....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 29 avg 2016, 01:19

Sta fali malo pjesme i uzbudjenja, skida pritisak i opusta :)

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 29 avg 2016, 01:20

L-Train je napisao/la:+

Jel neko zna koliko ih je bilo na ovoj zurci?,zivo me zanima da li je i Dzanan bio,jer na njega gledam skroz drukcije u odnosu na ove ostale koje vidim na snimci.
Pa eto imas video,uglavnom ih ima dosta,a i Dzanan jedan od glavnih :roll:

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 29 avg 2016, 01:20

Stvarno covjeka vise nista ne moze iznenadit ovdje :facepalm:
puške pucaju lete duhovi

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.