FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fixator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fixator » 07 jul 2010, 17:14

gdje se moze procitati kako smo igrali sa iskrom jucer ????
Semper Fidelis

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 07 jul 2010, 17:16

tm_ludak je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Ovaj Kutalia je jedan od boljih igraca Premier liger i sigurno ce (naravno ukoliko poptise za Zelju) biti veliko pojacanje,poslije Zebe najvece! Osim ipak zna sta radi...
p.s.
da je Nijaz Brkovic lesinar to sam znao,a da je toliki kreten eh nisam mogao vjerovati,kako ga samo nije stid!!! mars sa Grbavice i nikad se vise ne vracaj,licemjeru jedan!
ti si jedan zbog kojih je osim otisao u prvom mandatu jadan si :? :shock: :roll: :!: :?: :!: :?:
kako si napacen samo ;)
Za zivot cijeli!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 07 jul 2010, 17:17

nisam jadan ;), samo vi zovite, ponijet ce se meza...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 07 jul 2010, 17:24

fixator je napisao/la:gdje se moze procitati kako smo igrali sa iskrom jucer ????
na ss.ba :D
Za zivot cijeli!

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 07 jul 2010, 17:48

potpunosti se slazem s' tobom
po meni Svraka vise zasluzuje iz vise razlogaa kao sto su da je dijete Zeljee,Culum jes' malo nafurao rajuu svojim izjavamaa i raja ga je zavolilaa dok vecinu napadaa usporavaaa ma i gresaka sjetite se Borcaa itd ....
Ne osporavam da nije los ali i da je dobar kao sto vi govorite po meni nije...[/quote]

Evo da vam kažem koja je razlika. Jer vidim da vam je fudbalsko znanje 0 :mrgreen:
Što se igre tiče, gleda samo u širinu, prva rješenja su mu bočni igrači. Nikad od njega igrača dok ne počne davati ključne pasove :mrgreen: Istina da nije velika razlika između njih, ali Svraka nije ni bio potpuno spreman, gubio se itd.
Nadam se da više nećete ovo komentarisati, jer je glupo raspravljati o ovome 8-)[/quote]

Koliko znam laksje sa strane "probiti" nego kroz sredinu ;) aa Culum je 60% nasih nada usporio all opet kazem moje misljenje :P:D[/quote]

Jeste lakše 'probiti' po strani jer se nalazi samo bočni igrač (krilni vezni se rijetko vraćaju) ali Svraka da npr. d. bočnom loptu i onda on i d. vezni imaju zadatak 2 na 2 probiti stranu :lol: 10% da će uspjeti. A da npr. da loptu dubinsku na veznog pa da ovaj ide 1 na 1, eh to je mnogo lakše :mrgreen: Logično ;) A Ćulum igra isključivo zbog visine, pa vidi samo koliko puta na utakmici protivničke duge lopte presiječe ;) Dok Svraka nema to. I Svraka je nejak i to je problem. Treba ga malo u FIS u teretnu poslati i malo proteina da nadođe :lol: :lol:
U mom svijetu važe moja pravila

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 07 jul 2010, 17:54

bio sam jucer u Medjogorju .. i igrali smo vrlo slabo al to je prijateljska tekma i nije lose uigrava se svasta se probava i to je to .... igrali smo 4-5-1 taktika za izrael sa isturenim lazarom a vezni red 2-3 savic i culum ispred njega beslija zeba i visca... nazad stanic desnog beka igrao a stoperi prejaki stvarno bogicevic i mesic lijevi bek radovanovic....
Stanic dao gol glavom nakon ubacaja.... primili go jedn alopta se odbila ruzno i momak istrca ispred sehe i zabi ga....
drugi tim igrao Gancev na stoperu sa Kerlom bekovi Colic i Odovic... ispred H.Beslija prelos bgm jos tu Svraka PerAK i sa tri napadaca Mesanovic Rovcanin i Spahic Bajro... Rovcanin nula bodova... Bajro se nudi al puno solira...
et to je to najvaznije

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 07 jul 2010, 18:06

Omar500 je napisao/la:Evo šta pročitah u komentarima :

'' Kutalia je u pregovorima sa Brnom iz Ceske, a jos se za njega interesuju Zilina i Hajduk. Ostanak u BiH mu je zadnja opcija. ''
Nemojte da se iznenadite ako Kutalija potptse za Olimpi-Sarajevo,,,

ŽeljinManijak
Kontakt:

Post Postao/la ŽeljinManijak » 07 jul 2010, 18:07

Zna li iko koliko su karte za sutarsnju utakmicu.

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 07 jul 2010, 18:11

ŽeljinManijak je napisao/la:Zna li iko koliko su karte za sutarsnju utakmicu.
Pisalo je negdje 3 KM .. Ali nisam siguran :? 8-)
U mom svijetu važe moja pravila

ŽeljinManijak
Kontakt:

Post Postao/la ŽeljinManijak » 07 jul 2010, 18:18

Pisalo je negdje 3 KM .. Ali nisam siguran :? 8-)[/quote]

Hvala, nisam imao vremena da odem da provjerim i jos jedno pitanje od kada se mogu kupiti godisnje ulaznice za sjever.Unaprijed hvala.

