Kako je ono prica isla? Mi imamo navijace koji ce pratiti repku i u Brazil i u Tunguziju? Aham. Vidi se iz prilozenog. Mi jedino znamo prodavat lafinu sami sebi. I u tome smo zaista svjetski prvaci.pinoglavi je napisao/la:A to je jer smo svi osjetili da bi to mogle biti te kvalifikacije... Ja sam se nadao da ćemo uvijek euforično dočekati okupljanje reprezentacije, ali ipak nismo ništa različiti od ostatka svijetaBoixosNois1899 je napisao/la:Koliko se ja sjećam prošle kvale za SP smo počeli protiv Lihtenštajna i znam vrlo dobro da je bilo euforije. A tu si upravu kad kažeš da je samo jednom prvi put. Ja lično nisam bio zaintersovan pretjerano za utakmice protiv Irske jer sam imao osjećaj da ćemo ispasti.pinoglavi je napisao/la: I ja ne mogu da vjerujem šta čitam. Euforije nema jer ne prate oni koji su reprezentaciju pratili radi furke i atmosfere, jednostavno nije furka pratiti reprezentaciju na početku kvalifikacija i to protiv Estonije. A i samo jednom je prvi putIsto tako i pred Irsku nije bilo euforije kao pred prethodna 2 baraža.
Sent from my D6603 using Tapatalk