FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- bayern4ever
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Ispade Njemacka 

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
sto jest jest..zasluzeno su ispali..poldi ruta mrka.. :S
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
-
- Kontakt:
kako me ovo iznervira
evo sad siguran sam da bi njemci sa mullerom bolje odigrali ali eto
isto se desilo u finalu lige prvaka sa riberyem,mislim da je to nepravda kad vec igraju u polufinalu nek igraju u najjacem sastavu ali sta je tu je
evo sad siguran sam da bi njemci sa mullerom bolje odigrali ali eto
isto se desilo u finalu lige prvaka sa riberyem,mislim da je to nepravda kad vec igraju u polufinalu nek igraju u najjacem sastavu ali sta je tu je

- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Kao sto smo se dogovorili, necemo komentarisati retardirane.
Falio je Njemackoj Muller, falio je i to puno. Da je bar igrao Kroos ili Marin umjesto njega. Jednostavno je covjek sazrio za jednu sezonu, koliko mnogi ne mogu za citavu karijeru. Vrlo brzo je postao neizostavni clan Njemacke repke i Bayerna.
A u vezi transfera, samo zeli obavijestiti upravu Tottenhama da Gomeza ne damo i da Super Mario nece napustiti Munchen. Bas naprotiv, sljedece sezone ce biti najbolji strijelac kluba.
Robinho ne bi bio los, mada ako ce Kroos dobiti sansu u prvih 11, onda tu nema mjesta za njega.
Odbrana Chris, odbrana!
Falio je Njemackoj Muller, falio je i to puno. Da je bar igrao Kroos ili Marin umjesto njega. Jednostavno je covjek sazrio za jednu sezonu, koliko mnogi ne mogu za citavu karijeru. Vrlo brzo je postao neizostavni clan Njemacke repke i Bayerna.
A u vezi transfera, samo zeli obavijestiti upravu Tottenhama da Gomeza ne damo i da Super Mario nece napustiti Munchen. Bas naprotiv, sljedece sezone ce biti najbolji strijelac kluba.
Robinho ne bi bio los, mada ako ce Kroos dobiti sansu u prvih 11, onda tu nema mjesta za njega.
Odbrana Chris, odbrana!
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
bjez ne prizivaj zle duhove ... Mario Gomez je sivonja da ga nema većeg i sinoć je pokazao koliko tip nema smisla za fudbal ...
svaka cast, druze. moja je ko u nokije 3310geronimo je napisao/la:Znam da si to rekao, k'o da je jučer bilo. Ich habe hervorragende Memory, tako da se ne trebaš brinuti.

da. samo sam mislio da dovedu nekog beka dok konto ne nabubri, tj. na 2. godine.Ali se i ti trebaš sjetiti kada sam ja govorio da je bolje forsirati domaće mlade talente nego kupovati polovnu robu tipa Schäfer, kojeg si ti predlagao.
samo tumbaj! ako bi doveli nekog kvalitetnog onda bih se slozio da lamic sigra livo.Ne vjerujem da će ovog Holanđanina dovesti, jer bi to znacilo da Lahma ponovo pretumbuju na lijevu stranu.
poceo sam ga pratiti, tj. odgledo sam ga nekih 20-ak minutica...Otkud sad promjena serve što se tiče Kroosa?

Kroos može postati veliki igrač, pa pobogu ako svi to govore već 3-4 godine, oni koji su s njim svaki dan, koji imaju više fudbalskog znanja i od tebe i od mene

takvih je malo...

samo tjeraj smrada...Možda bi se mogli obradovati (barem neki od nas), Totenham planira dovesti Gomeza, prvo kao pozajmicu...

ps
da te tvoj drugar nesto upita...
jesi li ozbiljan kad kazes kako je joakim jogi lov vrhunski strucnjak?
nesto me mrzi da te to upitam na onoj temi, jbg. da se ne moram nadyebavat sa kindergartenom...

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
obavezno odbrana...eno kraer u wolfsburgu..mogli smo bar njeg dovest :S...al ajd jeda se sjete da dovedu 2 vrhunska igracaJetSet_Hantraga je napisao/la:Kao sto smo se dogovorili, necemo komentarisati retardirane.
Odbrana Chris, odbrana!

nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Izgleda Van der Wiel je jako blizu BAyernu.Obeštećenje bi trebalo biti 17 mil eura + 3 mil bonusa u slučaju da Bayern osvoji LP.Trebao bi potpisati trogodišnji ugovor.
http://www.vi.nl/Nieuws-item/182929/Aja ... r-Wiel.htm
http://www.vi.nl/Nieuws-item/182929/Aja ... r-Wiel.htm
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ajax i Bayern su se slozili oko transfera Van der Wiela. Bayern ce za 22-godisnjeg desnog beka morati platiti 17 mil. €. Sa svakom osvojenom nacionalnom titulom morat ce platiti jos 1 mil. dok bi za osvajanje Lige Prvaka morali platiti jos 3 mil. €. Ipak, Van der Wiel ima zadnju rijec pa ce dogovor morati pricekati do njegovog povratka sa Svjetskog prvenstva.
@ Ajax mozes li objasniti o kakvom se igracu radi jer ipak ti si ga najvise pratio u Ajaxu i znas najbolje, ja stvarno nemam pojma.
Ni stopera izgleda neće kupovati.
Maximilian Haas(24) prebačen iz B u A tim. Tako da sada imamo 5 stopera, i nema prilike da će dolaziti ikakav novi stoper, a odbrana nam promaha na sve strane.
Dobar je van der Wiel, biće pravo pojačanje.

