FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BA1997
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BA1997 » 28 avg 2016, 23:42

BordoBolesnik je napisao/la:Na tu prodaju smo osudjeni i od toga trebamo da zivimo, ulazemo u akademiju i nove mlade igrace, ono sto Dinamo radi. Ovo ljeto rasprodaja u Dinamu al oni opet u ligi prvaka, medjutim njihovi juniori doguraju do zavrsnice omladinske lige prvaka a ovdje cu se vratiti na nase jer sam vec pisao da mora akademija biti bolja i da se titule u kontinuitetu moraju uzimati, tad ce igraca biti kao na traci.. :salut:
jesi lud ti ili sta vec? Kadeti dvije godine zaredom prvaci drzave, juniori dvije godine kup uzimaju ligu izgubili na gol razliku cc zato nemoj pametovati, hvala :)

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 29 avg 2016, 00:15

Ova Hurem je majke mi Murinjo i Gvardiola u jednom za Hurtica.Oni dovode ove zene da gledaju nase manekene protiv Mladosti umjesto da su ih danas skupljali po SCCu i Metropolisu da oni gledaju sta je fudbal i borba.

P.S. Sarajevo ce proci ali skaut aka. sekretar strucnog staba ostaje!!!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 29 avg 2016, 02:17

Evander je napisao/la:Ovo sve zajedno je jedno veliko srranje. Ako neko ocekuje bolje, neka se odmah ohladi i ne nada cudu. Dotakli smo dno, sad kopamo ispod dna.

Sad za trenere dovode opstinske radnike. Dokaz koliko ima volje i zelje da se nesto napravi.
Posto postujem Calu, ne zelim se fakat dovesti u situaciju da vrijedjam covjeka. Znamo svi da ce Cala trajati maksimalno do zime.

Cala sretno, budala si kad si se prihvatio ovoga. Trebao si biti doslijedan i odhebati ove uhljupe.
Ovako, uhvatio si se u kolo sa njima a i sam znas da nemas kvalitet uraditi nesto vise. Samo ce te raja bezveze uzeti na zub.

Odoh se ja samobanovati dok ne dodje novi trener. Ponavljam, ne zelim se dovesti u situaciju da vrijedjam Calu.
Sto se mene tice, bojkot utakmica i odsustvo sa foruma.
Pojedinim cu se javiti putem PP.
Teska srca moram priznati da si u pravu. Sa vecinom napisanog u ovom postu se slazem. Sa druge strane neizmjerno sam sretan zbog cinjenice da neces vise pisati na temi. Halali na iskrenosti, za mene si previse crnjacio i kada treba i kada ne treba. Ne znam kakvu si opciju prizeljkivao na klupi a obzirom na to ko ih dovodi cudi me da si zatecen. Ocigledno da se tvoje i zelje mnogih nisu ispunile. Zivot je takav sta da se radi. Idemo dalje, Cala je dobar i srcan covjek, igrac i trener, zao bi mi bilo da ga potrosimo, bojim se da je to ipak izgledan ishod. Za sve koji citaju (ne zelim pametovati) ne vjerujte svemu izgovorenom, mahom u marketinske svrhe, smanjite ocekivanja, budite realni. Ako i nakon toga volite, to je to. Cali zelim puno srece, trebat ce i njemu i nama.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 29 avg 2016, 02:21

Pantelija je napisao/la:samo ne zovite ih STRUCNI STAB jer to nisu... pogotovo STRUCNI
Treba ih zvati SPORTSKI Stab a nikako strucni. I dalje ostaju SS.

@KenChoo,
Izvini, mozda me nisi razumio. Ti si previse optimistican jer bez ogromnog unapredjenja situacije mi cemo se boriti za opstanak.

Sto se Tana tice, ovo kresanje troskova vjerovatno nije njegova ideja. On insistira da poslujemo pozitivno a nasa lokalna uprava reze troskove da bi pokrili svoje greske i dalje zadrzali svoj posao. Oni su krivi i odgovorni.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 29 avg 2016, 06:22

osgood je napisao/la:Zbog rigoroznih zakona UEFA Sarajevo bi moglo ostati bez nastupa u Evropi, iako isti izbori na terenu, a problem je što je većinski vlasnik malezijski biznismen, Vincen Tan, piše belgijski Dhent.
Krovna kuća evropskog fudbala ne dozvoljava da isti vlasnik prijavi dva kluba u UEFA takmičenjima, a budući da je Tan većinski vlasnik upravljačkih prava Bordo kluba, te većinski vlasnik belgijskog Kortrijka vjerovatno će morati birati.

