Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

iNFY
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la iNFY » 11 sep 2016, 03:12

boomerang5 je napisao/la:A kakvog to ti igraca hoces sa kojim procentima? Mozda ko Curry trice da gadja? Boljeg nemamo i ne znamo kad cemo imat haha
Ali treba jednu tekmu ozbiljnu bez juke i mirze pa da se usutite jer ne bi 30 ubacili ostali.
Pojma ti nemas care o kosarci. Necu da se raspravljam sa neznalicama.[/quote]

U NBA pun ku.rac tipa igraca Mirze i njegovih procenata pa uzimaju milione al za jednu bosnu no no. Nama je James minimala..
plakacemo za Mirzom ali eto :P[/quote]

Druze. Ja ti kazem da kao kapiten, shvati da te ne ide. Ako vec nemas nijednog asa u rukavu i ako si polovican igrac(citaj zna samo trice pucati), onda daj drugima priliku, a ne 5 kontri sj.ebati ishitrenim sutevima, siljenje trica do iznemoglosti. Znaci to ti apsolutno nije lider kakav ti treba u ekipi, nego jedan od igraca da imas da ubode tricu koju ti treba. Pricati o tome sto je dao za Bih selekciju nema smisla. Najbolji si igrac, uzima 1000 suteva po mecu, normalno da ces dati s vremena na vrijeme 20+ poena. Ali da nikad nista reprezentacija nije postigla, a evo vec unazad 5-6 godina se svodi sve na njegovo siljenje je ipak alarmantno. I sto cemo plakati za Mirzom, sta moze gore od ovoga ? Svejedno ne igramo Eurobasket. Mozda i sastavimo nekada neku akciju dok se ovaj ters povuce. Toliko[/quote]

Sve to stoji i upravu si. Ali ne treba ga otpisivati jer je on nas najbolji igrac. Ja kazem da je ovo sve zbog mlohavog trenera.. Za repku mora bit bas ozbiljan trener jer su oni svi degenerici (postavio sam link Obradovica mozda si i gledao kakve nebuloze se desavaju u timu a toga ima i kod nas i izrazeno je do maximuma).. Zalosno je ovo, da su imali cvrstu ruku da ih vodi, da se koja akcija odigrala bilo bi to za EP dovoljno aliiiiiii..

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 11 sep 2016, 03:17

Ma ja al kad je navikao 10 godina da radi sta hoce, ne moze sad njemu neko doci izmisljati toplu vodu. Zavrsilo bi sukobom, gdje bi ovaj rekao necu da igram i to je to. Zato i svi na to reaguju da puste niz vodu ne zeleci valjda jos veci problem, nadajuci se da ce uspjesno zataskati takve stvari. Od starta treba igracima dati do znanja da je reprezentacija svetinja i da ne smijes biti nikada iznad nje. Mirza je tu zakasnio, ali treba poduzeti sve da se i Jusuf i Musa spuste na zemlju i da se podrede kolektivu, a ne da se ponasaju kao zvijezde i glavni akteri svega.

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 11 sep 2016, 03:19

bodi123 je napisao/la: Kakvi bolidi za nepovjerovat. Boga opsovao. :rol: :rol: :rol:

Daleko više od poraza boli ponašanje selektora naše reprezentacije Damira Mulaomerovića koji je bez imalo stida u živom televizijskom prijenosu psovao Boga našim igračima. Nažalost, niko nije reagirao na ovo strašno ponašanje. Damir Mulaomerović nakon ovakovog ponašanja ne smije ostati selektor naše reprezentacije.

Sunce ti **** :urnebes:
vi ateisti ste manjina u BiH, i u skladu s tom cinjenicom treba da se ponasate. logicno da ce svakom normalnom covjeku zasmetati ovaj klosarski rijecnik selektora :kafa:

iNFY
Kontakt:

Post Postao/la iNFY » 11 sep 2016, 03:22

Valjda hoce sad kad vide kako ce od "javnosti" Mirza naj.ebat jer gledajuci portale velika se hajka digla.
Inace to bi oni izmedju sebe trebali rijesit a ne huso i muso da se petljaju al sta je tu je. I ovoga ima u svakom timu,nego eto kod nas sve mora bit LIVE prenos hahah

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 11 sep 2016, 03:40

Sad ovako hladnog glavica mogu da donesem slijedeci zakljucak:

Treb'o mu je opalit vaspitnu kad smo imali +15, cisto onako kapitenski iz predostroznosti i kao antiadrenalinsku sok terapiju. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Prle89
Kontakt:

Post Postao/la Prle89 » 11 sep 2016, 03:42

Gefufna je napisao/la:Sad ovako hladnog glavica mogu da donesem slijedeci zakljucak:

Treb'o mu je opalit vaspitnu kad smo imali +15, cisto onako kapitenski iz predostroznosti i kao antiadrenalinsku sok terapiju. :mrgreen:
Najbolje da je to radio svaku četvrtinu, a kad je na klupi trebao bi ostalima koji su mlađi od dvadeset godina. :D

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 11 sep 2016, 04:20

Koji ste vi imbecili sto osudjujete Mirzu ili Musu, cinjenica je da su obojica veceras osramotili sve nas i stvarno me stid sto sam veceras bio navijac BiH, ponasanje jednog i drugog je nedopustivo, i opravdavati iskljucivo jednog ili drugog je van svake pameti...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 sep 2016, 04:22

Da prodjemo sa 2:2

GRUPA G
Makedonija dobija V. Britaniju
Mađarska dobija Makedoniju
GRUPA D
Estonija i Bjelorusija izgube od Poljske
GRUPA A
Island dobije Kipra
Island izgubi od Belgije
Kipar izgubi od Svicarske

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 11 sep 2016, 04:24

I, sta bi? Ko je kriv sto Madjarska nema more?