Maximilian Haas(24) prebačen iz B u A tim. Tako da sada imamo 5 stopera, i nema prilike da će dolaziti ikakav novi stoper, a odbrana nam promaha na sve strane.
Dobar je van der Wiel, biće pravo pojačanje.

-
- Kontakt:
Kupovina Van der Wiela znači da će Lahm ponovo igrati lijevog beka(a neko napisa da je Philip izjavio da ne'a namjeru igrati tu poziciju). Čudi me da se nisu cjenkali za Contrao-a, jer će i ovako isplatiti 20-ak miliona za desnog beka, a onako su možda mogli proći sa "samo" 5 miliona više, što za ovog giganta i nije neki problem.
- bistrikboy
- Kontakt:
Van der Wiel igra i lijevo i desno tako da njegov dolazak ne mora znaciti da se Lahm vraca na "prirodnu" poziciju,u svakom slucaju opet ofanzivan tip beka slican Lahmu,Gaal sebi gradi ekipu koja njemu odgovara a ne "strucnjacima".Za stoperom nema ni potrebe mislim da je Demichelis odsluzio svoje i da ce fokus biti na Buyten-Badstuber kombinaciji koja je ionako djelovala bolje nego Buyten-Demichelis tandem.
Sa (eventualnim) dolaskom VdW ekipa bi bila kompletna i nema potrebe za dodatnim igracima.Vezano za Kroosa ja iskreno ne vidim gdje bi ga LvG mogao smjestiti u ekipi jedino zrtvovanjem Olica kao napadaca te guranjem MUllera naprijed,ali sudeci prema igrama iz prosle sezone,to je tesko zamisliti.
Sa (eventualnim) dolaskom VdW ekipa bi bila kompletna i nema potrebe za dodatnim igracima.Vezano za Kroosa ja iskreno ne vidim gdje bi ga LvG mogao smjestiti u ekipi jedino zrtvovanjem Olica kao napadaca te guranjem MUllera naprijed,ali sudeci prema igrama iz prosle sezone,to je tesko zamisliti.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Odlican igrac, imat ces ga priliku gledati u finalu svjetskog prvenstvaFC BAYERN je napisao/la:@ Ajax mozes li objasniti o kakvom se igracu radi jer ipak ti si ga najvise pratio u Ajaxu i znas najbolje, ja stvarno nemam pojma.

Btw. Izgleda da ovaj transfer jos nije gotov, iz uprave Ajaxa negiraju da su prihvatili ponudu Bayerna.
I Barcelona je u igri...
-
- Kontakt:
ja mislim da ce igrati schwaini i kroos s tim sto ce obojica igrat u oba pravca znaci ako schweini ide naprijed kroos ostaje nazad i obrnuto...to naravno moze funkcionisati jedino ako muller s desne i bilal s lijeve strane budu aktivno ucestvovali u defanzivi i brzo zatvarali kad se izgubi lopta(imaju predispozicije za to)...kroos nije klASICNA DESETKA nego allround veznjak isto vazi i za schweinija koji je i jucer protiv spanije bio dobar u defanzivi...
A kako me ovi iz uprave nerviraju
Dovest ce ovog holandjanina za 20 milki, a problem im dat malo vise za coentraa :S
jos nece stopere dovest, kako ce da bude propuh i sljedece sezone na stoperima

Dovest ce ovog holandjanina za 20 milki, a problem im dat malo vise za coentraa :S
jos nece stopere dovest, kako ce da bude propuh i sljedece sezone na stoperima

Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
- bistrikboy
- Kontakt:
Najbolju odbranu lige prosle godine je imao Bayern,toliko o propuhu.
Inace Njemacki i Holandski reprezentativnci koji igraju za Bayern ce se ekipi prikljuciti vjerovatno 2.8.
Inace Njemacki i Holandski reprezentativnci koji igraju za Bayern ce se ekipi prikljuciti vjerovatno 2.8.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
de me podsjeti sta je bilo u evropibistrikboy je napisao/la:Najbolju odbranu lige prosle godine je imao Bayern,toliko o propuhu.

Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Bayern & Željo & Hajduk
odbrana nam je švicarski sir to znaju i vrabci na grani...trebaju dovesti 1 ili 2 stopera kvalitetna uz golmana(Neuer opcija br 1
)..i naravno dovesti jedno dobrog spica a Gomeza nekome utrapiti 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- bistrikboy
- Kontakt:
Ili vi nedovoljno dugo pratite Bayern il ne znate,ali ULi & co. su prije svega okrenuti BL-u,tek kada se tu uspostavi totalna dominacija oni razmisljaju o LP,tako je vazda bilo i bice tako.Uglavnom s tim "propuhom" se igralo finale LP-a,prvo nakon 9 godina,ako VdW dođe Bastuber prelazi na stopera,rjesen problem.HuX je napisao/la:de me podsjeti sta je bilo u evropibistrikboy je napisao/la:Najbolju odbranu lige prosle godine je imao Bayern,toliko o propuhu.
Inace Njemacki i Holandski reprezentativnci koji igraju za Bayern ce se ekipi prikljuciti vjerovatno 2.8.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.