Sta vi kazete na ovo sta se dogadja u Maglaju,oni odroni zemlje...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ja jutros izbrojo, 36 ubodaSamo F.K.S !! je napisao/la:Joj pa sta je ovim komarcima vise imam oko 20 ujeda majke mi !
Hebeno u tebe ...kod mene samo 2Wolverine je napisao/la:ja jutros izbrojo, 36 ubodaSamo F.K.S !! je napisao/la:Joj pa sta je ovim komarcima vise imam oko 20 ujeda majke mi !
Siđi s Trebevića, čovječe...Wolverine je napisao/la:ja jutros izbrojo, 36 ubodaSamo F.K.S !! je napisao/la:Joj pa sta je ovim komarcima vise imam oko 20 ujeda majke mi !
...mozda Sidu imas...LudLo je napisao/la:ne znam ja sta se desava sa mnom al' mene ovog ljeta ni jedan komarac nije ubo' al' bas ni jedan
kad si se kupo zadnji putLudLo je napisao/la:ne znam ja sta se desava sa mnom al' mene ovog ljeta ni jedan komarac nije ubo' al' bas ni jedan
ma kupam se na dan 2 mozda u tome i jest folWolverine je napisao/la:kad si se kupo zadnji putLudLo je napisao/la:ne znam ja sta se desava sa mnom al' mene ovog ljeta ni jedan komarac nije ubo' al' bas ni jedan
nemam sidu al ' se drogiramAzdaha je napisao/la:...mozda Sidu imas...LudLo je napisao/la:ne znam ja sta se desava sa mnom al' mene ovog ljeta ni jedan komarac nije ubo' al' bas ni jedan
...onda ili ti je los sapun ili ti je droga losa...LudLo je napisao/la:ma kupam se na dan 2 mozda u tome i jest folWolverine je napisao/la:kad si se kupo zadnji putLudLo je napisao/la:ne znam ja sta se desava sa mnom al' mene ovog ljeta ni jedan komarac nije ubo' al' bas ni jedan
![]()
nemam sidu al ' se drogiramAzdaha je napisao/la:...mozda Sidu imas...LudLo je napisao/la:ne znam ja sta se desava sa mnom al' mene ovog ljeta ni jedan komarac nije ubo' al' bas ni jedan
![]()
Ja ih i ne vidim uopstebavarian_bk je napisao/la:Mene na zglobu noznom 6 ujedaHebem im mater neki sam dan ubio ih 46 , tacno sam broj'o