06.09.2016. / BiH - Estonija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BiH - Estonija

Pobjeda
150
87%
Neriješeno
11
6%
Poraz
11
6%

Ukupno glasova: 172

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: 06.09.2016. / BiH - Estonija

Post Postao/la Rimes87 » 02 sep 2016, 17:57

pinoglavi je napisao/la:
BoixosNois1899 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la: I ja ne mogu da vjerujem šta čitam. Euforije nema jer ne prate oni koji su reprezentaciju pratili radi furke i atmosfere, jednostavno nije furka pratiti reprezentaciju na početku kvalifikacija i to protiv Estonije. A i samo jednom je prvi put :D Isto tako i pred Irsku nije bilo euforije kao pred prethodna 2 baraža.
Koliko se ja sjećam prošle kvale za SP smo počeli protiv Lihtenštajna i znam vrlo dobro da je bilo euforije. A tu si upravu kad kažeš da je samo jednom prvi put. Ja lično nisam bio zaintersovan pretjerano za utakmice protiv Irske jer sam imao osjećaj da ćemo ispasti.
A to je jer smo svi osjetili da bi to mogle biti te kvalifikacije... Ja sam se nadao da ćemo uvijek euforično dočekati okupljanje reprezentacije, ali ipak nismo ništa različiti od ostatka svijeta
Kako je ono prica isla? Mi imamo navijace koji ce pratiti repku i u Brazil i u Tunguziju? Aham. Vidi se iz prilozenog. Mi jedino znamo prodavat lafinu sami sebi. I u tome smo zaista svjetski prvaci.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

BoixosNois1899
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: 06.09.2016. / BiH - Estonija

Post Postao/la BoixosNois1899 » 02 sep 2016, 18:13

Rimes87 je napisao/la: Kako je ono prica isla? Mi imamo navijace koji ce pratiti repku i u Brazil i u Tunguziju? Aham. Vidi se iz prilozenog. Mi jedino znamo prodavat lafinu sami sebi. I u tome smo zaista svjetski prvaci.

Sent from my D6603 using Tapatalk
Ne shvataš. Ja sam pratio i pratiću repku i podržavaću je uvijek ali samo sam pokušao reći kako su mene kao i mnoge ostale razočarali u baražu i kako više nema te euforije, ali kao što su ostali rekli, valjda to dođe sa vremenom jer smo ostvarili toliko očekivan cilj. Možda je tako i bolje.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

rope11
Kontakt:

Re: 06.09.2016. / BiH - Estonija

Post Postao/la rope11 » 02 sep 2016, 18:22

pa razumljivo da bude manje euforije sad kad smo konačno otišli na veliko takmičenje, ali reprezentacija će se uvijek pratiti i podržavati... daj ti nas opet na SP, pa ćeš vidjeti navalu euforije, tu je samo smo se uspavali. :mrgreen:

ali majke mi, meni je ova naša grupa sa belgijom, kiprom, estonijom, grčkom najveći ubica euforije, sve već milijardu puta viđeno :crazy:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 02 sep 2016, 18:26

Izgleda da su svi automobilima pojedinačno stigli u Zenicu u različito vrijeme, ništa timski, ono autobusom i tako to... :D

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 02 sep 2016, 18:34

DragonGirl je napisao/la:Izgleda da su svi automobilima pojedinačno stigli u Zenicu u različito vrijeme, ništa timski, ono autobusom i tako to... :D
Pa dobili su dan slobodno i tačno vrijeme kada moraju biti u Zenici. :) :)

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 02 sep 2016, 18:39

arelinho je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Izgleda da su svi automobilima pojedinačno stigli u Zenicu u različito vrijeme, ništa timski, ono autobusom i tako to... :D
Pa dobili su dan slobodno i tačno vrijeme kada moraju biti u Zenici. :) :)
Ma OK je meni to sasvim, ali ljepše bi bilo da su to nekako organizovali tako da kao tim dođu na drugi dio priprema, ovako kad čovjek pogleda sa strane, izgleda malo neozbiljno... :) Ali dobro, to su finese, bitno je da oni svoj posao odrade kako treba... ;)

