Sta vi kazete na ovo sta se dogadja u Maglaju,oni odroni zemlje...
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- majestic24
- Kontakt:
Re: Chat
Nemojte se kupati,smrad ce ih otjerati
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
ja jutros izbrojo, 36 ubodaSamo F.K.S !! je napisao/la:Joj pa sta je ovim komarcima vise imam oko 20 ujeda majke mi !
Hebeno u tebe ...kod mene samo 2Wolverine je napisao/la:ja jutros izbrojo, 36 ubodaSamo F.K.S !! je napisao/la:Joj pa sta je ovim komarcima vise imam oko 20 ujeda majke mi !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Danas sam vidio puno starijih ljudi sa natpisima "Da se ne zaboravi Srebrenica" kako idu gradom. Kapa do poda za ono što rade, nadam se da ću sljedeće godine i ja ići na marš mira, ove ne mogu zbog nekih neodloživih obaveza.
Siđi s Trebevića, čovječe...Wolverine je napisao/la:ja jutros izbrojo, 36 ubodaSamo F.K.S !! je napisao/la:Joj pa sta je ovim komarcima vise imam oko 20 ujeda majke mi !
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Jel` neko gledao video Ciroklada se zove(Tarik Filipovic imitira Ciru i to tako), eh znal` neko gdje bih mogao naci za ove nove utakmice i da˙l` je uopste napravljeno, jer na youtube ima samo za grupnu fazu.Unaprijed hvala!
ne znam ja sta se desava sa mnom al' mene ovog ljeta ni jedan komarac nije ubo' al' bas ni jedan

Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
...mozda Sidu imas...LudLo je napisao/la:ne znam ja sta se desava sa mnom al' mene ovog ljeta ni jedan komarac nije ubo' al' bas ni jedan
kad si se kupo zadnji putLudLo je napisao/la:ne znam ja sta se desava sa mnom al' mene ovog ljeta ni jedan komarac nije ubo' al' bas ni jedan
Imam mali problem, pa ako bi neko mogao pomoci, neko mi je prvalio na fb lozinku i skontao sam i brzo promijenio, ali u svemu tome sam pogrijesio pri kucanju lozinke, vjerovatno nesto slucajno pritsin`o, ne mogu ni na mail uci, niti bilo sto drugo, pa ako neko zna nesto bio bih mu duboko zahvalan.
ma kupam se na dan 2 mozda u tome i jest folWolverine je napisao/la:kad si se kupo zadnji putLudLo je napisao/la:ne znam ja sta se desava sa mnom al' mene ovog ljeta ni jedan komarac nije ubo' al' bas ni jedan
nemam sidu al ' se drogiramAzdaha je napisao/la:...mozda Sidu imas...LudLo je napisao/la:ne znam ja sta se desava sa mnom al' mene ovog ljeta ni jedan komarac nije ubo' al' bas ni jedan
...onda ili ti je los sapun ili ti je droga losa...LudLo je napisao/la:ma kupam se na dan 2 mozda u tome i jest folWolverine je napisao/la:kad si se kupo zadnji putLudLo je napisao/la:ne znam ja sta se desava sa mnom al' mene ovog ljeta ni jedan komarac nije ubo' al' bas ni jedan
![]()
nemam sidu al ' se drogiramAzdaha je napisao/la:...mozda Sidu imas...LudLo je napisao/la:ne znam ja sta se desava sa mnom al' mene ovog ljeta ni jedan komarac nije ubo' al' bas ni jedan
![]()
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
sazno sam upravo procitah u opisu sapuna da ima nesto sto odbija komarce , al' ne smrdim djecem 
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Hah mozda smo samo komarcima privlacni
zezam se e a kad ste slani ne napadaju vas zato se ja ne tusiram stalno kad sam na moru
Ja sam alergican na neke komarce! Jednom me ujo za kapak nateko sam sav!
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Mene na zglobu noznom 6 ujeda
Hebem im mater neki sam dan ubio ih 46 , tacno sam broj'o 
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ja ih i ne vidim uopstebavarian_bk je napisao/la:Mene na zglobu noznom 6 ujedaHebem im mater neki sam dan ubio ih 46 , tacno sam broj'o
- Barcelona_1899
- Kontakt:
A bodete se komarcima 
2:6 prepoznatljiv rezultat 
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 173 gosta.