FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 06 jul 2010, 19:24

JetSet_Hantraga je napisao/la:Rummenige izjavio da je Bayern odustao od Coentrao-a. Rekao je da je Coentrao dobar igrac, ali da Benfica trazi previse. Nastavit ce traziti igrace i ako pronadju pravo rjesenje dobro je, a ako ne onda treneru nece biti problem krenuti u sezonu s Contentom.

A tako sam zelio ovog momka vidjeti u najljepsem dresu... :cry:
Pa dobro, dobar je malikan ali ne treba sad očajavati zbog toga. Što je puno, puno je. Uostalom, imam neki išaret da će Contento zablistati i da nećemo imati uopšte potrebe za velikim ulaganjima na toj poziciji.
Meni se želudac prevrće od pomisli da bi mogli dovesti Van der Wiela, koji se također dovodi u vezu sa Bayernom.

@Klare - no problem. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 06 jul 2010, 19:25

Ma opet ćete se vi okrenuti nekome igraču iz Bundeslige.

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 06 jul 2010, 19:30

secer je napisao/la:
HuX je napisao/la: Nesto sumnjam da ce ga gaal forsirat pored mullera, al je odlican igrac
zbog ovih neznalica sam preskocio ovaj post.
mah, poslije ovog sp-a malog mullera ni haubica nece izbaciti iz prve postave.
ako bi kroos nastavio napredovati kao do sada, siguran sam da ce mu se naci mjesta medju prvih 11... :)
sad, mulera nece izbaciti, gaalovog zemu i bayinog kap´tena takodje ne, tako da nam ostaje nas jadni olinjo... :lol:
mislim da ce olinjo biti taj koji ce se preseliti na klupu. yebayi ga olinjo, pr´no si u fenjer... :lol:

-----------------muller---------------
riberi-----------kroos---------robben
----------svajni-------kap´ten--------
?-------bad-truba-----boyto-----lahm
-------------------buttko---------------

nekako ne bih volio vidjet mullera u vrhu napada, mislim je njemu najoptimalnija pozicija krilo, al tamo je tata robben.formacija mi se ta svidja, samo umjeto mullera, olu il kolsea, a umjesto DvB brena il nekog stopera kupit.
Nekako mi se cini da muller kad igra u vrhu napada ili iza spica, puno trci, al je taj trk beskoristan, en napravi pun, a nekako mi i nema gradju za napadaca, ipak se valja izborit za loptu pored mrcina koje su u odbrani, a znamo da kad malo jaci vjetar puhne da mullera odnese.al zivi bili pa vidjeli sta ce gallonja napravit.
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 06 jul 2010, 19:32

Bečki Kongres je napisao/la:Ma opet ćete se vi okrenuti nekome igraču iz Bundeslige.
jedini koji bi bio pojacanje na tom beku iz bundeslige, po meni je jensen, al su sanse u promilima da njega dovedu
Bayern & Željo & Hajduk

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 jul 2010, 19:50

Van Bommel je u razgovoru sa upravom Bayerna inzistirao na dolasku Van Der Wiela. Vidi momka kao jednog od najboljih bekova na svijetu. Koliko bi to Bayerno godilo?? U tom slucaju Lahm bi morao na lijevi bok i ponovo sve ispocetka!

Huntelaar se spominje. Na Bayernu je sve. :D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 jul 2010, 19:53

Jedina odlika "paprike" sto ga volim je njegov smisao za humor. Na pitanje Njemackog novinara jucer je li zabrinut zbog interesovanja "velikih" klubova za igraca Bayerna, on je odgovorio sljedece:

"Gdje ce ici kada igraju u najboljoj ligi na svijetu, gdje nema dugovanja, igraci se redovno isplacuju, stadioni su na vrhunskom nivou, s jos igraju u jednom od najvecih svijetskih klubova kao sto je Bayern. Kada bih mi dosli s pricom o novoj kulturi i ucenju novog jezika, rekao bih tim igracima da to mogu i ovdje uraditi u Geothe Institutu".
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 06 jul 2010, 22:57

Ako Njemacka bude u finalu, na terenu u nedjelju ce biti cak 11 bayernovih igraca. Nisu svi u prvoj postavi, ali opet ogroman broj.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 jul 2010, 00:16

Kosta je l' dosta?
ribery je napisao/la:Ako Njemacka bude u finalu, na terenu u nedjelju ce biti cak 11 bayernovih igraca. Nisu svi u prvoj postavi, ali opet ogroman broj.
slika
Vom Jäger zum Gejagten

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 jul 2010, 12:48

geronimo je napisao/la:Kosta je l' dosta?
kosta, vidis da ste ograniceni... ;)
sto se tice antickih mislilaca, sigurno cu vas uvesti u jedinu istinu!
zaista, kazem vam, prije nego je platon bio, ja jesam!

zbog negodovanje od strane rukovodeci kadrovi, prekidam svaki kontakt sa clanom kosta i kazem dosta!
vrijeme je za povratak na temu.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 jul 2010, 12:52

geronimo je napisao/la:Uostalom, imam neki išaret da će Contento zablistati i da nećemo imati uopšte potrebe za velikim ulaganjima na toj poziciji.
cuj imas isaret? :)
to sam ti ja reko ima vise od po godine.
sjecas li se, ishlapljeli starce? :)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 jul 2010, 15:47

secer je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Uostalom, imam neki išaret da će Contento zablistati i da nećemo imati uopšte potrebe za velikim ulaganjima na toj poziciji.
cuj imas isaret? :)
to sam ti ja reko ima vise od po godine.
sjecas li se, ishlapljeli starce? :)
Znam da si to rekao, k'o da je jučer bilo. Ich habe hervorragende Memory, tako da se ne trebaš brinuti. :D
Ali se i ti trebaš sjetiti kada sam ja govorio da je bolje forsirati domaće mlade talente nego kupovati polovnu robu tipa Schäfer, kojeg si ti predlagao. Kod Maicona nisi pogriješio, gle čuda. :mrgreen:
Ne vjerujem da će ovog Holanđanina dovesti, jer bi to znacilo da Lahma ponovo pretumbuju na lijevu stranu.

