ElCartel11 je napisao/la:Sve mozes ovdje procitati pa i to da je Holandija amaterska repka

Holandija trenutno ima smjenu generacija, ali daleko od toga da je slaba repka. Mi njih nebi dobili u to sam uvjeren, zato kao sto sam i pretpostavljao da ce se Grci vratiti u ovim kvalifikacijama i jednostavnu ''moraju'' biti ili 1 ili 2. Dodajmo tu jos Belgiju, koju opet neki ovdje nazivaju amaterskom i onda pogledas nas
Bojim se, da nam negine 3 mjesto u ovoj skupini.
Holandija nije amaterska ekipa, Holandija je ekipa od koje je ostalo samo ime. Kod njih jeste smjena generacija, ali vrhunsku generaciju mijenjaju mnogo lošijom. Slično važi i za Grčku, samo u manjem obimu. Te dvije selekcije nemaju kvalitet, imaju ga kad ih upoređujaš sa Estonijom ili Makedonijom, ali imamo ga i mi u odnosu na njih.
Da li će se grci vratiti u ovom ciklusu to ne znam, ali od nas nisu kvalitetniji. Kod njih nema nepoznanica, ne mogu nas ni sa čim iznenaditi, samo ne smijemo poklanjati.
Pogledaj golove od sinoć, prvi gol Mitroglua, branič trčkara za njim (režiser ga pokazuje kasnije), a golman gleda loptu koja putuje pet sekundi, čak je još jedan igrač Grčke bio u sredini sam k'o duh. Drugi gol, još jedna greška odbrane, amaterski izgubljena lopta na sredini, golman brani i igrač kojeg niko ne prati zabija odbijanac, svi igrači Holandije gledaju loptu, a niko ne prati igrača. Toliko o ozbiljnosti Holandije, a Grčka živi od ovih grešaka i ne prašta.