FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
Jedina odlika "paprike" sto ga volim je njegov smisao za humor. Na pitanje Njemackog novinara jucer je li zabrinut zbog interesovanja "velikih" klubova za igraca Bayerna, on je odgovorio sljedece:
"Gdje ce ici kada igraju u najboljoj ligi na svijetu, gdje nema dugovanja, igraci se redovno isplacuju, stadioni su na vrhunskom nivou, s jos igraju u jednom od najvecih svijetskih klubova kao sto je Bayern. Kada bih mi dosli s pricom o novoj kulturi i ucenju novog jezika, rekao bih tim igracima da to mogu i ovdje uraditi u Geothe Institutu".
"Gdje ce ici kada igraju u najboljoj ligi na svijetu, gdje nema dugovanja, igraci se redovno isplacuju, stadioni su na vrhunskom nivou, s jos igraju u jednom od najvecih svijetskih klubova kao sto je Bayern. Kada bih mi dosli s pricom o novoj kulturi i ucenju novog jezika, rekao bih tim igracima da to mogu i ovdje uraditi u Geothe Institutu".
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ako Njemacka bude u finalu, na terenu u nedjelju ce biti cak 11 bayernovih igraca. Nisu svi u prvoj postavi, ali opet ogroman broj.
Kosta je l' dosta?

ribery je napisao/la:Ako Njemacka bude u finalu, na terenu u nedjelju ce biti cak 11 bayernovih igraca. Nisu svi u prvoj postavi, ali opet ogroman broj.

Vom Jäger zum Gejagten
kosta, vidis da ste ograniceni...geronimo je napisao/la:Kosta je l' dosta?
sto se tice antickih mislilaca, sigurno cu vas uvesti u jedinu istinu!
zaista, kazem vam, prije nego je platon bio, ja jesam!
zbog negodovanje od strane rukovodeci kadrovi, prekidam svaki kontakt sa clanom kosta i kazem dosta!
vrijeme je za povratak na temu.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
cuj imas isaret?geronimo je napisao/la:Uostalom, imam neki išaret da će Contento zablistati i da nećemo imati uopšte potrebe za velikim ulaganjima na toj poziciji.
to sam ti ja reko ima vise od po godine.
sjecas li se, ishlapljeli starce?
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
Znam da si to rekao, k'o da je jučer bilo. Ich habe hervorragende Memory, tako da se ne trebaš brinuti.secer je napisao/la:cuj imas isaret?geronimo je napisao/la:Uostalom, imam neki išaret da će Contento zablistati i da nećemo imati uopšte potrebe za velikim ulaganjima na toj poziciji.![]()
to sam ti ja reko ima vise od po godine.
sjecas li se, ishlapljeli starce?
Ali se i ti trebaš sjetiti kada sam ja govorio da je bolje forsirati domaće mlade talente nego kupovati polovnu robu tipa Schäfer, kojeg si ti predlagao. Kod Maicona nisi pogriješio, gle čuda.
Ne vjerujem da će ovog Holanđanina dovesti, jer bi to znacilo da Lahma ponovo pretumbuju na lijevu stranu.
Otkud sad promjena serve što se tiče Kroosa? Do skora si pričao kako ga treba spremiti u Bremen i kofer para, te dopeljati Mesuta.
Kroos može postati veliki igrač, pa pobogu ako svi to govore već 3-4 godine, oni koji su s njim svaki dan, koji imaju više fudbalskog znanja i od tebe i od mene
A ti bi ga via Weser, a on tek stig'o sa Bay arene.
Možda bi se mogli obradovati (barem neki od nas), Totenham planira dovesti Gomeza, prvo kao pozajmicu...
Vom Jäger zum Gejagten
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Hm, koliko istine ima u tome da ga Tottenham želi? Da pitamo @Semmyja, možda sad navija za njih?
Šalu na stranu, malo mi je čudno da Redknapp želi Maria. Tamo su Crouch, Defoe pa čak i Roman Pavlyuchenko, a ni Robbie Keane još nije dobio korpu(meni je Robbie x puta bolji od Gomesa). Da ovo nije samo neka vijest koja bi punila stupce, jer je Gomes nešto izjavio "kontra" Klosea?
- amel10071988
- Kontakt:
Keine Transfers? Robben fordert Verstärkung!
Eto i robben mu govori pojačaj momčad o onaj nerlinger panjuga tvrdi da ne treba pojačavati momčad,kao dovoljno smo jaki
jooj sto mi ide na živce gori je od henesa sto se tice transfera, pa stvarno neznam kud će s tolikim parama 
Eto i robben mu govori pojačaj momčad o onaj nerlinger panjuga tvrdi da ne treba pojačavati momčad,kao dovoljno smo jaki
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
- Omerbavarac
- Kontakt:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- amel10071988
- Kontakt:
omerbavarac je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/robinho- ... eite1.html
![]()
![]()
![]()
Three R!!!![]()
daj Bože da se to realizuje
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
Semmy je preselio na vječna lovišta, amen.Bečki Kongres je napisao/la:Hm, koliko istine ima u tome da ga Tottenham želi? Da pitamo @Semmyja, možda sad navija za njih?Šalu na stranu, malo mi je čudno da Redknapp želi Maria. Tamo su Crouch, Defoe pa čak i Roman Pavlyuchenko, a ni Robbie Keane još nije dobio korpu(meni je Robbie x puta bolji od Gomesa). Da ovo nije samo neka vijest koja bi punila stupce, jer je Gomes nešto izjavio "kontra" Klosea?
E sad, kakav je taj Topsport, veze nemam. Njemački Sport.de je prenjeo ovu informaciju.Das Experiment Bayern München scheint für Mario Gomez beendet zu sein. Gomez ist unzufrieden mit seiner Reservistenrolle bei den Bayern. Interessenten für den Nationalspieler gibt es zur Genüge: Jetzt hat Tottenham Hotspur seine Fühler nach dem 24-Jährigen ausgestreckt. Laut ’Topsport.com’ wollen die Engländer Gomez ausleihen und sich eine Kaufoption sichern.
Od pomisli da bi on mogao otići, poraste mi nada za Džekin dolazak.
Normalno da trebaju pojačanja, šta ako se Lahm povredi, ko će ga zamjeniti? Zar opet da se ukaže povjerenje propalom Gaučosu...ni Bujto nije puno bolji.amel10071988 je napisao/la:Keine Transfers? Robben fordert Verstärkung!
Eto i robben mu govori pojačaj momčad o onaj nerlinger panjuga tvrdi da ne treba pojačavati momčad,kao dovoljno smo jakijooj sto mi ide na živce gori je od henesa sto se tice transfera, pa stvarno neznam kud će s tolikim parama
Vidjeće kad loše startaju u sezoni i kada pretrpe kritike sa svih strana, onda ce sjevnuti jedan transfer tipa Robben. Živio Mainz.
Vom Jäger zum Gejagten
umjesto koga????
on nece doc da na klupi sjedi!
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja sam samo prenio sta se spekulise. Moje nije da odredjujem ko ce gdje igrati. Gaal je zasluzan za to.HuX je napisao/la:umjesto koga????
on nece doc da na klupi sjedi!
[youtube][/youtube]
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
omerbavarac je napisao/la:Ja sam samo prenio sta se spekulise. Moje nije da odredjujem ko ce gdje igrati. Gaal je zasluzan za to.HuX je napisao/la:umjesto koga????
on nece doc da na klupi sjedi!![]()
![]()
[youtube][/youtube]
![]()
ma znam, al samo kazem, da u ovoj postavi ne bi imo mjesto, barem prema mom misljenju, a iskreno ne bih ga volio vidjeti kod nas
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Bayern & Željo & Hajduk
sta sam rekao holandija u finalu

