Postao/la nerminh74 » 11 sep 2016, 00:55

jasta je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Kada je Nermin pisao da on nije legenda pljuvalo se po meni i prozivali me heiterom
Svi smo (i ja) padali u trans radi onih trica protiv litvanije, a zaboravljali smo da je najvaznija utakmica bila protiv latvije gdje je totalno podbacio jer je dosao fizicki ne spreman a sezona mu zavrsila u 5 mjesecu
U ostalom i onu utakmicu protiv finske je zestoko pkdbacio posto smo pobjedili hrvate i cg
Takodzer su ga mnogi branili sto nije dosao na EP 2015 radi bolesti, a zaboravljali su da mu je to 2 put i da je jednom napustao reprezentaciju
A sada si dosao 7 dana kasnije nego sto si mogao i opet totalno zapusten, birao si samo dace utakmice da ne bi puno putovao a za koji mjesec ces putovati skoro svaki 3 dan, jos ti je reprezentacija sluzila za ispucavanje a odbranu nisi ni igrao
Koliko je skokova pored tebe osvojeno i koliko koseva dato
Izvini jesi ti puno dao reprezentaciji, ali si puno toga i ruznog uradio reprezentaciji tako da ces biti jedan od najboljih, ali legenda nikada neces biti
Sjedi, popij sok.
Ako Mirza nije legenda ko jeste? Mulaomerović?

Pazi da ti ne sjednes i popijes ban
A legende su bilalovic i markovic koji su najvise davali za reprezntaciju ili ljudi kao barbarez
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10