FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

SiamoNoi
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la SiamoNoi » 15 sep 2016, 22:22

Tritolone je napisao/la:Meni izgleda kao da je totalno van forme,mozda ga je ona ozljeda malo unazadila, a i igra je na EP-u. Prosle sezone nas je vuka, moze se on vratit u formu opet.
Sigurno da je.I trebat će se vratit u formi jer će sigurno biti ozljeda i kartona tijekom sezone.Ne moze si Inter priustit da igrac kojem produzuju ugovor i stavljaju onu klauzulu igra sezonu na ovoj razini na kojoj je trenutno.Moguce da je EP i kod Glupavog Periše razlog za onakve igre.Na neke igrače ne utječe to previše,nekima treba nekoliko mjeseci nove sezone da uhvate formu nakon velikog natjecanja.

Biabiany van.Stvarno potpuno beskoristan igrač.Najkasnije iduce ljeto mora biti daleko od Intera.

Ako Danilo ne ubaci u vs Insigne mode od prošle sezone silovat će ga A.Sandro.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 15 sep 2016, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 15 sep 2016, 22:26

Nije vazno da li je takmicenje nebitno ali nije lijepo gubiti od ovih jos kod kuce.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 15 sep 2016, 22:33

ma koliko Broz bio loš u prvom pol. pored živog Mela njega zamjenit za zatvora. Srećom sam vidio sastav danas rano pa se igrala dvica na kladari, još samo da me Shakhtar ispostuje da se ubode koja marka :mrgreen:
#Ausilio OUT

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 15 sep 2016, 22:35

Zasto ja ovo gledam a imam ispit sutra ? :D ssramota bez obzira na momcad.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 15 sep 2016, 22:36

opet samir pušta golove. baci se J*** ti sve debilno.

fuj mater vam svima J***. A i tebi FDB što si ovoliko izmjesao. od ciffuta da gubis.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 sep 2016, 22:37

Kako volim kad Handanovic ostane ukopan kod golova.Dobro je Sia neki dan rekao...je top 10,ali jedan od iritantniji golmana Intera u dugo vremena.

Šteta Banege i Candreve.

Elki
Kontakt:

Post Postao/la Elki » 15 sep 2016, 22:38

E jbt ovo nek idu u ****
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..

Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 15 sep 2016, 22:39

Ajde sad ce dezurni siamonoi da brani trenera i govori o napretku naravno a perisic je glupav , a isti taj perisa razmontira spaniju. Ako nisi u stanju hapoel pobijediti onda nemas sta dalje voditi diskusiju, ostajem pri izjavi iz prvog kola, jos jedan u nizu trenera, vrijeme je luksuz johi nemamo.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 15 sep 2016, 22:43

hahahah Ja stvarno neznam sta se vi očekivali od EL.. Čim sam vidio spisak prijavljenih igrača za njega rekao sam da ne prolazimo grupu i koga briga uopce i da ne prodjemo. Ranocchia, Nagatomo, Melo, Bianiany, Palacio neznam uopce zasto bi itko normalan očekivao neki rezultat s tim igračima na terenu.. Žao mi je samo što je ikako uvodio Banegu, Candrevu i Icardija.
btw. tebao je Carrizo branit ovo natjecanje.

Facundo Ferreyra!!!!!!!!!!
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 15 sep 2016, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
#Ausilio OUT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 sep 2016, 22:47

tiffoso je napisao/la:a isti taj perisa razmontira spaniju
A to točno kakve veze ima s igrama u Interu?

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 15 sep 2016, 22:56

Nakon Helsinborga i 6 komada od Milana najveća sramota otkako ja pratim Inter.

Fuj!

P.S. Samir nikad neće biti klasa.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 15 sep 2016, 22:57

SiamoNoi je napisao/la:
Nikakve, ali sigurno da je kvalitet kakav nismo imali zadnjih 5 god. Dalje retard je igrac i to klasa za mela i medela ali samo iz poznatih razloga nasem treneru ne igra ni u ligi. Pametnom je dovoljno samo pogledat tekmu, a kad smo vec kod ovih sto kazu za spisak igraca da je los, inace ovi igraci su superstari za igrace ovog hapoela, zasto ne ubaci omladince a ne starkelje, bolje bi se pokazali 100% no nema veze, napredak je tu :clap:

Elki
Kontakt:

Post Postao/la Elki » 15 sep 2016, 23:04

Nabijem ih sve na ku.rac
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..

Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 15 sep 2016, 23:06

Ultimatum De Boeru dati, ako ne pobijedi lopove, neka ide i dovesti trenera kako nog zapovijeda,dosta vise amatera i likova koji se uce na Interu....Ovo je prezalosno, da li ce se ikada otjerati japanski idiot, biabiany, medel, brozovic, palacio i slicni panjevi...?

Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 sep 2016, 23:10

:lol:
tiffoso je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:
Nikakve
Upravo tako.
tiffoso je napisao/la:Dalje retard je igrac i to klasa za mela i medela ali samo iz poznatih razloga nasem treneru ne igra ni u ligi.
Naravno da ne igra kad je u užasnoj formi.Već protiv Chieva se to vidjelo,a evo i danas potvrdilo.
tiffoso je napisao/la:a kad smo vec kod ovih sto kazu za spisak igraca da je los, inace ovi igraci su superstari za igrace ovog hapoela
Ne igraju individualci nego tim.Tu ima nekoliko dobrih individualaca,ali je ovaj sastav koji je izašao kao tim loš.Sasvim sigurno nije preveliko iznenađenje da su izgubili od Hapoela.Osim za one koji i dalje misle da su ovo "neki tamo Izraelci".
tiffoso je napisao/la:zasto ne ubaci omladince a ne starkelje
Kojeg?
tiffoso je napisao/la:napredak je tu :clap:
:thumbup:

Nepotrebna blamaža.Čeka se snimka da dobro proucim kome cu dat vrijedne bodove u ovoj bezvrijednoj predstavi.

Odvratni su Izraelci.Nadam se da će ih Sparta riješit.

https://www.reddit.com/r/soccerstreams/ Izgleda da ovdje bude dobrih streamova pa kome treba nek si spremi stranicu.
Jericho je napisao/la:Facundo Ferreyra!!!!!!!!!!
Čestitam :D

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 15 sep 2016, 23:16

TheTruth34 je napisao/la:Ultimatum De Boeru dati, ako ne pobijedi lopove, neka ide i dovesti trenera kako nog zapovijeda,dosta vise amatera i likova koji se uce na Interu....
A koji bi to tačno "trener kakvog Bog zapovjeda" potpisao za Inter u pola sezone? Zar niste iz ovih zadnjih 6 godina naučili da smjena trenera ništa ne donosi, dajte pustite čovjeka nek odradi sezonu na miru ionako je preuzeo tip 10 dana pred početak prvenstva. Nije ovo Fifa pa da su instant rezultati mogući.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 15 sep 2016, 23:33

Za kolegu siamanoi,
1. Perisic, pravio sam usporedbu kako u normlanijem sistemu, ako se to moze reci za sistem ante cacica, ima prostor ima pravovremenu loptu i pravovremeno otvaranje, ali eto trenutno u ovom novom sistemu kod trenera naseg to nema, nase je da kritikujemo igru a i trenera, protiv chieva hajde i kiks je bio realan jer je to stara neugodna i uigrana ekipa ali ovo je blamaz.
2. Melo i Medel su u strasnoj formi pa vjerovatno zato igraju ispred Broza, nema ti ta izjava uporiste i evo sve sam ti rekao, od broza je ocekivati ako nista neki pas, sut ili ukljucivanje u napad a sta od ove dvije spodobe da ocekujem.
3. Mi smo Inter i ako se postavis sa tim pristupom neki tamo izraelci onda je za tebe vrh 4. ili 5. mjesto, dakle nema smisla uopce pricati u ozbiljnim ciljevima ako ne mozes ove levate uzeti, kazem levate jer bayern nakanta mainza 7:0 jer ih smatra levatima a da imaju respekta stali bi na 3:0.
4. To za omladince se i ja pitam, gnoukuri , pa cak i ovaj minauge, yao taj decko isto, mislim od njih imas koristi neke, mogu biti samo bolji a i iskustvo im dobrododje.
5. Upravo kako si rekao blamaza, a totalno trenerova krivica, svijet ti se ismijava jer te kuci ali realno izdominira hapoel, dakle uozbilji ekipu, a ne ko mahniti niko se ne zna otvoriti banegi pa grijesi, valjda je on trener, druze to su profesionalci znaju oni o fudbalu vise nego ti i ja.
Moje misljenje je da njega igraci opet i ne razumiju jer ne zna italijanski, medjutim ostajem pri misljenju da je prosjek trener tipa garcia sto je bio u romi, nadam se da ce me razuvjeriti i zelim mu svu srecu kao i mom Interu.

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 16 sep 2016, 02:11

Ne prdite toliko poslije svakog kiksa majku mu je.bem, nemate valjda pitarski sindrom. Jbg, izgubili dešava se. Ekipa se traži. Trener se traži. Cilj je liga prvaka, poslije toga nek se je.bu majke poslije neuspjeha ili pohvale za izborenu ligu prvaka. Puca mi ku.rac za El, dabogda u grupi ispali.
Svakako nam Simeone dolazi 2018, strpite se.
Viva la France, as they say in Rome.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 16 sep 2016, 02:20

Jeste li vi normalni, kako klub poput Intera moze uopste da shvati ovo takmicenje kao nesto ozbiljno ? Vidite li da mnogi klubovi namjerno eskiviraju eventualni prolazak grupe i igraju na silu. Ja ne znam da li postoji nebitnije takmicenje na planeti. Eto Inter je izgubio jer su ovi izraelci bolji, a i Feyenoord je valjda bolji od Mance. :urnebes:

Klub A vodi 3-0 protiv kluba B do 77.minute i gubi mec sa 3-4. :facepalm:

Europska liga je cist poligon za kladionicarski cirkus. Ovo pod hitno treba ukinuti.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

LImperatorre
Kontakt:

Post Postao/la LImperatorre » 16 sep 2016, 03:11

Đeste, šta ima, đe izlazite? Evo odmah da kažem, što se tiče EL, prolazimo grupu, prijavimo sve ove što su izostavljeni, i onda nas izbacuje Qarabag, Zorya il' tako neka silna ekipa.
The Emperor Falls: The Downfall Of The Best Striker In The World

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []