Eh tako bas. Vidis i ti si dosao tobe i to spoznao!shminka je napisao/la:Da to sam zaboravio u prethodnom postu, naravno da je i smetljar. Smetljarčina, preciznije.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Eh tako bas. Vidis i ti si dosao tobe i to spoznao!shminka je napisao/la:Da to sam zaboravio u prethodnom postu, naravno da je i smetljar. Smetljarčina, preciznije.
Jašta nego malo, hajd da je 21 ali 20 skroz malo.shminka je napisao/la:Malo je 20 ATP pobjeda u prvoj ATP sezoni, malo je dobiti u prvoj ATP sezoni Nadala, Berdiha, Tomića, biti na par poena od pobjeda protiv Raonića, imati u šaci Dimitrova, Goffina. Premalo. Premalo u odnosu na ono što je u njega uloženo. Sramota da nije napravio iskorak.
Sramota otići na more sa djevojkom, sramota uslikat se na SFFu, sramota ne biti muslimam, sramota žalit se na očigledne sudijske greške, sramota baciti reket, ko to još radi. Sramoti nas na svakom koraku. Neradnik. Bolesnik. Psihopata. Seljačina.
Mjesto mu je u bolnici, a ne na tenis terenu. Realno.
niko ne spori ovo sto si ti napisao i vjerujem da nas je barem 95% ponosno na njegove rezultate...evo sve ovo sto si napisao bih i ja ponovio sa zadovoljstvom..ali...ovo sto nama vecini smeta i napisemo, cinjenica je da momak preserava i da nas pomalo iritira, da nam nije stalo zar bi ga pratili ujutro u 3 sata a prva smjena na poslu, ili ovi mladji u skoli ili na fakultetu.TMmanija2012 je napisao/la:Meni nisu jasni ovi likovi sto prate Damira,a Damir ih iritira igrom,ponasanjem itd.. vjerovatno to je neka furka na forumu hajde da sto vise pljujemo.. ocito neki nemaju pojma kako se tesko probiti medju najboljih 80 tenisera u svijetu,a pritom dolazis iz jedne drzave gdje ne vodi bas rauna o sportu i sportistima.. mi smo takva nacija da vrlo brzo nadjemo manu Dzeki,Pjanicu,Tuki,Nurkicu,Teletovicu gotovo svakom nasem vrhunskom sportasu.Damir je prvi nas teniser koji pokusava nesto da uradi na ATP touru.. do prije par godina samo smo sanjali da cemo nekog gledati na RG,US Openu,Monte Carlu .. momak daje sve od sebe da uspije ,da se probije u sam svjetski vrh..druga stvar je koliko su njegove mogucnosti..mozda za nekih 2-3 godine bude medju trideset igraca svijeta..zaboravljate da je ovo njegova prva godina gdje igra konstatno ATP turnire,ima tu jos poneki čelandzer.. Ja od Damira ocekujem najbolji tenis za 2-3 godine. Ne vidim razlog da ga vrijedjate jer je on nas jedini tenise sto nas predstavlja na velikim turnirima..cast Mirzi i Aldinu,al oni su trenutno daleko od ozbiljnih tenisera.
Mogu mislit on pokušava slomiti reket ali reket ne puca, momački sve udarce izdržava, mislim da bi tad Damir još više se iznervirao.shminka je napisao/la:Pokušavam da zamislim kakva bi epitete dobio da slomi nekad neki reket, mada vjerovatno u rukama i nema snage za takav podvig, zato i ne pokušava![]()
Nemaju ljudi u BiH šta da jedu, a on reket od 200e slomio![]()
![]()
i još ih sramoti po bijelom svijetu![]()
![]()
Nije fol u tome prijatelju, nek lomi, jedan ili dva to uopšte nije bitno. Nek izbaci negativnu energiju. Fol je u tome što on ama baš svaki potez komentariše, sve mu živo smeta, od navijača pa do ne znam više čega. Možeš li zamisliti kako ide na onu stvar teniseru sa kojim igra.shminka je napisao/la:Pokušavam da zamislim kakva bi epitete dobio da slomi nekad neki reket, mada vjerovatno u rukama i nema snage za takav podvig, zato i ne pokušava![]()
![]()
![]()
Sto bi Ameri rekli, to je bottom line. Ne dao Bog nikome takvog sina, da se tako ponasa.boss991 je napisao/la:Nije fol u tome prijatelju, nek lomi, jedan ili dva to uopšte nije bitno. Nek izbaci negativnu energiju. Fol je u tome što on ama baš svaki potez komentariše, sve mu živo smeta, od navijača pa do ne znam više čega. Možeš li zamisliti kako ide na onu stvar teniseru sa kojim igra.shminka je napisao/la:Pokušavam da zamislim kakva bi epitete dobio da slomi nekad neki reket, mada vjerovatno u rukama i nema snage za takav podvig, zato i ne pokušava![]()
![]()
![]()
Niko ne spori da je on najbolji teniser BiH, al džaba sve to kad se ponaša kao derište.
On nije moj, spomenut je u potpuno drukčijem kontekstu i samo zadnji glupan može napraviti poveznicu koju si ti sa svojim komentarom napravio.remA1 je napisao/la:Koliko je osvojio tvoj Čorić?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.