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 02 sep 2016, 18:44

Svidja mi se nas raspored utakmica. Imamo u 2016 2 domace gdje trebamo pokidat i odmah u drugom kolu u Belgiju sto mi se jako svidja da znamo sta i kako poslije. isto tako ide se odmah i u Grcku. Obe repke dolaze nama na megdan i nicuze kad se bude odlucivalo. Fino je sve rasporedjeno jos samo da zaigramo. Ako nas Belgija i Grcka uzmu odmah mozes pisat aufirdesen i volim se odmah emotivno ograditi i relax :)

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 02 sep 2016, 18:50

KenoRob je napisao/la:Svidja mi se nas raspored utakmica. Imamo u 2016 2 domace gdje trebamo pokidat i odmah u drugom kolu u Belgiju sto mi se jako svidja da znamo sta i kako poslije. isto tako ide se odmah i u Grcku. Obe repke dolaze nama na megdan i nicuze kad se bude odlucivalo. Fino je sve rasporedjeno jos samo da zaigramo. Ako nas Belgija i Grcka uzmu odmah mozes pisat aufirdesen i volim se odmah emotivno ograditi i relax :)
Raspored je dobar, samo mi se ne svidja sto protiv Grcke igramo 9. Juna. Svi znamo zasto.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 02 sep 2016, 19:04

Tzv. Qurčobolja :mrgreen:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 02 sep 2016, 19:08

Haj razbili smo Izrael u junskom terminu valjda ćemo i njih
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 02 sep 2016, 19:30

Pivopija je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:Svidja mi se nas raspored utakmica. Imamo u 2016 2 domace gdje trebamo pokidat i odmah u drugom kolu u Belgiju sto mi se jako svidja da znamo sta i kako poslije. isto tako ide se odmah i u Grcku. Obe repke dolaze nama na megdan i nicuze kad se bude odlucivalo. Fino je sve rasporedjeno jos samo da zaigramo. Ako nas Belgija i Grcka uzmu odmah mozes pisat aufirdesen i volim se odmah emotivno ograditi i relax :)
Raspored je dobar, samo mi se ne svidja sto protiv Grcke igramo 9. Juna. Svi znamo zasto.
O cemu sve nisam razmislio u par minuta :D dok nisam vidio post ispod tebe. Ako je to to, pa valjda ce i njima biti isto a oni jos na gostovanju. Od utakmice do utakmice najbolje kako god a prva je Estonija :bih:
Uzo sam slobodan dan ko da Brazil dolazi a ne Estonija :opaopa:

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 02 sep 2016, 20:45

Kakvo je ono slikanje ima na Zukinom ig profilu.
Valjda za onu tv grafiku za kvalifikacije
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 02 sep 2016, 21:13

hoću gojkaru u startnih 11 :D :D :D

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 02 sep 2016, 22:55

Remi ili pobjeda protiv Belgije, akoBogda, ce da vrati stvari na staro kada su u pitanju navijaci i euforicnost.
Mesa ce zasigurno krenuti s Vedadom pored Edina, a potom ako budemo imali rezultat vjerovatno ce isprobati postavu koju planira suprotstaviti Hazardu i ekipi.
Pretpostavljam da ce krenuti s Vedom i Medom (4 4 2), a posljednjih pola sata ubaciti Milicevica i Cimirota umjesto njih dvojice (4 5 1).

Sto se tice rasporeda utakmica, idealan je.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 03 sep 2016, 00:51

ma kakva euforija kad slabo igramo,igraci ne igraju u klubovima nemamo kvalitet,a od SP-a citave kval. smo odigrali bezidejno,bez borbe,srcanosti..

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 03 sep 2016, 01:01

DragonGirl je napisao/la:Nema to veze toliko sa efektom Irska, jer smo i prije Irske dva puta gubili u baražu, pa bi na početku sljedećih kvalifikacija atmosfera bivala užarena. Ovo je jenostavno neki vid zasićenja nakon plasmana na SP, jer eto, ostvarili smo tada ono što smo toliko dugo čekali, i poslije kao da je prestao onaj žar kod ljudi, kao da više nije toliko interesantno. :?
Mislim da nisi upravu.
Slazem se da nije samo Irska ali Irska je kap koja je prelila casu.Prosle kvalifikacije i neplasman na evropsko prvenstvo su katastrofa,debakl.
Kao nosioci grupe,kroz nikad laksi sistem nismo uspjeli,ne moze to svako.Protiv Portugala smo bili apsolutni autsajderi i ljudi su se brzo mirili sa ispadanjem ali protiv Irske smo bili apsolutni favoriti,kao Portugal protiv nas.

