FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cestitike strucnom stabu i igracima na pobjedi,veoma vazna pobjeda za povrtak samopouzdanja i vracanje u borbu za titulu.Bez eufroije jer ovo nije ni 40 % koliko ova ekipa moze i mora,sto ce se pokazati u nardnom periodu.Jes' Soboda jaka hahahaahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahah
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Djes Majke kad prije dodje...Majkl je napisao/la:Cestitike strucnom stabu i igracima na pobjedi,veoma vazna pobjeda za povrtak samopouzdanja i vracanje u borbu za titulu.Bez eufroije jer ovo nije ni 40 % koliko ova ekipa moze i mora,sto ce se pokazati u nardnom periodu.Jes' Soboda jaka hahahaahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahah
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- forza_juve
- Kontakt:
Vremena dolaze i prolazePitarBordo je napisao/la:Što je pisalo na transparentima koji su podignuti u Vitezu danas?
Nasa svetinja ostaje
Uprava napolje
Vasih poteza dosta je
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
- ElCartel11
- Kontakt:
Ko te je ono dirao u Vitezu pa si bio onako malo ljut? Nesmije tebe niko da dira babuka nas!Majkl je napisao/la:Cestitike strucnom stabu i igracima na pobjedi,veoma vazna pobjeda za povrtak samopouzdanja i vracanje u borbu za titulu.Bez eufroije jer ovo nije ni 40 % koliko ova ekipa moze i mora,sto ce se pokazati u nardnom periodu.Jes' Soboda jaka hahahaahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahah
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Hajde malo ponizavaj i Zelju i Zrinjski, a onda napisi nesto o nasoj snazi. I pozovi nas iducu na Kosevo, svi, svi!! Imas 3 vrste postova koje vrtis i naravno ocekujem da dođe @sekac i da baci liz i ovoMajkl je napisao/la:Cestitike strucnom stabu i igracima na pobjedi,veoma vazna pobjeda za povrtak samopouzdanja i vracanje u borbu za titulu.Bez eufroije jer ovo nije ni 40 % koliko ova ekipa moze i mora,sto ce se pokazati u nardnom periodu.Jes' Soboda jaka hahahaahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahah
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Imali iko info sta je sa Saidom i Harisom ???
Formirati bord stručnog štaba i neka Čala i Husref budu jedini članovi. Dobro, neka im "skaut" bude sekretar(ica)
- Burberry46
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la:Ko te je ono dirao u Vitezu pa si bio onako malo ljut? Nesmije tebe niko da dira babuka nas!Majkl je napisao/la:Cestitike strucnom stabu i igracima na pobjedi,veoma vazna pobjeda za povrtak samopouzdanja i vracanje u borbu za titulu.Bez eufroije jer ovo nije ni 40 % koliko ova ekipa moze i mora,sto ce se pokazati u nardnom periodu.Jes' Soboda jaka hahahaahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahah
Prijatelju babuka je bio sa najvetrinijim ,ja ne znam od kud vam to da sam ja Video Skaut.
@joker levatu kad se naucis ponasati i kad mi dokazes da si navijac Sarajeva mozes sa mnom diskutovati.
Iskorustimo jos jednom priliku da se nasmijemo Slobodi hahahahahahahaahahahahahaha
Veoma bitna pobjeda za povratak samopouzdanja i povratak u borbu za titulu ,ovo nije ni 40% koliko moze ova ekipa.
No krenimo redom:
pAVLOVIC bez greske
Hodzic solidan korektan
NOvakovic i Balic odlicni pokazuju da su jedan od najboljih stoperskih parova u ligi uz jos nekoliko utakmica bice savrseni
Almir Bekic indisponiran ne znam sta se desava sa njim
Ivetic korektan kao i Rustem
Husejinovic nije zadovoljio treba mu jos malo utakmica
Dulja korektan ,veliki pritisak uticao na to da ne zabije
Ahmetovic dobar puno posla uradio
Hebib nista posebno fali mu samopouzdanja
Radovac korektan kao i Cetkovic ali ovaj mora puno bolje nadam se da ce ga Cala probuditi
Andjusic solidan
Jos jednom cestitke strucnom stabu i igracima
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Tanko, bice patnje i protiv Olimpica, jedino ako Said ne uleti s jednom nogom..
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ajd majkl ne lupetaj vise zivota ti!!!
Po tebi nasi igraci su mega/giga zvijezde,ali svi nekako 'zaspali','uljuljkani','psiholoski slabi' itd.,pa ih valja razbudivati i vracati samopouzdanje.
To je samo tvoj pokusaj da opravdas nerezonsko-taldzijsku transfer politiku onih koji i tebe vjerovatno placaju.
Bolan majkl nije niko levat i slijep pored ociju.
Ti si na ovom forumu postao nesto kao Risto Djogo,furas nekakvu manipulantsku pricu...dobro te je bolan!
Edit: bas si fino ispao na onoj slici,jest da si glavom zaklonio pola ekrana ali nema veze.
Po tebi nasi igraci su mega/giga zvijezde,ali svi nekako 'zaspali','uljuljkani','psiholoski slabi' itd.,pa ih valja razbudivati i vracati samopouzdanje.
To je samo tvoj pokusaj da opravdas nerezonsko-taldzijsku transfer politiku onih koji i tebe vjerovatno placaju.
Bolan majkl nije niko levat i slijep pored ociju.
Ti si na ovom forumu postao nesto kao Risto Djogo,furas nekakvu manipulantsku pricu...dobro te je bolan!
Edit: bas si fino ispao na onoj slici,jest da si glavom zaklonio pola ekrana ali nema veze.
- PitarBordo
- Kontakt:
Kad se ko Gospa ukaza ja sam morao djecu u drugu sobu odvest.zagorski je napisao/la:Edit: bas si fino ispao na onoj slici,jest da si glavom zaklonio pola ekrana ali nema veze.
Samo Saraj'vo.
- bordoakapitar
Ne znam da li je skaut=Majkl, ali je cinjenica da ih jedna stvar totalno poistovjecuje... Skaut NEINTELIGENTNO izgleda a Majkl NEINTELIGENTNO pise, tako da je vrlo moguce da se radi o istoj osobi...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Husref = Sarajevo. Nikako na mjestu sss (najvise zbog njega) Zasluzio je svaku poziciju od predsjednika pa na dalje. Duzni smo mi svi najvecem i najiskrenijem navijacu FKS.
- Osttribine
- Kontakt:
Ovaj Majkl ali fkt vise nije normalan, pa koja ba ekipa i titule i Said sa jednom nogom, skupina diletanata i prosjecnih igraca, a danas je tekmu zajedno medju nama posmatrao i Seki Adilovic sa sinovima, pa ne bi me cudilo da jos neki od Adilovica zaluta u nas tabor, tamam su nam i trenutna pojacanja na tom nivou. Ono je danas neka nafaka nenormalna, ali eto sreca dobili smo nekako.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Lopovii, lopovii

- Evolution87
- Kontakt:
Samo pozitiva braco. Pobijedili smo, nismo izgubili, nismo odigrali nerijeseno, nismo primili go. Puno pozitivnih stvari u jednoj utakmici.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Teleca glOva...
Toliko o Slobodi, hajde sada Husrefe vracaj se kuci cekamo te 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Moze li na kratko izvjestaj sa tekme, primjetili se kakav napredak u igri ???
Hvala unaprijed
Hvala unaprijed
Trenutno korisnika/ca: cetvrticovjek, MostarReds22, rimljanin90 i 15 gostiju.