FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 08 sep 2016, 17:10

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:

Evo jake melodije.
A bubnjar, :shock:
Ritam :tokralju:

Poceo sam skakutati po kuci od gotive. Svaka cast. :D
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 08 sep 2016, 21:15

Beduin je napisao/la:
SOLINA je napisao/la:
adis1980 je napisao/la: Mi pjevamooooo i slavimooooooo.. jeza me uhvati... :(
Sve sto fali ovoj trenutnoj grupi su stare pjesme,vjeruj da bi se raja vratila na sjever.

Plagijat.
Kad bi se gledalo sta je plagijat, ko je od koga nesto uzeo ili slicno uradio, mnoge navijacke skupine bi se hladno mogle ugasiti ili partgati reda radi. Eto u BiH se nerijetko znalo uzimati od Grobara ili Delija, pa onda i od grka i ostalih, ali isto tako i kod jakih Grobara mozes naci pjesme uzete od Grka, pa sta!? Ili su Grci uzimali od Grobara, ne znam ko je prvi napravio npr. ovu dole pjesmu (a neizostavni je dio ekipe s' Juga), Grobari ili navijaci Arisa?
Gde god ti da igras tu su tvoji grobari
Samo tebi verni, samo tebi odani...

Svako onaj ko gotivi navijanje i slusa navijacke pjesme, prati najjace skupine, shvatice da se nemilosrdno kopiraju ili slicne pjesme prave i izvode na tribini, bitno je atmosfera da se napravi, a siguran sam da bi i na Tusnju bila daleko jaca atmosfera da se obnove stare pjesme koje znamo vecina nas na stadionu, a mladji bi to brzo naucili, a ima sve i na yt, nego ove trenutne pjesmice od kojih jedva 2 da lice na nesto, a ostalo je samo da vrijeme prodje tokom tekme.

Nevezano za ovu nasu pricu, ali cool mi je od Grobara:
Ja sam ceo život s' tobom
kao mali pevao,.
po školama se tuk'o,
tvoje ime branio!
Ja još sam juga deo
i ludo volim te,
sa drugovima svojim
za tebe borim se
Oooooo....

Ili ona fora:
Pune tribine, ružnih navijača,
nemamo baklje, prskalice gore,
bubnjevi bušni, pesme su nam ružne,
jer mi smo stoka, sa tribine južne!
u grbu vam je zvezda u imenu bari,k ste vi ustvari??? :mrgreen: vako grobare prcaju
hocu rec zna se ko je no.1 u regiji...
zvezda... da se ne lazemo..

sto se tice pjesme " mi tebi pevamo i titulu slavimo"...

a globalno argentina...i od njih svi kradu/posudjuju :mrgreen:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 08 sep 2016, 21:28

dobra mi je i ona od dinama ale aleee dinamo aleee ,ti si meni sve zeljeznicare,pardon dinamo aleee :mrgreen:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 08 sep 2016, 21:46

Jel to sutra izvlačenje kupa?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 08 sep 2016, 21:52

wobly92 je napisao/la:Jel to sutra izvlačenje kupa?
Da.
Volio bi odma pitare,da im ogadimo fudbal :kafa:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 08 sep 2016, 22:48

Rekoh da se ne treba ofirat sa saopštenjima. Ponovo glavna tema zajebancije. Ima li kraja ? :facepalm:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 08 sep 2016, 22:53

VolimTz je napisao/la:Rekoh da se ne treba ofirat sa saopštenjima. Ponovo glavna tema zajebancije. Ima li kraja ? :facepalm:
Svasta bi rekao,ali ne vrijedi...kopaju sami sebe,toliku dozu retardacije nisam u zivotu vidio...nevjerovatno u sta pretvara grupa komplet...skup yebenih medjeda..Pa yebo im ulaznice sve u pic.ku kupi kartu i okupljanje pred Mejdanom,kakve yebene karte ....uostalom 70,80 posto momaka ionako tako i urdi,dok manja grupa fura nesto po gradu....ofiranjima nikada kraja. :facepalm:

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 08 sep 2016, 23:16

. .Kup. To bi trebalo odjeebat u startu . . . držat se jednog i to je to . .

