Idemo dalje, hajde Husrefe sada to sve poslozi i vrati onu igru iz prosle sezone
HOCEMO BOBIĆA!
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Dugo nismo tuznije vozili 3 sata, kao sa dzenaze smo se vracalistaragarda je napisao/la:2 dana krenem nesto napisati o samoj tekmi pa obrišem... Smiješno,stare mi
Dodjemo mi na svaku tekmu ne briniintercontinental je napisao/la:Umjesto da dođete na stadion i date podršku momcima i Husrefu a i Azmiru naravno vi samo pišete i serete po forumu![]()
Samo po dzepu udariti da vriste.staragarda je napisao/la:Ja neznam gdje procitaste bar ovdje na forumu da je neko za smjenu Musemica... il sam ja nesto propustio... A kritikovat ću ih ja lično i to uvijek kad ovako odigraju... I Musemića i igrače... Ja ostavim djete bolesno kod kuće,potrošim pare i vrijeme, truckam se 400 kilometara i jos nemam pravo na kritiku poslije ONOGA.... Gospoda trčkara ko na terminu u Slobodinom dresu.... Nije problem poraz al ne napravit suvisle akcije za 90 minuta i ne opaliti po golu a takve igrače imat i to protiv djece....ma daaaajte... Ko ovdje koga j e b e ba...Mnogobrojni se oni opustili i uljuljkali...Bas mnogo.... Nije im ovo ni Vitez ni Radnik... Moglo bi se malo i po p i c k i dobit... Kako to horde fino odrade...Ljudi sa tribina dobacuju Mahiru "pa de potrci makar Mahire" a gospodin nesto mrko gleda prema tribini.... Pa nećemo se igrat kluba i fudbala a vamo se debele pare uzimaju
Brzo smo se odvikli,prizemljise nas ljudiKomunista je napisao/la:Dugo nismo tuznije vozili 3 sata, kao sa dzenaze smo se vracalistaragarda je napisao/la:2 dana krenem nesto napisati o samoj tekmi pa obrišem... Smiješno,stare mi
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.