FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

KB-TM87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KB-TM87 » 09 jul 2010, 21:15

Hairlija je napisao/la:@jordan23,sta ti ocekujs da kazem vovjeku koji mi je digao klub iz pepela
covjek koji je poeco da dovodi pojacanja,ulaze u klub vraca klub
podrzava navijace u svemu,pokrece oficijalnu stranicu,omogucava godisnje i clanske karte
renovira wc na stadionu,uredje vip lozu i mnostvo drugih stvari
ako ti ocekujes da nakon toga onako kazem samo Blekic onda si se grdno zahebo :!:

i da na kraju,ja nesvrsavam na njemu nego vi,i pozdravi rodjaka :lol: ,nemogu da vjerujem sad je svako svakome rodjak

jedan je GOSPODIN BLEKIC,a ti i dalje zakljucuj kakvo je ko osoba na osnovu njegovih slika :roll:
Sve to stoji, al što onda nisi u potpisu stavio gospodin Zijad Blekić jedan je od nas :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

TokiVoki

Post Postao/la TokiVoki » 09 jul 2010, 21:22

Hairlija je napisao/la:@jordan23,sta ti ocekujs da kazem vovjeku koji mi je digao klub iz pepela
podrzava navijace u svemu,pokrece oficijalnu stranicu,omogucava godisnje i clanske karte
ako ti ocekujes da nakon toga onako kazem samo Blekic onda si se grdno zahebo :!:

i da na kraju,ja nesvrsavam na njemu nego vi,i pozdravi rodjaka :lol: ,nemogu da vjerujem sad je svako svakome rodjak

jedan je GOSPODIN BLEKIC,a ti i dalje zakljucuj kakvo je ko osoba na osnovu njegovih slika :roll:
Uvede stipendiju za brata pokojnog Vedrana :!:

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 09 jul 2010, 21:33

KB-TM87 je napisao/la:

Sve to stoji, al što onda nisi u potpisu stavio gospodin Zijad Blekić jedan je od nas :lol:
DA bi ti imao sta da pitas,idi trazi generalnog sponzora, rukavice na ruke i ocisti svoj sumarak,zarasto, smrdi :lol:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 09 jul 2010, 22:13

Hairlija je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:

DA bi ti imao sta da pitas,idi trazi generalnog sponzora, rukavice na ruke i ocisti svoj sumarak,zarasto, smrdi :lol:
Ali bar taj sumarak ima vlasnika i mi se ponosimo njime vi kad napravite stadion pa makar bio kao Olimpikov onda nesto pricajte jel nas stadion zarasto ili nije stoga sad pite tisu malo
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 09 jul 2010, 22:16

Joj sto nemogu supe na viljusku :evil:
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 09 jul 2010, 22:24

Ma nek nam je on hairli. :lol:

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 09 jul 2010, 22:28

KB-TM87 je napisao/la:Ma nek nam je on hairli. :lol:
vidi ti se po potipsu da ti nevolis zelju nego samo mrzis Sarajevo

koliko imas godina?

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 09 jul 2010, 22:32

Hairlija je napisao/la:

koliko imas godina?
koliko ti imas godina klocu po citav dan pises po forumu :mrgreen:

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 09 jul 2010, 22:33

Neka, nemoj ga, on je uljudan čovjek. Veliki fan gospodina Blekića. A i ima godina ... :lol:

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 09 jul 2010, 22:34

Cuspajz je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:

koliko imas godina?
koliko ti imas godina klocu po citav dan pises po forumu :mrgreen:
19, zamolio bi ovoga sto je stavio da sam NE PISMEN a ovo nepismen napisao odvojeno
hocemo li skupiti da kupimo jedan?
slika

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 09 jul 2010, 22:36

Jarane **** covjek nepismen pa sta ne mogu svi biti obrazovani da valja :p

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 09 jul 2010, 22:37

Hairlija ba pusti paćenike, nego gdje više nalaziš te slike predsjednika :D
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 09 jul 2010, 22:39

dzenan01 je napisao/la:Hairlija ba pusti paćenike, nego gdje više nalaziš te slike predsjednika :D
Vadim iz čekmedjeta :D

