ElCartel11 je napisao/la:Majkl je napisao/la:Cestitike strucnom stabu i igracima na pobjedi,veoma vazna pobjeda za povrtak samopouzdanja i vracanje u borbu za titulu.Bez eufroije jer ovo nije ni 40 % koliko ova ekipa moze i mora,sto ce se pokazati u nardnom periodu.Jes' Soboda jaka hahahaahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahah
Ko te je ono dirao u Vitezu pa si bio onako malo ljut? Nesmije tebe niko da dira babuka nas!
Prijatelju babuka je bio sa najvetrinijim ,ja ne znam od kud vam to da sam ja Video Skaut.
@joker levatu kad se naucis ponasati i kad mi dokazes da si navijac Sarajeva mozes sa mnom diskutovati.
Iskorustimo jos jednom priliku da se nasmijemo Slobodi hahahahahahahaahahahahahaha
Veoma bitna pobjeda za povratak samopouzdanja i povratak u borbu za titulu ,ovo nije ni 40% koliko moze ova ekipa.
No krenimo redom:
pAVLOVIC bez greske
Hodzic solidan korektan
NOvakovic i Balic odlicni pokazuju da su jedan od najboljih stoperskih parova u ligi uz jos nekoliko utakmica bice savrseni
Almir Bekic indisponiran ne znam sta se desava sa njim
Ivetic korektan kao i Rustem
Husejinovic nije zadovoljio treba mu jos malo utakmica
Dulja korektan ,veliki pritisak uticao na to da ne zabije
Ahmetovic dobar puno posla uradio
Hebib nista posebno fali mu samopouzdanja
Radovac korektan kao i Cetkovic ali ovaj mora puno bolje nadam se da ce ga Cala probuditi
Andjusic solidan
Jos jednom cestitke strucnom stabu i igracima