Otkud sad promjena serve što se tiče Kroosa? Do skora si pričao kako ga treba spremiti u Bremen i kofer para, te dopeljati Mesuta.
Kroos može postati veliki igrač, pa pobogu ako svi to govore već 3-4 godine, oni koji su s njim svaki dan, koji imaju više fudbalskog znanja i od tebe i od mene :lol: treba malom ukazati povjerenje i dati mu šansu.
A ti bi ga via Weser, a on tek stig'o sa Bay arene. :twisted:

Možda bi se mogli obradovati (barem neki od nas), Totenham planira dovesti Gomeza, prvo kao pozajmicu...
Vom Jäger zum Gejagten

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 07 jul 2010, 15:51

Hm, koliko istine ima u tome da ga Tottenham želi? Da pitamo @Semmyja, možda sad navija za njih? :mrgreen: Šalu na stranu, malo mi je čudno da Redknapp želi Maria. Tamo su Crouch, Defoe pa čak i Roman Pavlyuchenko, a ni Robbie Keane još nije dobio korpu(meni je Robbie x puta bolji od Gomesa). Da ovo nije samo neka vijest koja bi punila stupce, jer je Gomes nešto izjavio "kontra" Klosea?

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 07 jul 2010, 15:54

Keine Transfers? Robben fordert Verstärkung!

Eto i robben mu govori pojačaj momčad o onaj nerlinger panjuga tvrdi da ne treba pojačavati momčad,kao dovoljno smo jaki :evil: jooj sto mi ide na živce gori je od henesa sto se tice transfera, pa stvarno neznam kud će s tolikim parama :D
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 jul 2010, 15:57

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 07 jul 2010, 16:04

omerbavarac je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/robinho- ... eite1.html

:lol: :lol: :lol:
Three R!!! :roll: :roll:

daj Bože da se to realizuje :D
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 jul 2010, 16:10

Bečki Kongres je napisao/la:Hm, koliko istine ima u tome da ga Tottenham želi? Da pitamo @Semmyja, možda sad navija za njih? :mrgreen: Šalu na stranu, malo mi je čudno da Redknapp želi Maria. Tamo su Crouch, Defoe pa čak i Roman Pavlyuchenko, a ni Robbie Keane još nije dobio korpu(meni je Robbie x puta bolji od Gomesa). Da ovo nije samo neka vijest koja bi punila stupce, jer je Gomes nešto izjavio "kontra" Klosea?
Semmy je preselio na vječna lovišta, amen. :mrgreen: Što se tiče lipog Maria, to je garant patka ali dovoljno da mene obraduje. Makar malo, da se razumijemo. :D
Das Experiment Bayern München scheint für Mario Gomez beendet zu sein. Gomez ist unzufrieden mit seiner Reservistenrolle bei den Bayern. Interessenten für den Nationalspieler gibt es zur Genüge: Jetzt hat Tottenham Hotspur seine Fühler nach dem 24-Jährigen ausgestreckt. Laut ’Topsport.com’ wollen die Engländer Gomez ausleihen und sich eine Kaufoption sichern.
E sad, kakav je taj Topsport, veze nemam. Njemački Sport.de je prenjeo ovu informaciju.
Od pomisli da bi on mogao otići, poraste mi nada za Džekin dolazak. :P
amel10071988 je napisao/la:Keine Transfers? Robben fordert Verstärkung!

Eto i robben mu govori pojačaj momčad o onaj nerlinger panjuga tvrdi da ne treba pojačavati momčad,kao dovoljno smo jaki :evil: jooj sto mi ide na živce gori je od henesa sto se tice transfera, pa stvarno neznam kud će s tolikim parama :D
Normalno da trebaju pojačanja, šta ako se Lahm povredi, ko će ga zamjeniti? Zar opet da se ukaže povjerenje propalom Gaučosu...ni Bujto nije puno bolji.
Vidjeće kad loše startaju u sezoni i kada pretrpe kritike sa svih strana, onda ce sjevnuti jedan transfer tipa Robben. Živio Mainz. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 07 jul 2010, 16:14

omerbavarac je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/robinho- ... eite1.html

umjesto koga????
on nece doc da na klupi sjedi!
Bayern & Željo & Hajduk

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 jul 2010, 18:49

HuX je napisao/la:

umjesto koga????
Ja sam samo prenio sta se spekulise. Moje nije da odredjujem ko ce gdje igrati. Gaal je zasluzan za to. 8-) 8-)

[youtube][/youtube]
:lol: :lol:

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 07 jul 2010, 18:59

omerbavarac je napisao/la:
HuX je napisao/la:

umjesto koga????
Ja sam samo prenio sta se spekulise. Moje nije da odredjujem ko ce gdje igrati. Gaal je zasluzan za to. 8-) 8-)

[youtube][/youtube]
:lol: :lol:

ma znam, al samo kazem, da u ovoj postavi ne bi imo mjesto, barem prema mom misljenju, a iskreno ne bih ga volio vidjeti kod nas
Bayern & Željo & Hajduk

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 07 jul 2010, 20:57

sta sam rekao holandija u finalu :D :D :D :D :D

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: enobarca, Proximic i 7 gostiju.