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 07 jul 2010, 18:19

99 put se pita koliko su karte
jug,sjver 3 km zapad 10 km

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 07 jul 2010, 18:23

Seyo ako treba da ginem za tebe ginut ću BRATE MOJ sto me obradova
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

sladoled
Kontakt:

Post Postao/la sladoled » 07 jul 2010, 19:01

slika
:D ima prostora

slika
:mrgreen:

meni bilo dosadno :mrgreen:

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 07 jul 2010, 19:04

pabizo je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Evo šta pročitah u komentarima :

'' Kutalia je u pregovorima sa Brnom iz Ceske, a jos se za njega interesuju Zilina i Hajduk. Ostanak u BiH mu je zadnja opcija. ''
Nemojte da se iznenadite ako Kutalija potptse za Olimpi-Sarajevo,,,
Zbog cega bi on otisao u Olimpik? klub koji nema gdje trenirati i koji je tu od danas do sutra...On ce sigurno zavrsiti ili u Borcu ili U zelji,naravno ukoliko ne ode u inostranstvo sto je najrealnija opcija..

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 07 jul 2010, 19:04

odlicna saldoled,jos naprqavis jednu za ono hvala i dole gdje su slike bile stavis SEYO,PILE,STOLe kad vec nemas pametnijeg posla i BOCACIO
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

zijadp
Kontakt:

Post Postao/la zijadp » 07 jul 2010, 19:17

"Hapoel" - "Željezničar" na BHT 1
BHT 1 će 13. jula prenositi utakmicu kvalifikacija Lige prvaka koju će naš šampion igrati u Izraelu protiv "Hapoela" iz Tel Aviva.
Piše: N. Jamaković
Foto: Arhiv/Fotoservis
Foto: Arhiv/Fotoservis
Potvrdio je to za Sarajevo-x.com urednik Sportskog programa BHT 1 Belmin Karamehmedović.

"BHT 1 je otkupio TV-prava pa će u utorak, 13. jula, direktno prenositi utakmicu iz Izraela, koja po našem vremenu počinje u 20 sati. Moram reći da cijena nije bila jeftina, ali se nadamo da ćemo je u značajnoj mjeri pokriti marketingom. Prava za ovu utakmicu smo otkupili zahvaljujući prvenstveno TV-pretplati koju plaćaju naši gledatelji", istakao je Karamehmedović.

Ipak, revanš ove dvije ekipe, prema svemu sudeći, nećemo gledati na BHT 1.

"Razgovarao sam s predstavnicima 'Željezničara' i dobio informaciju da su oni u pregovorima s 'Hayat TV' oko prenosa revanš utakmice. Ipak, ako 'Željo' prođe u naredno kolo, mi ćemo opet nastojati da direktno prenosimo njegove utakmice", kaže naš sagovornik.

On je napomenuo da će BHT1 u četvrtak direktno prenositi revanš utakmicu koju će na Pecari, s početkom u 20.30 sati, igrati "Široki Brijeg" i ljubljanska "Olimpija" u okviru 1. kola kvalifikacija za Evropsku ligu.

"Sa 'Širokim' već godinama imamo veoma dobru saradnju i već je izgledno da ćemo u slučaju njihovog prolaska u 2. kolo prenositi njihovu domaću utakmicu koju će igrati s bečkom 'Austrijom'. Što se tiče 'Zrinjskog', njihovu utakmicu u četvrtak nećemo prenositi budući da se igra isti dan (počinje sat ranije) kad i utakmica u Širokom", naveo je Karamehmedović

ŽeljinManijak
Kontakt:

Post Postao/la ŽeljinManijak » 07 jul 2010, 19:19

Ej raja ima li se gdje kod nas kupiti vuvzela jer sam vidio nekoliko likova da trube. :?:

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 07 jul 2010, 19:20

ŽeljinManijak je napisao/la:Ej raja ima li se gdje kod nas kupiti vuvzela jer sam vidio nekoliko likova da trube. :?:
to se narucuje preko neta ja mislim
G A Z I
Željo sve do pobjede

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 07 jul 2010, 19:22

ŽeljinManijak je napisao/la:Ej raja ima li se gdje kod nas kupiti vuvzela jer sam vidio nekoliko likova da trube. :?:
*ebale vas vuvuzele, sta jos treba da mi dodju oni shabani i djeca pa da pocnu trubit u to na jugu?!?!? :evil: :evil: :evil: :evil: :roll: :roll: :roll:
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 07 jul 2010, 19:22

Svaka cast BHT-u na prijenosu utakmice Hapoel-Zeljo! I drzavna televizija pokazuje da napreduje iz godinu u godinu!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.