Sarajevo ima šanse da se plasira u Evropu. Bordo tim mora savladati Olimpic, no moraju se poklopiti još neke stvari - da Sloboda osvoji Kup Bosne i Hercegovine ili da Široki Brijeg ne savlada Radnik.

Kortrijk je završio play off na prvom mjestu i u dodatnom doigravanju igrat će protiv Charleroi, te ukoliko bude uspješniji plasirat će se u Evropsku ligu. Joseph Allijns, predsjednik ovog kluba, istakao je da vjeruje da će Tan dati prednost Kortrijku, ukoliko oba njegova kluba ostvare plasman u Evropu.

Ukoliko se Tan ne bi mogao odlučiti, UEFA bi dala mjesto u Evropi klubu koji ima bolji plasman u
domaćem prvenstvu, a to je bi moglo biti Sarajevo, jer postoji mogućnost da završi na trećem mjestu.
Zenske ekipe Sarjeva i Cardifa, su se plasirale u šesnestinu finala, niko ne spominje da jedna od ekipa nesmije igrati, znaci sva ona pametovanja, o tome ko ce u Evropu, Kojtrik ili Sarajevo, su bila bacanje prasine u oci, "nismo mi krivi, svakako nemozemo u Evropu, nedozvoljavaju propozicije"

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 avg 2016, 07:50

Besic je napisao/la:Kad sam procitao neki dan da je Mikel svojevremeno bio rezerva rezerve :lol: a i jest tako bilo kad se Cimi povrijedi Đenan ili hoMe igrali sa Stojcevom i Bilbijom.

Ozbilino prizeljkujem tog Blagojevica iz akademije,mislim da je inteligentniji od Drine Zvornik.
pa pod Mehom je došao jer je bio jeftin i za širinu, poslije neke hebene ozljede, karijera mu bila upitna....Radovac bio ispred njega po hijerarhiji...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 29 avg 2016, 09:43

Esport je napisao/la:
osgood je napisao/la:Zbog rigoroznih zakona UEFA Sarajevo bi moglo ostati bez nastupa u Evropi, iako isti izbori na terenu, a problem je što je većinski vlasnik malezijski biznismen, Vincen Tan, piše belgijski Dhent.
Krovna kuća evropskog fudbala ne dozvoljava da isti vlasnik prijavi dva kluba u UEFA takmičenjima, a budući da je Tan većinski vlasnik upravljačkih prava Bordo kluba, te većinski vlasnik belgijskog Kortrijka vjerovatno će morati birati.

Sarajevo ima šanse da se plasira u Evropu. Bordo tim mora savladati Olimpic, no moraju se poklopiti još neke stvari - da Sloboda osvoji Kup Bosne i Hercegovine ili da Široki Brijeg ne savlada Radnik.

Kortrijk je završio play off na prvom mjestu i u dodatnom doigravanju igrat će protiv Charleroi, te ukoliko bude uspješniji plasirat će se u Evropsku ligu. Joseph Allijns, predsjednik ovog kluba, istakao je da vjeruje da će Tan dati prednost Kortrijku, ukoliko oba njegova kluba ostvare plasman u Evropu.

Ukoliko se Tan ne bi mogao odlučiti, UEFA bi dala mjesto u Evropi klubu koji ima bolji plasman u
domaćem prvenstvu, a to je bi moglo biti Sarajevo, jer postoji mogućnost da završi na trećem mjestu.
Zenske ekipe Sarjeva i Cardifa, su se plasirale u šesnestinu finala, niko ne spominje da jedna od ekipa nesmije igrati, znaci sva ona pametovanja, o tome ko ce u Evropu, Kojtrik ili Sarajevo, su bila bacanje prasine u oci, "nismo mi krivi, svakako nemozemo u Evropu, nedozvoljavaju propozicije"
Nisam siguran u vezi ovog, ali ja mislim da Tan nije vecinski vlasnik upravljačkih prava, nego da se SFK samo pripojio FKS i da koriste isti grb,dres,terene, ali da je uprava druga.
Sabrine mi moje!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 29 avg 2016, 09:52

Slovenac na TM kaze da ode Benko u Olimpiju. zna neko nesto vise ?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 avg 2016, 10:23

Je li potpisao Cala brat?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 29 avg 2016, 10:24

Zukanovic je napisao/la:Slovenac na TM kaze da ode Benko u Olimpiju. zna neko nesto vise ?
Istina je, pred potpisom je za Olimpiju..
Bordo bijeli za život cijeli!!