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 11 sep 2016, 07:22

Mozete pricat sta ocete al ponasanje ovih NBA picki je sramotno . Mirza je odkako je dosao na kurcu , te nece u Rusiju , te se ispucava ko da igramo prijateljske ,te se vidi da je nervozan , jos i djete slat u pm maternu , bas djete , idi ba u pm. A o seljacini Nurkicu ne bi mnogo, one karafeke , face , nesta. Markovic nije igrao Nba izmislio je kosu za njih. Druga stvar pripreme su uradjene katastrofalbo , pa nista , ama bas nista , ni fizicki ni takticki . KS treba podmladit repku pa ne isli jos jedan ciklus , goni ove igrace oce nece. , a vi morate skontat da Musa ima 17 godina odnedavno , sjecatel se sebe sa 17. Ne moze on imat ponasanje iskusnog igraca i sigurno mu he vise stalo do BiH od ova dva Amera koji dodju kad im je **** cejf da se malo odmore odu menadjeru na rodjendan , ostanu sa Denisom kriminalcem dok repka id u Rusiju. Ja mislim da Taletovic ima prosjek 40 10 za 3 i to 70 % sa 8 metara u 3 sekundi napada
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 11 sep 2016, 08:06

Nemanju Gordica za novog kapitena. Jedini koji je pokazao profesionalnost u svemu ovome.
Jedan grad, jedna ljubav!

filip13

Post Postao/la filip13 » 11 sep 2016, 08:29

http://saff.ba/strasno-selektor-kosarka ... 9T5ASiLTIU

strašno,kakav nedostatak stručnosti selektora

filip13

Post Postao/la filip13 » 11 sep 2016, 08:36

Ružne scene na kraju utakmice BiH – Rusija dominirale su konferencijom za novinare na kojoj je selektor Damir Mulaomerović rekao da je ponašanje kapitena reprezentacije Mirze Teletovića nedopustivo.

Kao što se moglo vidjeti tokom TV prijenosa, on je za vrat uhvatio Džanana Musu, pa su se njih dvojica našli u „klinču“. Navodno se sukob nastavio i u svlačionici, a tučnjavu je spriječio Jusuf Nurkić, dok je mladi Musa zaplakao.

Teletović je i u prvom poluvremenu za vrat uhvatio i Adina Vrabca, a s obzirom na to da su po završetku susreta Teletović i Nurkić imali verbalni sukob i s pojedinim gledateljima, ostala je ružna slika nedopustivog ponašanja igrača u dresu sa državnim grbom na jednoj zvaničnoj utakmici.

“Frustracije su izašle na vidjelo. Mislim da kapiten nije smio ovako reagovati. Nurkić je pokazao dosta neodgovornosti, posebno u odbrani. Imali smo buran razgovor u svlačionici, jer smo željeli da svi sve kažemo jedni drugima u lice. Riješili smo sve razgovorom”, izjavio je Mulaomerović.

On je prije utakmice u neformalnim razgovorima najavio da će podnijeti ostavku, ali je odlučio sačekati. “Imamo još jednu šansu. Ako ne uspijemo protiv Švedske, sam ću otići. Igrat će ko bude spreman, ko ne želi, ne mora. Odigrali smo sjajno prvo poluvrijeme s Rusijom, slično utakmici u Permu. Žao mi je. Imali smo veliku priliku, vodili smo +16, ali jednostavno nismo imali ritam kao u prvom poluvremenu i Rusija je zasluženo slavila.”

Kazao je kako se na njega od imenovanja za selektora vodi prava hajka. Doživio je sa raznih strana brojne opstrukcije.

“Stvorila se negativna atmosfera oko reprezentacije. U pojedinim sarajevskim medijima sam vrijeđan i ponižavan od osoba koje su beznačajne za košarku. Mogu mene ne voljeti, ne znam zašto im smetam, ali da se pljuje po državnoj reprezentaciji, to nije dobro i ružno je. Preuzimam na sebe odgovornost za rezultate, ali ponosan sam što sam u reprezentaciju uveo veliki broj mladih igrača koji su budućnost bh. košarke”, zaključio je Mulaomerović.

Mirzino ponašanje na terenu svakako je za svaku osudu, ali, kako javlja Avaz, sramotno je ponašanje i dijela navijača Bosne i Hercegovine, koji su se nakon utakmice obrušili na kapitena košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Među sramnim porukuma na račun najboljeg košarkaša Bosne i Hercegovine su čak i prijetnje smrću (?!), što je ispod svake granice zdravog razuma.

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 11 sep 2016, 08:39

Sta reci osim da su papci tipa nurkica i teletovica sve unistili . Kako su se oni vratili u repku sve je nizbrdo krenulo od izbora selektora i rukovodstva. Seljacki lobi je unistio jedinu repku sto je isla na Euro takmicenja. Dok je igrala sarajevska skola imali smo rezultate , ku..c bi se tele i jusuf Neni Markovicu ovako kur.... .

aimar
Kontakt:

Post Postao/la aimar » 11 sep 2016, 09:00

Zadnja izmjena: aimar, dana/u 11 sep 2016, 09:03, ukupno mijenjano 1 put.

filip13

Post Postao/la filip13 » 11 sep 2016, 09:03

Zadnja izmjena: filip13, dana/u 11 sep 2016, 09:19, ukupno mijenjano 1 put.

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 11 sep 2016, 09:14

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com

filip13

Post Postao/la filip13 » 11 sep 2016, 09:24

imamo li i dalje sansi za eurobasket?

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 11 sep 2016, 09:27

E taj nas mentalitet .. zato i jesmo gdje jesmo.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Forza Juventus ohhhhh..

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.