Ma samo Zara. Nista ovo sto ne mogu vidjeti i opitati i da cekam jos mjesec danaPuma je napisao/la:Ovaj factcool sto ste ga hvalili ovde. Trazim kakvu jaknu kad vidim sve po 20-30 Km.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma samo Zara. Nista ovo sto ne mogu vidjeti i opitati i da cekam jos mjesec danaPuma je napisao/la:Ovaj factcool sto ste ga hvalili ovde. Trazim kakvu jaknu kad vidim sve po 20-30 Km.
Ma ja dugo se dvoumim da uzmem parfem, inace ne mjenjam cesto parfeme, dugo sam.koristio onaj plavi bruno banani for men.enobarca je napisao/la:Meni je taj Ck one odlican.Kad sam ga imao skoro svi poznanici su ga pohvalili i pitali koji je parfem na meni![]()
Koliko para?jasmin10 je napisao/la:Imaš u DMu snižen Versace Eros koji je vrh sto se tiče parfema.
Mislim da je 59, ali nisam baš 100 % siguran.Conte je napisao/la:Koliko para?jasmin10 je napisao/la:Imaš u DMu snižen Versace Eros koji je vrh sto se tiče parfema.
https://www.factcool.ba/donnay-panel-po ... 25303.htmlLakoste je napisao/la:I je li neko uzimo preko ovog factcoola? Kako ide placanje? Je li dodje ono sto se naruci da beze ne izletim 2 joje za ovu jednu jaknu a ono mi dodje trenerka
odneses na ciscenje, za cenera sat bude k'o novIncognito87 je napisao/la:Kako očistiti sat? Ušlo je prašine i prljavštine u one dijelove u narukvici, kao i u udubljenjima u satu? Četkicom za zube? Nema toga puno, ali me srkleti kad se zagledam u sat detaljnije.
Samo puhni.Incognito87 je napisao/la:Kako očistiti sat? Ušlo je prašine i prljavštine u one dijelove u narukvici, kao i u udubljenjima u satu? Četkicom za zube? Nema toga puno, ali me srkleti kad se zagledam u sat detaljnije.
čime oni čiste znaš li otprilike?zamorano1plus8 je napisao/la:odneses na ciscenje, za cenera sat bude k'o novIncognito87 je napisao/la:Kako očistiti sat? Ušlo je prašine i prljavštine u one dijelove u narukvici, kao i u udubljenjima u satu? Četkicom za zube? Nema toga puno, ali me srkleti kad se zagledam u sat detaljnije.
http://www.howtocleanstuff.net/how-to-clean-a-watch/Incognito87 je napisao/la:Kako očistiti sat? Ušlo je prašine i prljavštine u one dijelove u narukvici, kao i u udubljenjima u satu? Četkicom za zube? Nema toga puno, ali me srkleti kad se zagledam u sat detaljnije.
ultrazvucno ciscenjeIncognito87 je napisao/la:čime oni čiste znaš li otprilike?zamorano1plus8 je napisao/la:odneses na ciscenje, za cenera sat bude k'o novIncognito87 je napisao/la:Kako očistiti sat? Ušlo je prašine i prljavštine u one dijelove u narukvici, kao i u udubljenjima u satu? Četkicom za zube? Nema toga puno, ali me srkleti kad se zagledam u sat detaljnije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.