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 08 sep 2016, 23:29

Joj opet se ofiraju sa onim saopstenjima :facepalm:

Sto se tice pjesmi sigurno da se neke pjesme moramu vratiti na tribinu... Pa jbte svako od svakog uzima pjesme :facepalm: sigurno je da bi se vratilo raje na tribine, nikome se ne ide sa grupom da cijelu tekmu pjeva 4-5 pjesmi, koje su ionako bezveze :facepalm: sutra se nadam nekom jacem protivniku u Kupu... Pa onda da vidimo ako ispadnemo nije lose, samo se fokusirati na ligu, ako prodjemo isto nije lose jer ce biti jedan manje jaci protivnik :thumbup:

U subotu sigurno nece biti lako, a najjaci ce mi biti komentari kad' krenu pricat' neznalice kako trebamo naderat' Mladost i tako to :urnebes: ocekujem tijesnu pobjedu od 1-0, Zeba da nas napokon obraduje :salut:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

adis1980
Kontakt:

Post Postao/la adis1980 » 08 sep 2016, 23:39

Samoo tii samoo tii ... boze sapni mu u uho :(

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 sep 2016, 23:41

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Joj opet se ofiraju sa onim saopstenjima :facepalm:

Sto se tice pjesmi sigurno da se neke pjesme moramu vratiti na tribinu... Pa jbte svako od svakog uzima pjesme :facepalm: sigurno je da bi se vratilo raje na tribine, nikome se ne ide sa grupom da cijelu tekmu pjeva 4-5 pjesmi, koje su ionako bezveze :facepalm: sutra se nadam nekom jacem protivniku u Kupu... Pa onda da vidimo ako ispadnemo nije lose, samo se fokusirati na ligu, ako prodjemo isto nije lose jer ce biti jedan manje jaci protivnik :thumbup:

U subotu sigurno nece biti lako, a najjaci ce mi biti komentari kad' krenu pricat' neznalice kako trebamo naderat' Mladost i tako to :urnebes: ocekujem tijesnu pobjedu od 1-0, Zeba da nas napokon obraduje :salut:
Slabo ce te Zeba u subotu obradovati
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 09 sep 2016, 00:01

Tuzlak04 je napisao/la:. .Kup. To bi trebalo odjeebat u startu . . . držat se jednog i to je to . .
Ima tu dosta igraca koji su kvalitetni a sjede na klupi kao i par juniora ubaciti ih u vatru pa sta bude.
samo Sloboda

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 09 sep 2016, 00:09

staragarda je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Joj opet se ofiraju sa onim saopstenjima :facepalm:

Slabo ce te Zeba u subotu obradovati
Gledao sam nekoliko zadnjih treninga, pa tako i ovaj danas i vidim da nesto nije hajmo reci u redu sa njim... Ne znam kako je odigrao u Zivinice, nisam mogao otici, ali kako sam mogao procitati nije bio dobar... Nadam se da ce u nedjelju biti druga prica
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 09 sep 2016, 07:29

Sta je bilo nisam u toku.heftu kuburim s gripom sta je vec.neki belaji za ulaznice?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 sep 2016, 08:13

Tuzlak04 je napisao/la:. .Kup. To bi trebalo odjeebat u startu . . . držat se jednog i to je to . .
Drugu postavu za kup ako je slabiji protivnik, pa do finala. U finalu izgubiti i uci u analne podatke kao rekorderi. :urnebes:
Hocemo Bosna Semu iz Sarajeva pa da upotpunimo skalpove klupcica iz Sarajeva, glavnog grada BiH. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 sep 2016, 12:10

BABUKA! :salut:
Sjajna gesta Azmira Husića!

Udruženje Srednje Podrinje, čiji je potpredsjednik Azmir Husić, inače predsjednik FK Slobode, organizovalo je humanitarnu akciju za učenike povratničkih porodica na prostoru općine Zvornik i Bratunac.

Husić je jučer na području općine Zvornik i Bratunac djeci uručio ruksake sa školskim priborom.

“Ovo je prilika da na ovaj način čestitamo novu školsku godinu učenicima u povratničkim sredinama u Srednjem Podrinju i damo doprinos njihovom lakšem uključivanju u obrazovni proces. Pored aktivnosti na jačanju privrednih aktivnosti i ekonomskom jačanju poduzetnih povratnika, jedan od najvažnijih segmenata društvenog razvoja svake sredine je obrazovanje djece. To su i naši prioriteti u djelovanju Udruženja. S obzirom na to da su dječija prava u Podrinju ugrožena, smatramo da je svaka podrška obrazovanju od velikog značaja. Nadam se da će ova podrška, djelimično olakšati roditeljima školske djece i donijeti osmijeh na lica prvačića, što nam je primarni cilj”, izjavio je predsjednik Slobode, Azmir Husić.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 09 sep 2016, 12:26

Podrinje - Sloboda Tuzla
Jedan grad, jedna ljubav!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 sep 2016, 12:30

Fin protivnik, u kupu nek startaju ovi sto malo manje igraju
Nad tobom sunce najljepše sja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 sep 2016, 12:47

joj Azmira sto ofirno namjesti :lol:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 09 sep 2016, 13:00

Odlicna sansa za Smajica,Hajdarevica,Zeca,Lazevskog,Hasanovica,Bobica ili Erica,Skahica.....
Neka skupe minute .

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: klasik, Tzhc075 i 17 gostiju.