Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
i eto teletovic uvije postuje starije da da tako je "postovao" i markovica kao selektora kada je bez rijeci napustio pripreme, manite se izgovora. uradio je puno za repku ovdje je katastrofalno kiksao i to je to, isto i dzeko. za neke stvari nema izgovora, dao je i moj rodjak dio svog tijela za odbranu BiH i sta sad treba da hoda bascarsijom da samara neduzne i da mu se nesmije prigovoriti zbog onoga sto je doprinjeo odbrani drzave od agresora, ako nesto nevalja ono nevalja ko god da to uradi, zapamtite! objektivnost nam treba. ili za ove koji nezele da skontaju, da fiktivno pozovemo napr, firica opet u repku, neka zabija koji autokos namjerno ali zbog zasluga je to ipak ok...NIJE OK!
PS: niko sretniji od mene da aBd sutra se njih dvojica opet zavole kao jarani i daju jos puno koseva/skokova/asistencija za nasu dragu domovinu BiH!
amin
PS: niko sretniji od mene da aBd sutra se njih dvojica opet zavole kao jarani i daju jos puno koseva/skokova/asistencija za nasu dragu domovinu BiH!
amin
i ljudi skontajte Džanan ima 17 godina kada je u parku, skoli, tramvaju, ali na terenu on ima godina koliko i drugi i on nije jadno dijete na kojeg neko mroa paziti nego se tretira kao odrasla jedinka, kada to shvatite i shvatite da su vam argumenti tipa jadno dijete popilo lakat i slicno banalni i preglupi jer on je sportista, ako nie spreman za ovaj nivo mentalno i fiziki uvijek ima juniorsku ligu Hrvatske da dominira i da njegove statistike prenose portali, dok u isto vrijeme jedan Dončić njegovih godina dibija ozbiljne minute u Realu i ima realan doprinso tom timu, ili jedan Yurtseven zabija osamdeset poena u istom rangu u kojem Musa igra. Ja bih bio presretan da Musa psotane Jordan, mozda on to i moze (mislim da ne zbog nedostataka u glavi i na tijelu, ali i u nekim elementiam ozbiljne kosarke), ali sigurno je da ne moze sa ovakvom pompom oko njega i ocekivanjima javnosti, on vcrs treba da nauci da ce za deset godina on biti u kozi Teletovica. To je sve
Šta ti bolan ne možeš oprostit. Imaš li šta oprostit Muli i ostalim Mulama koje su ga dovele.Fidelis je napisao/la:Da opet ponovim,incident sa Musom nije jedini grijeh Teletovica,nije cak ni najveci,ima on daleko vecih grijeha u ovim utakmicama.
E te grijehe mu ja ne mogu oprostiti,Musu bi ja njemu oprostio,lagano na kafu,pruze jedan drugom rucike i idemo dalje.
Ali frajer je osramotio drzavu,reprezentaciju,upropastio plasman na evropsko,razbio reprezentaciju....
To se ne moze oprostiti.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Sto je on upropastio ? U rusiji nije igrao pa 30 razlike , od svedjana isto gubimo , musa u juniorima ne da loptu , tusi i isto psovali mu a sad ga kao brane ...Fidelis je napisao/la:Da opet ponovim,incident sa Musom nije jedini grijeh Teletovica,nije cak ni najveci,ima on daleko vecih grijeha u ovim utakmicama.
E te grijehe mu ja ne mogu oprostiti,Musu bi ja njemu oprostio,lagano na kafu,pruze jedan drugom rucike i idemo dalje.
Ali frajer je osramotio drzavu,reprezentaciju,upropastio plasman na evropsko,razbio reprezentaciju....
To se ne moze oprostiti.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Krasi nas disciplina i zajednistvo

Brate, prvo za to grljenje, smirivanje umjesto odgurivanja se stavi u Mirzinu poziciju a pri tom mislim na nervozu koja je bila na maksimumu zbog poraza i Musino priblizavanje na 1cm i pokusaj drzanja lekcije. Drugo, Mirza je dosta puta tokom utakmice pricao sa sudijom, poprilicno autoritativno, a nakon toga i dobijao neke faule "na ime" a nije njegovo da prilazi Mozgovu i trazi konflikt jer se on buni na odluke sudija..Epidaurus je napisao/la:Naravno da ni Musa nije cvjecka jer ono malo je glupo ovako se unosit kapitenu u facu al ovakvu reakciju Teleta razumijem samo ako mu je mali j.e.b.a.o sve od do (sto logicno nije jer bi odma procitali s usana psovke). Fine je trebao zgrlit ga, smirit il ta vec a ne odgurivat ga rukom pod bradu. Nikakav lider i nikakav kapiten. Elmedin Kikanovic se ovdje ponio kapitenski kad je pomogao Musi da ustane npr, a Mirzina reakcija gdje citavu utakmicu gleda kako Mozgov s.e.r.e sudijama konstantno i onda kao vrhunac gleda kako Rusi udaraju hinjski dijete od 17 godina je sramotna. Mislim da u normalnoj reprezentaciji svih 12 igraca ima pravo prigovirit jedan drugom za neke stvari, a Teletu se itekako imalo z sta prigovoriti. Izgleda da je Dzanan jedini imao muda da prigovori.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Upropastio je zato sto nije igrao u rusiji, a na kraju cemo zbog te razlike i popusiti euro.HeraklitMracni je napisao/la:Sto je on upropastio ? U rusiji nije igrao pa 30 razlike , od svedjana isto gubimo , musa u juniorima ne da loptu , tusi i isto psovali mu a sad ga kao brane ...Fidelis je napisao/la:Da opet ponovim,incident sa Musom nije jedini grijeh Teletovica,nije cak ni najveci,ima on daleko vecih grijeha u ovim utakmicama.