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 29 avg 2016, 10:34

Sabinho je napisao/la:Je li potpisao Cala brat?
u 13h bi trebao tebra..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 avg 2016, 10:43

f0rest1946 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Je li potpisao Cala brat?
u 13h bi trebao tebra..
Hvala buraz. Neka mu je sa srecom. :bih:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 29 avg 2016, 10:51

Jos jednom da pozelim puno srece sir Mehemdu Janjosu i njegovom strucnom stabu ,koji ce nadam se da nas obraduje .Ocekujem barem jedan trofej na kraju sezone i do tad necu vise pisati na ovom forumu ,na kraju se vidimo jer sam ubjeđen da cemo nesto osvojiti,jer ponavljam imamo najbolji igracki kadar,koji ce nadam se Cala posloziti.
Cala je za ovog anonimusa iz Zelje Murinjo(culo se za Petrovica u 60 godini,Cala igro play of EL da ne govorim o karijeri i klubovima za koje je igrao i vodio) sto ce i vrijeme pokazati.Puno srece, zdravlja i radosti zelim svima .Do skorog viđenja prijatelji :salut:

Pruzite podrsku ekipi i strucnom stabu ,sad je vrijeme da se dignemo i krenemo u pobjede
:salut: :salut: :salut:
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 29 avg 2016, 11:02

Majkl je napisao/la:Jos jednom da pozelim puno srece sir Mehemdu Janjosu i njegovom strucnom stabu ,koji ce nadam se da nas obraduje .Ocekujem barem jedan trofej na kraju sezone i do tad necu vise pisati na ovom forumu ,na kraju se vidimo jer sam ubjeđen da cemo nesto osvojiti,jer ponavljam imamo najbolji igracki kadar,koji ce nadam se Cala posloziti.
Cala je za ovog anonimusa iz Zelje Murinjo(culo se za Petrovica u 60 godini,Cala igro play of EL da ne govorim o karijeri i klubovima za koje je igrao i vodio) sto ce i vrijeme pokazati.Puno srece, zdravlja i radosti zelim svima .Do skorog viđenja prijatelji :salut:

Pruzite podrsku ekipi i strucnom stabu ,sad je vrijeme da se dignemo i krenemo u pobjede
Još jednom se izvinjavam pisanju na ovoj temi, ali ovom klocu moram odgovoriti.

Klubovi koje je Mehmed Janjš trenirao.

slika

:tokralju: :tokralju:

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 29 avg 2016, 11:07

arelinho je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Jos jednom da pozelim puno srece sir Mehemdu Janjosu i njegovom strucnom stabu ,koji ce nadam se da nas obraduje .Ocekujem barem jedan trofej na kraju sezone i do tad necu vise pisati na ovom forumu ,na kraju se vidimo jer sam ubjeđen da cemo nesto osvojiti,jer ponavljam imamo najbolji igracki kadar,koji ce nadam se Cala posloziti.

Još jednom se izvinjavam pisanju na ovoj temi, ali ovom klocu moram odgovoriti.

Klubovi koje je Mehmed Janjš trenirao.

slika

:tokralju: :tokralju:
De ba pusti kloca..

DOBRO NAM DOŠO ČALA! Sretno.

UPRAVA NAPOLJE!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 avg 2016, 11:12

Znači nema od Čale ništa. Skaut je ovdje i polupismenog Hurtića zvao "sir Hurtić". Evo i Čali tako, znači piši propalo. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 29 avg 2016, 11:30

Hoces da kazes da je jena il radnik jaci klub od sarajeva, samim tim sto je cala bio trener sarajeva kaze da je jaci od petrovica

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 avg 2016, 11:44

Zasto su dinamo i maribor najuspjesni klubovi s ovi prostora ?? Zato sto imaju Mamica i Zahovica ,navijaci se nista ne pitaju to je ocito put uspjeha.

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 29 avg 2016, 11:59

Navijači su za sve krivi.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 29 avg 2016, 12:07

Istok je kriv za sve i joker i totti
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 35 gostiju.