FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

CrnoCrveni
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la CrnoCrveni » 07 jul 2010, 19:25

Razmislja li neko slucajno o ovom problemu u Savezu BiH,oko ukidanja troclanog Predsjednistva,vidim niko nista ne spominje a bogami ne ide na dobro,moglo bih vrlo lahko doci do zabrane nastupa i repki a i klubovima u svim takmicenjima...sta gamad rade,boze sacuvaj :evil:
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 07 jul 2010, 19:28

Koliko će biti karte za ŽELjO-Hapoel :?: Onako od prilike ako neko zna da kaže jer mi je to stvarno važno.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 07 jul 2010, 19:36

Hamo je napisao/la:Koliko će biti karte za ŽELjO-Hapoel :?: Onako od prilike ako neko zna da kaže jer mi je to stvarno važno.
jug ne bi trebo biti vise od cenera...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 07 jul 2010, 19:39

nedaTM87 je napisao/la:
Hamo je napisao/la:Koliko će biti karte za ŽELjO-Hapoel :?: Onako od prilike ako neko zna da kaže jer mi je to stvarno važno.
Znači minimalac 60 KM HVALA BRATE. :D
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 07 jul 2010, 19:52

Hamo je napisao/la:
nedaTM87 je napisao/la:
Znači minimalac 60 KM HVALA BRATE. :D
niss buraz, daleko je Livno jbga, imam i ja rodbine tamo :)
odani! THE MANIACS 1987

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 07 jul 2010, 21:34

sta je rekla hobotnica, Izraelci su poludili hobotnica je prognozirala pobjedu zeljeznicara u utorak.......

slika

Uploaded with ImageShack.us
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 07 jul 2010, 21:35

nedaTM87 je napisao/la:
Malo je to. Ako je finale Kupa 7 maraka Jug, kako LŠ može koštati 10 KM. Ko voli Želju ni 15 KM mu nije puno. Mora i klub malo zaraditi. Halal im svaka marka bila :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 07 jul 2010, 21:42

nikad_izvini je napisao/la:
nedaTM87 je napisao/la:
Malo je to. Ako je finale Kupa 7 maraka Jug, kako LŠ može koštati 10 KM. Ko voli Želju ni 15 KM mu nije puno. Mora i klub malo zaraditi. Halal im svaka marka bila :mrgreen:
ma nije problem i da je 20 al mislim da nece biti vise od cenera, taman dodje 10 KM za jug, istok 15 -20, zapad 30-40 i sjever ako bude u prodaji ko i jug do 10 KM...jer kazes finale kupa jug je poskupio za 2KM ovdje ce poskupiti duplo i to je to ne bi trebalo biti veca nego duplo normalna cijena naseg juga...
odani! THE MANIACS 1987

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 07 jul 2010, 21:46

LŠ je mnogostruko jače takmičenje od naše lige ;) Ko ne može, neće da nađe 15-ak maraka za Želju u LŠ. **** onda. Ja bih bubreg prodao :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 07 jul 2010, 21:49

tm87gigo je napisao/la:sta je rekla hobotnica, Izraelci su poludili hobotnica je prognozirala pobjedu zeljeznicara u utorak.......
slika
:mrgreen:

Ko nema love moze gledati na hayAAAtu uz priganice i teftedarije :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 07 jul 2010, 21:56

to je moj buraz napravio, nadam se da ce i nama srecu donijeti
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 07 jul 2010, 22:09

Nama je za evropske tekme 5 km trebala bi i vama biti toliko ;)

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 07 jul 2010, 22:19

kad smo igrali protiv newcastla karta za zapad je bila 15 KM, i sad će biti nešto tako sigurno

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 jul 2010, 22:25

Dobro je ovo sto ce da prenose mec iz Izraela ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 07 jul 2010, 22:26

tm87gigo je napisao/la:sta je rekla hobotnica, Izraelci su poludili hobotnica je prognozirala pobjedu zeljeznicara u utorak.......

slika

Uploaded with ImageShack.us
Jbg mogo si malo to bolje napravit al hajd :D.
Sretno Zelji sutra zajeban je protivnik al nadam se da ce nas predstavit u najboljem mogucem svjetlu :).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 07 jul 2010, 22:36

Pa nije im niko kriv sto mogu malo pojesti...dino, previse se ti lizes s pitarima, sumnjiv si mi...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 07 jul 2010, 22:42

Nebi da me neko pogresno shvati,ali igraci tipa Culum i Popovic i liga sampiona nema veze.Dakle i ja kad sam bio mlad vazda su me nosile emocije ali gvorit da imamo sanse protiv ovih je smjesno.Sve ispod 3-0 je super rezultat.Pa mi sa Iskrom igramo 1-1 a oni uzimaju Levski Spartak i ostale.Realnost nam je losija strana.Volim Zelju ali na zalost nisam slijep.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 07 jul 2010, 22:48

Alipasino je napisao/la:Nebi da me neko pogresno shvati,ali igraci tipa Culum i Popovic i liga sampiona nema veze.Dakle i ja kad sam bio mlad vazda su me nosile emocije ali gvorit da imamo sanse protiv ovih je smjesno.Sve ispod 3-0 je super rezultat.Pa mi sa Iskrom igramo 1-1 a oni uzimaju Levski Spartak i ostale.Realnost nam je losija strana.Volim Zelju ali na zalost nisam slijep.

Ja nisam htio pisati post te vrste, da ne bi bilo "haj ba tamo na velezovu temu" :D..uglavnom Zeljo mi je drama draga ekipa, i mozda dodjem na Kosevo kad se bude igrala utakmica, jer imam neku raju koja vise od mene respektira taj sarajevski klub..ali, i moje licno misljenje je da Zeljo nema neke sanse, ovi su dobro jaki, dobro ulazu, imaju para, kupuju dobre igrace, i znaju raditi..redovno igraju u Europi, znaci i tu su iskusniji..ne znam, volio bi da se varam,ali et'!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 07 jul 2010, 22:51

Seyo_TM je napisao/la:Pa nije im niko kriv sto mogu malo pojesti...dino, previse se ti lizes s pitarima, sumnjiv si mi...
Sejo nepoznajemo se licno,ali nema razloga da ti budem sumnjiv samo pokusavam da postavim stvari realno u vrijeme u kojem zivimo.Danas je tesko zaraditi dinar i to svi dobro znamo.A sto se tice navijanja ja volim Zelju mozda i vise od tebe,malo sam stariji covjek i prvu Zeljinu tekmu sam gledao sa sest godina 1968 godine i budi siguran da mi je poslije mojih sinova koji su sa vama svaku tekmu na jugu Zeljo najbitniji u zivotu.Ne lizem se sa pitarima ali ih ni ne mrzim,kako cu ba mrziti ljude koji su skupa samnom cijeli rat krv proljevali za odbranu ovog naseg grada.
Sportski rivalitet i jaranska zajebancija uvjek,vrijedjanje,psovanje i mrznja nikada.
A sada sto zivimo u vremenu bez ikakvih kriterija niti sam ni ti ti kriv.Iskren pozdrav
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 07 jul 2010, 23:02

Ne treba se ni predavati pred susret. Naravno, Hapoel je mnogo jači i iskusniji protivnik od nas, ali čudo se ipak može desiti. Ako se budemo dobro branili i možda iskoristili jedan kontra napad, imamo šanse u Sarajevu. Ja nadu ne gubim, znam da treba biti realan, ali opet vjerujem da možemo učiniti nešto više. Ako je Slavija izbacila Alborga, možemo i mi Hapoel. Zadatak jeste teži, ali ne i nemoguć

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.