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 09 jul 2010, 22:43

Pošteno, priznajem, pogriješio sam, 1:1 :D
Neću više da idemo u off topic

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 09 jul 2010, 22:50

Hairlija je napisao/la:

koliko imas godina?
mrzis i ti zelju i to je vise nego ocigledno.to ti niko ne moze zabraniti.evo ja iskreno mrzim sarajevo,ali opet nastojim biti realan.i reci da neki novi vjetrovi na kosevu pusu,podigla se euforija porasli apetiti.ali nesto sto ja ne mogu da shvatim,ne samo kod vas nego i kod nas,je to,svi ste neki eksperti,strucnjaci.evo uzimam sad primjer sarajeva.hvalite igracekoji su dosli a da sami pojma nemate kakav je kvalitet polovine igraca.evo hajde da svi znamo otprilike ko su ovi momci iz slavije,realno prosjek.pisete romane o ljudima i crne gore,a da veze nemate ko su i sta su.ovog zadnjeg damira,ja mislim da sam tvoj post procitao u kojem kazes da ti odgovorno tvrdis da ce biti najbolji igrac lige.to je najveca glupost koju sam cuo.djesi ga to ti gledo,pa sam podatak da je prosle godine dao 3 gola u 11 susreta od toga pola igrao od pocetka,je zaista jak argument za to sto si rekao.svaka cast.mislim da treba pustiti pola godine da se zaista uvjerite u stvarnu snagu sarajeva,ako zaista bude nesto od toga,svaka cast.ljudski je pogrijesiti i priznati to,ja sam prosle godine mislio da zeljo nema tim za titulu,pa sam pogrijesio.mozda i sada grijesim,ali zaista mislim da je sarajevo trenutno prosjecna ekipa,bezo obzira htio ti to priznati ili ne.ti volis svoj klub,ali budi realan ipak malo,tek na polusezoni mozes malo vise pametovati o snazi sarajeva.i jos nesto da ti kazem,99 posto ljudi iz svih dosadasnjih uprava sarajeva je stavljalo 3 cilja pred svoju ekipu,tj vasu.biti ispred zelje,biti sampion,dobar rezultat u europi.mislis li da je to bolesno i kompleksno.samo jednom to niste radili,bili ste sampioni,igrali fenomenalno u europi,bili bolji od nas.poradite malo na tome,kada si cuo amara osima da se zamara sa sarajevom,i sada i prije,nisi brate nikad.i nek bolji bude prvak
VOLIM TE ŽELJO

HORDAS_1987
Kontakt:

Post Postao/la HORDAS_1987 » 09 jul 2010, 22:57

Jordan molim te vise ne smaraj majke ti peglas nas maksimalno idi na svoju temu idi gdje hoces samo nas popusti i ti i seljo.
SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 09 jul 2010, 23:15

jordan 23 je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:

