Hairlija je napisao/la:KB-TM87 je napisao/la:Ma nek nam je on hairli.

vidi ti se po potipsu da ti nevolis zelju nego samo mrzis Sarajevo
koliko imas godina?
mrzis i ti zelju i to je vise nego ocigledno.to ti niko ne moze zabraniti.evo ja iskreno mrzim sarajevo,ali opet nastojim biti realan.i reci da neki novi vjetrovi na kosevu pusu,podigla se euforija porasli apetiti.ali nesto sto ja ne mogu da shvatim,ne samo kod vas nego i kod nas,je to,svi ste neki eksperti,strucnjaci.evo uzimam sad primjer sarajeva.hvalite igracekoji su dosli a da sami pojma nemate kakav je kvalitet polovine igraca.evo hajde da svi znamo otprilike ko su ovi momci iz slavije,realno prosjek.pisete romane o ljudima i crne gore,a da veze nemate ko su i sta su.ovog zadnjeg damira,ja mislim da sam tvoj post procitao u kojem kazes da ti odgovorno tvrdis da ce biti najbolji igrac lige.to je najveca glupost koju sam cuo.djesi ga to ti gledo,pa sam podatak da je prosle godine dao 3 gola u 11 susreta od toga pola igrao od pocetka,je zaista jak argument za to sto si rekao.svaka cast.mislim da treba pustiti pola godine da se zaista uvjerite u stvarnu snagu sarajeva,ako zaista bude nesto od toga,svaka cast.ljudski je pogrijesiti i priznati to,ja sam prosle godine mislio da zeljo nema tim za titulu,pa sam pogrijesio.mozda i sada grijesim,ali zaista mislim da je sarajevo trenutno prosjecna ekipa,bezo obzira htio ti to priznati ili ne.ti volis svoj klub,ali budi realan ipak malo,tek na polusezoni mozes malo vise pametovati o snazi sarajeva.i jos nesto da ti kazem,99 posto ljudi iz svih dosadasnjih uprava sarajeva je stavljalo 3 cilja pred svoju ekipu,tj vasu.biti ispred zelje,biti sampion,dobar rezultat u europi.mislis li da je to bolesno i kompleksno.samo jednom to niste radili,bili ste sampioni,igrali fenomenalno u europi,bili bolji od nas.poradite malo na tome,kada si cuo amara osima da se zamara sa sarajevom,i sada i prije,nisi brate nikad.i nek bolji bude prvak