i eto teletovic uvije postuje starije da da tako je "postovao" i markovica kao selektora kada je bez rijeci napustio pripreme, manite se izgovora. uradio je puno za repku ovdje je katastrofalno kiksao i to je to, isto i dzeko. za neke stvari nema izgovora, dao je i moj rodjak dio svog tijela za odbranu BiH i sta sad treba da hoda bascarsijom da samara neduzne i da mu se nesmije prigovoriti zbog onoga sto je doprinjeo odbrani drzave od agresora, ako nesto nevalja ono nevalja ko god da to uradi, zapamtite! objektivnost nam treba. ili za ove koji nezele da skontaju, da fiktivno pozovemo napr, firica opet u repku, neka zabija koji autokos namjerno ali zbog zasluga je to ipak ok...NIJE OK!
PS: niko sretniji od mene da aBd sutra se njih dvojica opet zavole kao jarani i daju jos puno koseva/skokova/asistencija za nasu dragu domovinu BiH!
amin
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
i ljudi skontajte Džanan ima 17 godina kada je u parku, skoli, tramvaju, ali na terenu on ima godina koliko i drugi i on nije jadno dijete na kojeg neko mroa paziti nego se tretira kao odrasla jedinka, kada to shvatite i shvatite da su vam argumenti tipa jadno dijete popilo lakat i slicno banalni i preglupi jer on je sportista, ako nie spreman za ovaj nivo mentalno i fiziki uvijek ima juniorsku ligu Hrvatske da dominira i da njegove statistike prenose portali, dok u isto vrijeme jedan Dončić njegovih godina dibija ozbiljne minute u Realu i ima realan doprinso tom timu, ili jedan Yurtseven zabija osamdeset poena u istom rangu u kojem Musa igra. Ja bih bio presretan da Musa psotane Jordan, mozda on to i moze (mislim da ne zbog nedostataka u glavi i na tijelu, ali i u nekim elementiam ozbiljne kosarke), ali sigurno je da ne moze sa ovakvom pompom oko njega i ocekivanjima javnosti, on vcrs treba da nauci da ce za deset godina on biti u kozi Teletovica. To je sve
Šta ti bolan ne možeš oprostit. Imaš li šta oprostit Muli i ostalim Mulama koje su ga dovele.Fidelis je napisao/la:Da opet ponovim,incident sa Musom nije jedini grijeh Teletovica,nije cak ni najveci,ima on daleko vecih grijeha u ovim utakmicama.
E te grijehe mu ja ne mogu oprostiti,Musu bi ja njemu oprostio,lagano na kafu,pruze jedan drugom rucike i idemo dalje.
Ali frajer je osramotio drzavu,reprezentaciju,upropastio plasman na evropsko,razbio reprezentaciju....
To se ne moze oprostiti.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Sto je on upropastio ? U rusiji nije igrao pa 30 razlike , od svedjana isto gubimo , musa u juniorima ne da loptu , tusi i isto psovali mu a sad ga kao brane ...Fidelis je napisao/la:Da opet ponovim,incident sa Musom nije jedini grijeh Teletovica,nije cak ni najveci,ima on daleko vecih grijeha u ovim utakmicama.
E te grijehe mu ja ne mogu oprostiti,Musu bi ja njemu oprostio,lagano na kafu,pruze jedan drugom rucike i idemo dalje.
Ali frajer je osramotio drzavu,reprezentaciju,upropastio plasman na evropsko,razbio reprezentaciju....
To se ne moze oprostiti.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Krasi nas disciplina i zajednistvo

Epidaurus je napisao/la:Naravno da ni Musa nije cvjecka jer ono malo je glupo ovako se unosit kapitenu u facu al ovakvu reakciju Teleta razumijem samo ako mu je mali j.e.b.a.o sve od do (sto logicno nije jer bi odma procitali s usana psovke). Fine je trebao zgrlit ga, smirit il ta vec a ne odgurivat ga rukom pod bradu. Nikakav lider i nikakav kapiten. Elmedin Kikanovic se ovdje ponio kapitenski kad je pomogao Musi da ustane npr, a Mirzina reakcija gdje citavu utakmicu gleda kako Mozgov s.e.r.e sudijama konstantno i onda kao vrhunac gleda kako Rusi udaraju hinjski dijete od 17 godina je sramotna. Mislim da u normalnoj reprezentaciji svih 12 igraca ima pravo prigovirit jedan drugom za neke stvari, a Teletu se itekako imalo z sta prigovoriti. Izgleda da je Dzanan jedini imao muda da