http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 5#p5333555soccerfan je napisao/la:Ja zaista ne pokusavam da branim nikoga. Priznat cu malo vise sam na Muusinoj strani. Medutim sta je Musa pogrijesio? Trazio od kapitena da se ponasa kapitenski i da ne dozvoli da se izzivljavaju na nasim igracima? Zar mu to nije posao? On je sam trebao reagovati i reci Mozgonji da reaguje a ne da mu to maksum mora govoriti! Al ne, njemu je lakse da svoje frustracije istrese na Musi i da mu hebe maer pred punom dvoranom. Za mene to nije kapiten niti igrac dosljedan kapitenske trake! Kapitenska raka je svetinja!Kawhi je napisao/la:Igramo ko ****, gubiš šansu da igraš na Eurobasketu, odigrao si ko ****, i onda ti još dijete dolazi prigovarat...Kaunas je napisao/la:Ne branim Mirzu, ali ne mogu da povjerujem u to da mu je opsovao mater u pi.cku i odgurnuo ga jer ga je Musa pitao zasto nije stao u njegovu odbranu. Jednostavno ne mogu da povjerujem...
Mirza je trebao ostati tu hladne glave, al to je i problem našeg naroda. Nikad nismo hladne glave. Meni je više neshvatljivo Musino divljanje na kraju?
Ovo objašnjava neke stvari.
Ni ja ne pokušavam braniti nikoga. Hoću samo da budemo fer i prema Džananu i prema Mirzi. Obojica zaslužuju ogromne kritike.