koliko imas godina?
mrzis i ti zelju i to je vise nego ocigledno.to ti niko ne moze zabraniti.evo ja iskreno mrzim sarajevo,ali opet nastojim biti realan.i reci da neki novi vjetrovi na kosevu pusu,podigla se euforija porasli apetiti.ali nesto sto ja ne mogu da shvatim,ne samo kod vas nego i kod nas,je to,svi ste neki eksperti,strucnjaci.evo uzimam sad primjer sarajeva.hvalite igracekoji su dosli a da sami pojma nemate kakav je kvalitet polovine igraca.evo hajde da svi znamo otprilike ko su ovi momci iz slavije,realno prosjek.pisete romane o ljudima i crne gore,a da veze nemate ko su i sta su.ovog zadnjeg damira,ja mislim da sam tvoj post procitao u kojem kazes da ti odgovorno tvrdis da ce biti najbolji igrac lige.to je najveca glupost koju sam cuo.djesi ga to ti gledo,pa sam podatak da je prosle godine dao 3 gola u 11 susreta od toga pola igrao od pocetka,je zaista jak argument za to sto si rekao.svaka cast.mislim da treba pustiti pola godine da se zaista uvjerite u stvarnu snagu sarajeva,ako zaista bude nesto od toga,svaka cast.ljudski je pogrijesiti i priznati to,ja sam prosle godine mislio da zeljo nema tim za titulu,pa sam pogrijesio.mozda i sada grijesim,ali zaista mislim da je sarajevo trenutno prosjecna ekipa,bezo obzira htio ti to priznati ili ne.ti volis svoj klub,ali budi realan ipak malo,tek na polusezoni mozes malo vise pametovati o snazi sarajeva.i jos nesto da ti kazem,99 posto ljudi iz svih dosadasnjih uprava sarajeva je stavljalo 3 cilja pred svoju ekipu,tj vasu.biti ispred zelje,biti sampion,dobar rezultat u europi.mislis li da je to bolesno i kompleksno.samo jednom to niste radili,bili ste sampioni,igrali fenomenalno u europi,bili bolji od nas.poradite malo na tome,kada si cuo amara osima da se zamara sa sarajevom,i sada i prije,nisi brate nikad.i nek bolji bude prvak
Hajde nek je sve tako kako ti ili vi kaže-š-te ali može li jedan odgovor ali iskren kao vi ste znali da su vam došli pravi igrači ljetos(Čulum,Radovanović;Farić,Popović itd.)i vi uzeli titulu a ne zna se ni ko su ti igrači ni odakle su a kamoli da ste ih negdje gledali je li tako!?Amar je moj "neki" ali iskreno on gleda samo sebe njega ni Željo ne interesuje a kamoli Sarajevo a bogami ne vidi se ko pati od komplexa i ko dolazi u večem, broju na čiju stranicu.Ma neče niko doći ni u Sarajevo ni u Želju a da ne vrijedi bar nešto, govotim za ove naše uslove i podneblje pa eto sa takvim timom punim anonimusa vi poderaste Cibaliju a mi isto u prvoj S.Belupa pa ti meni reci jesu li to anonimusi bolji od provjerenih igrača poput Podrugača itd. ili je izgleda naša liga bolja od one Hrvatske samo smo siromašniji mislim finansijski ali zato pravimo rezultate i poslove.Koliko ja znam prošle godine u euro kupovima bar jedno kolo više od ostalih ostali Sarajevo,Partizan i ćini mi se Dinamo sa ovih prostora a Hajduk se patio sa Budućnosti iz Podgorice koliko me pamet služi jedva je prošao.Pa onda dobiste li vi Hajduka u Splitu,pa sa nama igrao 1:1 i to im sudija našiljio nalpe kad je Hrgović udarao naše igrače itd. pa zar to mogu tako loši igrači kako ih ti zamišljaš, ali vrijeme če pokazati ko je u pravu. Ja isto bez imalo euforije mislim da smo napravili pravu stvar posebno sa upravom a i sa igračima jedino mi žao Mumija ali ni on nije bio na nivou na proljeće tako da nismo puno izgubili sa odlascima ali sa dolascima smo dobili sigurno jer ne mogu biti goti od onih balerina koje smo htjeli linčovati nakon utakmice sa Širokim. ;) :lol:
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 09 jul 2010, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 09 jul 2010, 23:21

Ima li neko nekih podataka o ovom Todorovicu sto je dosao....neku statistiku gdje je igrao...???

ja-hordas
Kontakt:

Post Postao/la ja-hordas » 09 jul 2010, 23:37

jordan 23 je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:
cena je napisao/la:Imali sta od Hadzica sto se prica onako mahalski?
mahalski sam nacuo da vise nece biti pojacanja,zasad ova petorka,ali nikad se nezna sa gospodinom Blekicem :D
volio bi da me navijaci sarajeva ne shvate pogresno,nije mi namjera da provociram,ali majketi da te pitam nesto.primjetio sam da jako volis blekica,svaki post ti je gospodin blekic ovo,gospodin blekic ono.stice se dojam da svrsavas kada ga spominjes.mogu da shvatim da si kulturan i da starijima se obracas sa gospodine,jako lijepo od tebe.ali onda isto tako i amara osima oslovi sa gospodin,ili recimo bilo koga drugog koga spomenes.stvarno pametujes kada je on u pitanju,svrsavas po njemu,bogami kao da si mu zena ili kakav prijatelj blizak pa sve ti zivo znas.postujem ja ti volis sarajevo,euforican si,ali evo kad vec niko nece da ti kaze,pa recu ti ja gospodin blekic,na sve lici samo na gospodina ne.dovoljno je da mu slike pogledas,sve ce ti se samo kazati.veliki sam navijac zelje,ali isto tako dobar sam poznavalac fk sarajevo.prvi rodzak mi je predsjednik skupstine fk sarajevo dr.hadzimuratovic,i u razgovoru sa njim sam takodjer morao da pitam sta misli o gospodinu blekicu,moram ti reci da sam dosao do zakljucka da ga bas volis,sad ne ulazim u tvoje intimne stvari,valjda imas svoje razloge.opet kazem nisam se dosao svadjati,ovaj post nije ni protiv sarajeva,niti hordi,vec je licno upucen tebi.
...a i ti ga volis pravo jer ga spominjes u svakom postu,samo mi reci jeli vam tatu zuljaju cipele kad hoda ili je takav uvijek? :D :D :D

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 09 jul 2010, 23:51

Ljudi vidio sam kod jednog lika u potpisu al ne znam kako ide pa ako neko zna nek napise hvala

Parola ide imate samo jednu titulu iz bivse juge tako nesto

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, juka55 i 49 gostiju.