To se ne moze oprostiti.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
i on treba da bude spreman da ga saigrac hvata za vrat i to njegov kapiten i uzor?aloba90 je napisao/la:i ljudi skontajte Džanan ima 17 godina kada je u parku, skoli, tramvaju, ali na terenu on ima godina koliko i drugi i on nije jadno dijete na kojeg neko mroa paziti nego se tretira kao odrasla jedinka, kada to shvatite i shvatite da su vam argumenti tipa jadno dijete popilo lakat i slicno banalni i preglupi jer on je sportista, ako nie spreman za ovaj nivo mentalno i fiziki uvijek ima juniorsku ligu Hrvatske da dominira i da njegove statistike prenose portali, dok u isto vrijeme jedan Dončić njegovih godina dibija ozbiljne minute u Realu i ima realan doprinso tom timu, ili jedan Yurtseven zabija osamdeset poena u istom rangu u kojem Musa igra. Ja bih bio presretan da Musa psotane Jordan, mozda on to i moze (mislim da ne zbog nedostataka u glavi i na tijelu, ali i u nekim elementiam ozbiljne kosarke), ali sigurno je da ne moze sa ovakvom pompom oko njega i ocekivanjima javnosti, on vcrs treba da nauci da ce za deset godina on biti u kozi Teletovica. To je sve
serem se u usta svakom ko brani teletovica
-
boomerang5
- Kontakt:
Pri tome dodati da je Mirza i Vrabca isto u prvom poluvremenu napao (pri vodstvu od +12 ako se ne varam). to je ovo o cemu Damir prica, katastrofalna atmosfera u ekipi za koju on kao selektor treba da snosi odgovornost, a ne da se pravda.
ode mirza a vi uzivajte u majtsorijama jusufa i ovog klinca....jos je samo falilo da nam pocnu baju puštati na pauzama
Nasmija me u kijametu gluposti koje sam pročitao včrs.Admir_Sa je napisao/la:Nego jel se sjeca ko onog pokusaja trice vrapca iz tranzicije u prvom pol?
Reakcija jača nego Lucasova danas.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
nije ga davio vec je samo **** ogurno od sebeQUARTERBACK je napisao/la:aloba90 je napisao/la:i
i on treba da bude spreman da ga saigrac hvata za vrat i to njegov kapiten i uzor?
serem se u usta svakom ko brani teletovica
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ispušit ćemo euro jer ćemo imati omjer 1-3, i takav isti omjer bi imali sa Mirzom ili bez.BijelaCokolada je napisao/la: Upropastio je zato sto nije igrao u rusiji, a na kraju cemo zbog te razlike i popusiti euro.
Nije bio faktor u ove dvije utakmice, ne vidim nikakav razlog zašto bi bio faktor u preostale dvije.
Trebamo pogledati istini u oči i spoznati da nam je reprezentacija trenutno smeće, a ne uvjeravati na silu jedni druge da smo propustili euro zbog odluke jednog igrača.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 11 sep 2016, 01:50, ukupno mijenjano 1 put.
emil02in je napisao/la:
Hvala.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Trebao je vrabcu samar odalamit i onom ko ga forsira .
Mula treba odmah veceras ici.Ali nije on kriv sto su mu igraci bezobrazni,on njima moze nametnuti autoritet samo fizickom silom a ljudi su grmalji za njega.Na obraz ne ide,to smo vidjeli.jasta je napisao/la:Šta ti bolan ne možeš oprostit. Imaš li šta oprostit Muli i ostalim Mulama koje su ga dovele.Fidelis je napisao/la:Da opet ponovim,incident sa Musom nije jedini grijeh Teletovica,nije cak ni najveci,ima on daleko vecih grijeha u ovim utakmicama.
To se ne moze oprostiti.
Veceras smo vidjeli da nista od onoga sto on prica oni i ne slusaju a kamo li da provode na parketu.
Njegov grijeh je samo u tome sto nije podnio ostavku odmah poslije prve utakmice kad je vidio da ga igraci ne jebu ni za suhu sljuvu.U sportskom aspektu on nema krivice,Mirza je de facto vodio tim i on je tak ko je kriv.I Nurkic je igrao po svome nahodjenju pa je i on sukrivac.
Sve je tu jasno,sve smo vidjeli svojim ocima.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
A sto to mirza nije onda trebao opaliti samarcinu i rusu koji namjerno udara njegovig kolegu iz reprezentacije?? On je kapiten i treba da brani svoje igrace a ne da ih udara u rusima suti!
Prijatelju jel tebe neko plaća da braniš Mulaomerovića. Ne vidi se očima nego mozgom.
Zadnja izmjena: jasta, dana/u 11 sep 2016, 01:57, ukupno mijenjano 1 put.
Sramotno ponasanje Muse.Ocekujem izvinjenje Teletovicu i navijacima reprezentacije!
https://youtu.be/UKnklST0csw
evo Zeljko Obradovic prica o desavanjima u reprezentaciji Srbije ali ovih 90% problema imamo i mi.
njih ni on nije mogao smiriti i napustio je da se ne bruka, ali eto vidite kakav dobar trener mora doci da se izbori sa tim svim.. Svaki od niih je razmazen svaki.
evo Zeljko Obradovic prica o desavanjima u reprezentaciji Srbije ali ovih 90% problema imamo i mi.
njih ni on nije mogao smiriti i napustio je da se ne bruka, ali eto vidite kakav dobar trener mora doci da se izbori sa tim svim.. Svaki od niih je razmazen svaki.
Trenutno korisnika/ca: napapijri1987 i 1 gost.