Pojma ti nemas care o kosarci. Necu da se raspravljam sa neznalicama.[/quote]boomerang5 je napisao/la:A kakvog to ti igraca hoces sa kojim procentima? Mozda ko Curry trice da gadja? Boljeg nemamo i ne znamo kad cemo imat haha
Ali treba jednu tekmu ozbiljnu bez juke i mirze pa da se usutite jer ne bi 30 ubacili ostali.
U NBA pun ku.rac tipa igraca Mirze i njegovih procenata pa uzimaju milione al za jednu bosnu no no. Nama je James minimala..
plakacemo za Mirzom ali eto
Druze. Ja ti kazem da kao kapiten, shvati da te ne ide. Ako vec nemas nijednog asa u rukavu i ako si polovican igrac(citaj zna samo trice pucati), onda daj drugima priliku, a ne 5 kontri sj.ebati ishitrenim sutevima, siljenje trica do iznemoglosti. Znaci to ti apsolutno nije lider kakav ti treba u ekipi, nego jedan od igraca da imas da ubode tricu koju ti treba. Pricati o tome sto je dao za Bih selekciju nema smisla. Najbolji si igrac, uzima 1000 suteva po mecu, normalno da ces dati s vremena na vrijeme 20+ poena. Ali da nikad nista reprezentacija nije postigla, a evo vec unazad 5-6 godina se svodi sve na njegovo siljenje je ipak alarmantno. I sto cemo plakati za Mirzom, sta moze gore od ovoga ? Svejedno ne igramo Eurobasket. Mozda i sastavimo nekada neku akciju dok se ovaj ters povuce. Toliko[/quote]
Sve to stoji i upravu si. Ali ne treba ga otpisivati jer je on nas najbolji igrac. Ja kazem da je ovo sve zbog mlohavog trenera.. Za repku mora bit bas ozbiljan trener jer su oni svi degenerici (postavio sam link Obradovica mozda si i gledao kakve nebuloze se desavaju u timu a toga ima i kod nas i izrazeno je do maximuma).. Zalosno je ovo, da su imali cvrstu ruku da ih vodi, da se koja akcija odigrala bilo bi to za EP dovoljno aliiiiiii..