Zna li neko naziv modela?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa najbolje ti je koristiti kremu, imaš svakakvih, onih sa spužvom na vrhu. Kasnije malo na četku i to je to. Vjerovatno ti piše u kutiji gojzerica šta ti je najbolje za održavanje.Puma je napisao/la:Sta je najbolje uzeti za ciscenje i odrzavanje ovih ?Za zime naravno
![]()
Inace za obucu koristim vosak ali ove mi nisu nesto za voska, kontam mozda kremu pa na cetku.
U Sport Life-u?Neutral je napisao/la:Lonsdale dukserice sniženje neko, sa miliona maraka na 60, sada su 40, ja dao za svoju 60![]()
Ljeti kupovati robu za zime, zimi kupovati ljetnu
Prijatelju, šta je za tebe normalna cijenajasmin10 je napisao/la:Uskoro kum na vjenčanju aBd, pa šta predlažete, koju kombinaciju ?
I gdje da uzmem po nekoj normalnoj cijeni
Mislio sam do nekih 500. Bilo u Jeordiesu jedno super, ali 500 samo pantalone i sako.VelaHavle je napisao/la:Prijatelju, šta je za tebe normalna cijenajasmin10 je napisao/la:Uskoro kum na vjenčanju aBd, pa šta predlažete, koju kombinaciju ?
Šteta što nije vrijeme matura. Ja za svoju kod njih cipele, šulju, sako, kravatu, pantalone i kaiš platio 400 i nešto.jasmin10 je napisao/la:Mislio sam do nekih 500. Bilo u Jeordiesu jedno super, ali 500 samo pantalone i sako.VelaHavle je napisao/la:Prijatelju, šta je za tebe normalna cijenajasmin10 je napisao/la:Uskoro kum na vjenčanju aBd, pa šta predlažete, koju kombinaciju ?
gde brePuma je napisao/la:Cuj prsluk sa 127 snizen na 20.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.