Ne postoje Srbijanci,boze te sacuvaj i sakloni.Vuk pojeo slaninu je napisao/la:Kapiram bajo, kako da neharishp je napisao/la:@Vuce sto su ti tolike usi i te nokte odsjeci bre
Jarane ja sam ti Njemac isto onoliko koliko i ti Srbijanac.Znaci nula posto.Pa ne vicem mi vi oni .
Drugo po sto puta ponavljam,hocu dobru tekmu sa puno golova i malo sra-nja.
Cisto mi ni iz dzepa ni u dzep, ko ce pobjediti.
Ako Spanci nadigraju Svabe bujrum finale.Ako ne,ima izaci.Kao sto su i ovi ostali,vecinom sa cetvorkom na celu ostambiljani.
Kontas sad @vukiJa nisam Srbijanac, u pravu si, jer Srbijanci ne postoje, postoje samo Srbi, dakle, ciljaš u metu. E sada problem je što Nemci postoje. A ti nisi Nemac koliko vidim. Znači - ćorak bajo, ćorak!
Ne kapiram u suštini, zašto pojedinci bleje u komentarima. Vuk će svakako da popapa nemačke ovce, jer u Nemačkoj se od topovske hrane (to jest jeftine radne snage) za nemački kapitalizam teško može dalje. Teško moj bajo! Ovca će uvek biti vučja žrtva, doveka! Na kraju vuk pojede slaninu, a ne slanina vuka.

Da je neko drugi tako spomenuo,bio bi nacionalista,separtista,fundamentalista,biciklista itd
Hajde se ti jos jedno vrati na mjesto ''zlocina'' i dobro prekontaj uzorke.
P.S I za vuka ima lijeka,stara dobra sacmarica.