FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 29 avg 2016, 01:05

Jao katastrofe :crazy: pa sta je ovo ljudi moji :wtf: :wtf: ljudi su nas poderali sa 7 igraca ispod 21 godine :wtf: nakon ovog pregleda sam se bas syebao... Pa ljudi su nas rastvorili, ubili su nas... Pirija kriv za prvi gol ne znam sta lik radi yebem ti loptu vise :facepalm: drugi gol cijela ekipa ne zna gdje se nalazi :facepalm: treci gol ne treba ni komentarisati... Sta li Pirija zamislja dok je na golu :damn: jos smo imali srece mogli smo izgubiti 5+ razlike...

Idemo dalje, hajde Husrefe sada to sve poslozi i vrati onu igru iz prosle sezone :pray:

HOCEMO BOBIĆA!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 avg 2016, 08:37

2 dana krenem nesto napisati o samoj tekmi pa obrišem... Smiješno,stare mi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 29 avg 2016, 08:45

pisi brate, uzivo se bolje neke stvari vide, jer ovo s pregleda izgleda lose i najvecem optimisti.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 29 avg 2016, 08:46

Od navedenih jedini bolji od Husrefa je Nalić il dovest Jovića iz Angole al sumnjam da će Husref igdje, ovo nam je prvi kiks u sezoni. Sad se okrenut Mladost i dobit ih, iako je rano za govorit, al sumnjam da možemo do titule kraj Zrinjskog. Ljudi ubiše.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Komunista
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Komunista » 29 avg 2016, 10:03

staragarda je napisao/la:2 dana krenem nesto napisati o samoj tekmi pa obrišem... Smiješno,stare mi
Dugo nismo tuznije vozili 3 sata, kao sa dzenaze smo se vracali :)
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 29 avg 2016, 11:10

nema mijenjanja trenera zbog jednog poraza.
husfer treba da ostane i da se ovo sranje rijesi.tj oni izmedju sebe, a najbolje da im azmir odrzi derz.jer on se pita na kraju krajeva.
i da zavrsimo na tu temu trenutno sbb kbb..

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 29 avg 2016, 11:16

Koji ste vi idioti..čuj mijenjaj trenera nakon jednog poraza
Poslije Širokog i 2-2 svi ste ga u nebesa dizali,kao i protiv želje a sad??
povraća mi se :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 29 avg 2016, 11:26

Cuj im price, oni bi mjenjali Husrefa :facepalm: Ko vas sta pita babuni jedni, jel ga vi placate?!? Pruzite podrsku momcima a ne baljezgati kako bi vi vukli neke rezove i glumili selektore...

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 29 avg 2016, 11:36

Dobro ce ova pauza doci i ovom podforumu :)
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 29 avg 2016, 11:38

Umjesto da dođete na stadion i date podršku momcima i Husrefu a i Azmiru naravno vi samo pišete i serete po forumu :wave: :wave:
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 29 avg 2016, 11:44

intercontinental je napisao/la:Umjesto da dođete na stadion i date podršku momcima i Husrefu a i Azmiru naravno vi samo pišete i serete po forumu :wave: :wave:
Dodjemo mi na svaku tekmu ne brini :shhh:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 avg 2016, 12:05

Husrefu podrska! Samo Husrefe posalji ih na tribinu jedno pola godine i ko ih yebe, nek tamo hodaju. Odmah ih poceti handriti na treningu da limfu propisaju. Igraci su krivi, a ne Husref. Nije im on rekao da se vuku ko invalidi po terenu.
Jedina krivica je sto drzi Pirica na golu. Pirija je parmak zesci. Bobica na gol!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 29 avg 2016, 12:09

aa price :mrgreen:
pa dobro, i da hodaju umorni su ljudi, ima tu i ljudi u godinama... realno :think:
jel brza podloga gubimo se ko hadzira sreca nema podloga ko u tenisu... :urnebes:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 avg 2016, 12:51

