Za kolegu siamanoi,
1. Perisic, pravio sam usporedbu kako u normlanijem sistemu, ako se to moze reci za sistem ante cacica, ima prostor ima pravovremenu loptu i pravovremeno otvaranje, ali eto trenutno u ovom novom sistemu kod trenera naseg to nema, nase je da kritikujemo igru a i trenera, protiv chieva hajde i kiks je bio realan jer je to stara neugodna i uigrana ekipa ali ovo je blamaz.
2. Melo i Medel su u strasnoj formi pa vjerovatno zato igraju ispred Broza, nema ti ta izjava uporiste i evo sve sam ti rekao, od broza je ocekivati ako nista neki pas, sut ili ukljucivanje u napad a sta od ove dvije spodobe da ocekujem.
3. Mi smo Inter i ako se postavis sa tim pristupom neki tamo izraelci onda je za tebe vrh 4. ili 5. mjesto, dakle nema smisla uopce pricati u ozbiljnim ciljevima ako ne mozes ove levate uzeti, kazem levate jer bayern nakanta mainza 7:0 jer ih smatra levatima a da imaju respekta stali bi na 3:0.
4. To za omladince se i ja pitam, gnoukuri , pa cak i ovaj minauge, yao taj decko isto, mislim od njih imas koristi neke, mogu biti samo bolji a i iskustvo im dobrododje.
5. Upravo kako si rekao blamaza, a totalno trenerova krivica, svijet ti se ismijava jer te kuci ali realno izdominira hapoel, dakle uozbilji ekipu, a ne ko mahniti niko se ne zna otvoriti banegi pa grijesi, valjda je on trener, druze to su profesionalci znaju oni o fudbalu vise nego ti i ja.
Moje misljenje je da njega igraci opet i ne razumiju jer ne zna italijanski, medjutim ostajem pri misljenju da je prosjek trener tipa garcia sto je bio u romi, nadam se da ce me razuvjeriti i zelim mu svu srecu kao i mom Interu.