Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la nerminh74 » 11 sep 2016, 00:52

:zzz:
0oo0 je napisao/la:Mirza hvala za sve al bice nam ljepse bez tebe.
Nece jer je ipak on najefikasniji igrac, ali na zalost on nece za reprezentaciju da da 30% onoga sto daje za klub, sto vise imam dojam vec nekoliko godina da mu reprdzentacija samo smeta
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 11 sep 2016, 00:55

jasta je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:Kada je Nermin pisao da on nije legenda pljuvalo se po meni i prozivali me heiterom
Svi smo (i ja) padali u trans radi onih trica protiv litvanije, a zaboravljali smo da je najvaznija utakmica bila protiv latvije gdje je totalno podbacio jer je dosao fizicki ne spreman a sezona mu zavrsila u 5 mjesecu
U ostalom i onu utakmicu protiv finske je zestoko pkdbacio posto smo pobjedili hrvate i cg
Takodzer su ga mnogi branili sto nije dosao na EP 2015 radi bolesti, a zaboravljali su da mu je to 2 put i da je jednom napustao reprezentaciju
A sada si dosao 7 dana kasnije nego sto si mogao i opet totalno zapusten, birao si samo dace utakmice da ne bi puno putovao a za koji mjesec ces putovati skoro svaki 3 dan, jos ti je reprezentacija sluzila za ispucavanje a odbranu nisi ni igrao
Koliko je skokova pored tebe osvojeno i koliko koseva dato
Izvini jesi ti puno dao reprezentaciji, ali si puno toga i ruznog uradio reprezentaciji tako da ces biti jedan od najboljih, ali legenda nikada neces biti
Sjedi, popij sok.
Ako Mirza nije legenda ko jeste? Mulaomerović?
Pazi da ti ne sjednes i popijes ban
A legende su bilalovic i markovic koji su najvise davali za reprezntaciju ili ljudi kao barbarez
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 11 sep 2016, 01:00

Ja da dobijem ban zato što ti pričaš gluposti.
BH repka = Mirza Teletović.
Pa ga ti nazovi kako hoćeš. Al ako on nije legenda, mi legende nemamo.

Nama nevalja Juka pa Mirza pa Đedović, neće valjat ni Musa. Zapitajmo se malo zašto.
Vruća je glava svima, treba ohladit. Ja sam na strani i Mirze i Juke i Muse....a tebi ako je do bana bujrum. Evo neću moć zaspat.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 11 sep 2016, 01:05

jasta je napisao/la:Ja da dobijem ban zato što ti pričaš gluposti.
BH repka = Mirza Teletović.
Pa ga ti nazovi kako hoćeš. Al ako on nije legenda, mi legende nemamo.

Nama nevalja Juka pa Mirza pa Đedović, neće valjat ni Musa. Zapitajmo se malo zašto.
Vruća je glava svima, treba ohladit. Ja sam na strani i Mirze i Juke i Muse....a tebi ako je do bana bujrum. Evo neću moć zaspat.
BiH reprezentacija nije mirza teletovic da da 60 od 70 koseva, a ja diskutujem i nedajem si za pravo da necije misljenje karakterisem kao glupost, dok ti da i za to mozes dobiti ban

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 11 sep 2016, 01:19

eh, posto vidim da ste izorgijali po mirzi, da vas pitam:

sta ako se ispostavi da mirza nije psovao musi, vec musa mirzi? hocete li onda na kamaru musi sve kao sto ste mirzi veceras?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 sep 2016, 01:22

KK_Bosna je napisao/la:eh, posto vidim da ste izorgijali po mirzi, da vas pitam:

sta ako se ispostavi da mirza nije psovao musi, vec musa mirzi? hocete li onda na kamaru musi sve kao sto ste mirzi veceras?
Ma važno je zauzet stranu. Poslije je lako promijeniti.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 sep 2016, 01:22

KK_Bosna je napisao/la:sta ako se ispostavi da mirza nije psovao musi, vec musa mirzi? hocete li onda na kamaru musi sve kao sto ste mirzi veceras?
Nećemo, jer je Mirza 13 godina stariji od Džanana i trebao mu je biti podrška kad su ga rusi načepili. Šta god da je rekao ili uradio nije zaslužio onakvu reakciju Teletovića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 11 sep 2016, 01:23

KK_Bosna je napisao/la:eh, posto vidim da ste izorgijali po mirzi, da vas pitam:

:thumbup:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 11 sep 2016, 01:23

To je svakako jos nepoznato, ali po meni opet nema potrebe da se na onakav nacin reaguje, iako ne djeluje da mu je Musa bilo sta psovao zbog cega bi ga onaj onako uhvatio za vrat. Meni je veci problem Mirzino odbijanje da izadje iz igre, Halilovic se bio spremio da udje, krenuo i ovaj pokazuje da ne zeli izaci. Suta trice sa 9 metara iz nikakve pozicije, Damir sav ljut mu pokazuje u fazonu 'sto to bolan radis, nema potrebe za takvo nesto', ovaj odgovara u fazonu 'hocu da radim sta ja hocu', mislim da mu je cak nesto i opsovao. Treba li nabrajati dalje? Ako je to kapiten, aferim.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 11 sep 2016, 01:24

iskreno, meni to s musom igra sporednu ulogu u ovoj prici. to je slag na tortu od govana koju nam je priredio, i sve i da se ispostavi da je musa kriv, mirzin odnos u ovom ciklusu je ispod svakog nivoa.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 sep 2016, 01:24

Sta god da je receno ocito je ko gine za reprezentaciju zadnje dvije godine, ko igra ove dvije domace utakmice preko one stvari, a na gostovanja nece da ide.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 11 sep 2016, 01:25

Kawhi je napisao/la:

Ti si jedini ovdje koji ju je promijenio odmah veceras ne cekajuci jutro. :roll:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 11 sep 2016, 01:26

Gefufna je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:

Ti si jedini ovdje koji ju je promijenio odmah veceras ne cekajuci jutro. :roll:
:rol:

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 11 sep 2016, 01:26

Bosnji samo da je pljuvat Dzeku,Mirzu,Damira...
lezVe do bagro

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 sep 2016, 01:28

Gefufna je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:

Kako da ti objasnim da nisam ni na čijoj strani. Jesam na Gordićevoj, al on nije u sukobu nikakvom.

Situacija je sljedeća:
- dijete od 17 godina (što svi naglašavaju cijelu noć) uči neke stvari kapitena reprezentacije i čovjeka koji mu može biti otac
- Mirza reagovao ko tinejdžer
- elem, obojica ispali glupi
- po običaju, od jednog se pravi žrtva, od drugog krvnik, iako je daleko od toga.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 sep 2016, 01:28

Ne vjerujem da Musa ima tolika muda.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 sep 2016, 01:29

Noć je pametnija od jutra, ili je jutro ipak :think: :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 sep 2016, 01:29

Sabinho je napisao/la:Ne vjerujem da Musa ima tolika muda.
tu se ne bi radilo o mudima, nego o bezobrazluku

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 11 sep 2016, 01:30

@Kawhi, vrati se na stranicu 2707...pisao si odmah iznad mene. Vidio si "udarac". Ne seri sad, vise ces morat pojest. ;)
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 11 sep 2016, 01:31

Kawhi je napisao/la: Situacija je sljedeća:
- dijete od 17 godina (što svi naglašavaju cijelu noć) uči neke stvari kapitena reprezentacije i čovjeka koji mu može biti otac
- Mirza reagovao ko tinejdžer
- elem, obojica ispali glupi
- po običaju, od jednog se pravi žrtva, od drugog krvnik, iako je daleko od toga.
Situacija je takva da ti olako dajes zakljucke buduci da kao i mi svi NE MOZES CUTI sta oni pricaju.
Musa je mozda rekao 'Mirza yebem ti zenu, sto igras ovako slabo' a mozda je rekao 'sto me onaj udari namjerno, hocu da ga nabodem na glavu'. A bas prema Rusima pokazuje rukom.

Ovo drugo nije nikakvo davanje lekcije niti znak nepostovanja prema kapitenu.
Cinjenica je da ovaj drugi kupi najvise kritika jer je uhvatio momka za vrat sto nije trebao ni u kom slucaju.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, TripleThreat i 20 gostiju.