Moze se to uljepsavati,relativizirati ali to je najveci debakl reprezentacije u posljednjih 8 godina.Normalno je da ce se drasticno odraziti i na posjete utakmicama i na atmosferu oko reprezentacije opcenito.

Ostali su puno duzni,bojim se da ce morati malo duze vracati povjerenje navijaca i javnosti.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 03 sep 2016, 01:05

ovi nasi jedva docekaju reprezentativnu pauzu da se nacugaju,sta pojebu

pjanke do zore u walteru

Sent from my iPhone using Tapatalk

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 03 sep 2016, 01:24

Mora se nesto mjenjati I da sam na Bazdarevicevom mjestu nekolicinu igraca iz prethodnog ciklusa ne bih ni zvao. Totalni remont I podmladjivanje veznog reda pogotovu sada kada je
Besic out. Nekolicinu iz obrane bi takodjer odstranio. Igraci koji nisu mogli drzati tempo protiv Irske su trebali biti vanka.
Vecina forumasa nakon svega jos uvijek prizeljkiva igru sa 2 napadaca I Medunjanin-Pjanic sredinom a to je po meni tuzno za komentirati.
Mislio sam da se poslije potopa u barazu to vise nikad niko nece spomenuti a vidim da sam bio u krivu.
Drzat cu fige nasima I nadati se da Bazdarevic vidi bolje nego mi. Ako nakon 3 kola budemo trazili smjenu na celu ekipe to ce biti znak da je Bazdarevic ignorirao opomene iz baraza.

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 03 sep 2016, 01:26

dubrovnik je napisao/la:Mora se nesto mjenjati I da sam na Bazdarevicevom mjestu nekolicinu igraca iz prethodnog ciklusa ne bih ni zvao. Totalni remont I podmladjivanje veznog reda pogotovu sada kada je
Besic out. Nekolicinu iz obrane bi takodjer odstranio. Igraci koji nisu mogli drzati tempo protiv Irske su trebali biti vanka.
Vecina forumasa nakon svega jos uvijek prizeljkiva igru sa 2 napadaca I Medunjanin-Pjanic sredinom a to je po meni tuzno za komentirati.
Mislio sam da se poslije potopa u barazu to vise nikad niko nece spomenuti a vidim da sam bio u krivu.
Drzat cu fige nasima I nadati se da Bazdarevic vidi bolje nego mi. Ako nakon 3 kola budemo trazili smjenu na celu ekipe to ce biti znak da je Bazdarevic ignorirao opomene iz baraza.
Ima kod nas ogromnog viška, ali manjka zamjena kvalitetnih, ako me shvataš.
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 03 sep 2016, 01:40

CashMan je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Mora se nesto mjenjati I da sam na Bazdarevicevom mjestu nekolicinu igraca iz prethodnog ciklusa ne bih ni zvao. Totalni remont I podmladjivanje veznog reda pogotovu sada kada je
Ima kod nas ogromnog viška, ali manjka zamjena kvalitetnih, ako me shvataš.
Ne bih se slozio sa drugim djelom tvog posta.
Imamo sasvim solidno pokrivene sve pozicije osim desnog beka. To se moralo probavati rjesiti u Japanu. Nikad BiH nije imala siri izbor igraca na svim ostalim pozicijama ali zaludu. Sada je trebalo nesto po tom pitanju uraditi. Moraju se vidjeti obrisi novog tima. Ja osobno ne bi volio Cocalic-Pjanic-Medunjanin kombinaciju više gledati na sredini.
Čak niti varijacije na tu temu. Ona ludila sa Vranjesom i Sunjicem. Igru bez AM, balone na Djurica i kocku na kraju skoro svake utakmice.
Ako je to budućnost daleko joj kuća.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, COYGBiH, feniksptica, Google Adsense [Bot], Rimes87, Sheyi, Tracy3McGrady i 93 gosta.