RitamNAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Evo jake melodije.
A bubnjar,

Poceo sam skakutati po kuci od gotive. Svaka cast.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
RitamNAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Evo jake melodije.
A bubnjar,
u grbu vam je zvezda u imenu bari,k ste vi ustvari???Beduin je napisao/la:Kad bi se gledalo sta je plagijat, ko je od koga nesto uzeo ili slicno uradio, mnoge navijacke skupine bi se hladno mogle ugasiti ili partgati reda radi. Eto u BiH se nerijetko znalo uzimati od Grobara ili Delija, pa onda i od grka i ostalih, ali isto tako i kod jakih Grobara mozes naci pjesme uzete od Grka, pa sta!? Ili su Grci uzimali od Grobara, ne znam ko je prvi napravio npr. ovu dole pjesmu (a neizostavni je dio ekipe s' Juga), Grobari ili navijaci Arisa?SOLINA je napisao/la:adis1980 je napisao/la: Mi pjevamooooo i slavimooooooo.. jeza me uhvati...![]()
Sve sto fali ovoj trenutnoj grupi su stare pjesme,vjeruj da bi se raja vratila na sjever.
Plagijat.
Gde god ti da igras tu su tvoji grobari
Samo tebi verni, samo tebi odani...
Svako onaj ko gotivi navijanje i slusa navijacke pjesme, prati najjace skupine, shvatice da se nemilosrdno kopiraju ili slicne pjesme prave i izvode na tribini, bitno je atmosfera da se napravi, a siguran sam da bi i na Tusnju bila daleko jaca atmosfera da se obnove stare pjesme koje znamo vecina nas na stadionu, a mladji bi to brzo naucili, a ima sve i na yt, nego ove trenutne pjesmice od kojih jedva 2 da lice na nesto, a ostalo je samo da vrijeme prodje tokom tekme.
Nevezano za ovu nasu pricu, ali cool mi je od Grobara:
Ja sam ceo život s' tobom
kao mali pevao,.
po školama se tuk'o,
tvoje ime branio!
Ja još sam juga deo
i ludo volim te,
sa drugovima svojim
za tebe borim se
Oooooo....
Ili ona fora:
Pune tribine, ružnih navijača,
nemamo baklje, prskalice gore,
bubnjevi bušni, pesme su nam ružne,
jer mi smo stoka, sa tribine južne!
Da.wobly92 je napisao/la:Jel to sutra izvlačenje kupa?
Svasta bi rekao,ali ne vrijedi...kopaju sami sebe,toliku dozu retardacije nisam u zivotu vidio...nevjerovatno u sta pretvara grupa komplet...skup yebenih medjeda..Pa yebo im ulaznice sve u pic.ku kupi kartu i okupljanje pred Mejdanom,kakve yebene karte ....uostalom 70,80 posto momaka ionako tako i urdi,dok manja grupa fura nesto po gradu....ofiranjima nikada kraja.VolimTz je napisao/la:Rekoh da se ne treba ofirat sa saopštenjima. Ponovo glavna tema zajebancije. Ima li kraja ?
Slabo ce te Zeba u subotu obradovatiSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Joj opet se ofiraju sa onim saopstenjima![]()
Sto se tice pjesmi sigurno da se neke pjesme moramu vratiti na tribinu... Pa jbte svako od svakog uzima pjesmesigurno je da bi se vratilo raje na tribine, nikome se ne ide sa grupom da cijelu tekmu pjeva 4-5 pjesmi, koje su ionako bezveze
sutra se nadam nekom jacem protivniku u Kupu... Pa onda da vidimo ako ispadnemo nije lose, samo se fokusirati na ligu, ako prodjemo isto nije lose jer ce biti jedan manje jaci protivnik
![]()
U subotu sigurno nece biti lako, a najjaci ce mi biti komentari kad' krenu pricat' neznalice kako trebamo naderat' Mladost i tako toocekujem tijesnu pobjedu od 1-0, Zeba da nas napokon obraduje
Ima tu dosta igraca koji su kvalitetni a sjede na klupi kao i par juniora ubaciti ih u vatru pa sta bude.Tuzlak04 je napisao/la:. .Kup. To bi trebalo odjeebat u startu . . . držat se jednog i to je to . .
Gledao sam nekoliko zadnjih treninga, pa tako i ovaj danas i vidim da nesto nije hajmo reci u redu sa njim... Ne znam kako je odigrao u Zivinice, nisam mogao otici, ali kako sam mogao procitati nije bio dobar... Nadam se da ce u nedjelju biti druga pricastaragarda je napisao/la:Slabo ce te Zeba u subotu obradovatiSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Joj opet se ofiraju sa onim saopstenjima![]()
Sto se tice pjesmi sigurno da se neke pjesme moramu vratiti na tribinu... Pa jbte svako od svakog uzima pjesmesigurno je da bi se vratilo raje na tribine, nikome se ne ide sa grupom da cijelu tekmu pjeva 4-5 pjesmi, koje su ionako bezveze
sutra se nadam nekom jacem protivniku u Kupu... Pa onda da vidimo ako ispadnemo nije lose, samo se fokusirati na ligu, ako prodjemo isto nije lose jer ce biti jedan manje jaci protivnik
![]()
U subotu sigurno nece biti lako, a najjaci ce mi biti komentari kad' krenu pricat' neznalice kako trebamo naderat' Mladost i tako toocekujem tijesnu pobjedu od 1-0, Zeba da nas napokon obraduje
Drugu postavu za kup ako je slabiji protivnik, pa do finala. U finalu izgubiti i uci u analne podatke kao rekorderi.Tuzlak04 je napisao/la:. .Kup. To bi trebalo odjeebat u startu . . . držat se jednog i to je to . .
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Google Adsense [Bot], schalke, tuzlanskinacin i 14 gostiju.