- bayern4ever
- Kontakt:
Ispade Njemacka 
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
sto jest jest..zasluzeno su ispali..poldi ruta mrka.. :S
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
kako me ovo iznervira
evo sad siguran sam da bi njemci sa mullerom bolje odigrali ali eto
isto se desilo u finalu lige prvaka sa riberyem,mislim da je to nepravda kad vec igraju u polufinalu nek igraju u najjacem sastavu ali sta je tu je
evo sad siguran sam da bi njemci sa mullerom bolje odigrali ali eto
isto se desilo u finalu lige prvaka sa riberyem,mislim da je to nepravda kad vec igraju u polufinalu nek igraju u najjacem sastavu ali sta je tu je
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Kao sto smo se dogovorili, necemo komentarisati retardirane.
Falio je Njemackoj Muller, falio je i to puno. Da je bar igrao Kroos ili Marin umjesto njega. Jednostavno je covjek sazrio za jednu sezonu, koliko mnogi ne mogu za citavu karijeru. Vrlo brzo je postao neizostavni clan Njemacke repke i Bayerna.
A u vezi transfera, samo zeli obavijestiti upravu Tottenhama da Gomeza ne damo i da Super Mario nece napustiti Munchen. Bas naprotiv, sljedece sezone ce biti najbolji strijelac kluba.
Robinho ne bi bio los, mada ako ce Kroos dobiti sansu u prvih 11, onda tu nema mjesta za njega.
Odbrana Chris, odbrana!
Falio je Njemackoj Muller, falio je i to puno. Da je bar igrao Kroos ili Marin umjesto njega. Jednostavno je covjek sazrio za jednu sezonu, koliko mnogi ne mogu za citavu karijeru. Vrlo brzo je postao neizostavni clan Njemacke repke i Bayerna.
A u vezi transfera, samo zeli obavijestiti upravu Tottenhama da Gomeza ne damo i da Super Mario nece napustiti Munchen. Bas naprotiv, sljedece sezone ce biti najbolji strijelac kluba.
Robinho ne bi bio los, mada ako ce Kroos dobiti sansu u prvih 11, onda tu nema mjesta za njega.
Odbrana Chris, odbrana!
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
bjez ne prizivaj zle duhove ... Mario Gomez je sivonja da ga nema većeg i sinoć je pokazao koliko tip nema smisla za fudbal ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.