Ja neznam gdje procitaste bar ovdje na forumu da je neko za smjenu Musemica... il sam ja nesto propustio... A kritikovat ću ih ja lično i to uvijek kad ovako odigraju... I Musemića i igrače... Ja ostavim djete bolesno kod kuće,potrošim pare i vrijeme, truckam se 400 kilometara i jos nemam pravo na kritiku poslije ONOGA.... Gospoda trčkara ko na terminu u Slobodinom dresu.... Nije problem poraz al ne napravit suvisle akcije za 90 minuta i ne opaliti po golu a takve igrače imat i to protiv djece....ma daaaajte... Ko ovdje koga j e b e ba...Mnogobrojni se oni opustili i uljuljkali...Bas mnogo.... Nije im ovo ni Vitez ni Radnik... Moglo bi se malo i po p i c k i dobit... Kako to horde fino odrade...Ljudi sa tribina dobacuju Mahiru "pa de potrci makar Mahire" a gospodin nesto mrko gleda prema tribini.... Pa nećemo se igrat kluba i fudbala a vamo se debele pare uzimaju
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 29 avg 2016, 13:10

Azmir ih placa, tako da vjerujem da bi im on trebao lekciju odrzati. Neces u prazno bacat pare.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 avg 2016, 13:15

ma ono nisu cista posla, da li je bojkot ili samo kurcobolja, kaznjeni moraju biti
smijesno, onakve golove primit, ne sutirat na gol protivnika, akcije ne napravit

pa ne treba ti neka pamet da vidis da nesto ne valja :kafa:

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 29 avg 2016, 13:20

Husrefa treba pohvaliti kad zasluži, ali ga treba i kritikovati kad zasluži. Izgubiti 3:0 od Krupe je u najmanju ruku neozbiljno. Protiv Zrinjskog bez ispaljenog metka, a protiv Širokog samo jedno poluvrijeme dobro, što govori da smo od 6 poluvremena na gostovanjima, kvalitetno odradili samo jedno. U čemu škripi, to je na Husrefu da detektuje, ali ja ću dati neko svoje mišljenje. U našoj ligi gajiti igru kakvu naša ekipa igra i kući i na strani je skoro nemoguće. U gostima se bodovi uzimaju tako što se postaviš čvrsto i kompaktno, što mi radimo protiv jačih ekipa. Međutim, protiv "slabijih" mi pokušavamo igrati kao na Tušnju, tj. uz posjed i čekanje prave prilike. To na strani teže ide, jer prije svega domaćin jače zapne jer igra na svom terenu, veća im je motivacija,...Da skratim, dakle nije isto kontrolisati igru na Tušnju i na strani. Kod Husrefa me jedino nervira što on uvijek sve svaljuje na igrače. Ne znam da li sam u životu pročitao izjavu poslije meča da kaže da je on kriv za loš rezultat.
Mes Que Un Club

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 29 avg 2016, 13:21

staragarda je napisao/la:Ja neznam gdje procitaste bar ovdje na forumu da je neko za smjenu Musemica... il sam ja nesto propustio... A kritikovat ću ih ja lično i to uvijek kad ovako odigraju... I Musemića i igrače... Ja ostavim djete bolesno kod kuće,potrošim pare i vrijeme, truckam se 400 kilometara i jos nemam pravo na kritiku poslije ONOGA.... Gospoda trčkara ko na terminu u Slobodinom dresu.... Nije problem poraz al ne napravit suvisle akcije za 90 minuta i ne opaliti po golu a takve igrače imat i to protiv djece....ma daaaajte... Ko ovdje koga j e b e ba...Mnogobrojni se oni opustili i uljuljkali...Bas mnogo.... Nije im ovo ni Vitez ni Radnik... Moglo bi se malo i po p i c k i dobit... Kako to horde fino odrade...Ljudi sa tribina dobacuju Mahiru "pa de potrci makar Mahire" a gospodin nesto mrko gleda prema tribini.... Pa nećemo se igrat kluba i fudbala a vamo se debele pare uzimaju
Samo po dzepu udariti da vriste.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 29 avg 2016, 13:22

VLADO JAGODIĆ!

emirzlaTu
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la emirzlaTu » 29 avg 2016, 13:26

Komunista je napisao/la:
staragarda je napisao/la:2 dana krenem nesto napisati o samoj tekmi pa obrišem... Smiješno,stare mi
Dugo nismo tuznije vozili 3 sata, kao sa dzenaze smo se vracali :)
Brzo smo se odvikli,prizemljise nas ljudi :lol:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.