tuzlak1987 je napisao/la:
Uslov da udjes u upravu je da imas cvike pozz

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
tuzlak1987 je napisao/la:
Uslov da udjes u upravu je da imas cvike pozz

ne docekali sljedeci.High je napisao/la:Imate još pola sahata da čestitate rođendan najvećem bh. klubu:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 1#p5346601
Oh ima itekako, tuzla, sarajvo, vrapčići..gdje god okreneš merak i melem za oči i ušiSariel je napisao/la:nema meraka u nametnutoj drzavipredmetmrznje je napisao/la:A jes vas merak čitat
Opet nisi terapiju uzeo ?Sariel je napisao/la:cekajuc treci sto doci nece pa dakrenete putem srece te o jeeee..
opet vi na klik klak![]()
predmetmrznje je napisao/la: Inače, nije država nametnuta nego državno uređenje, al' riješi se i to samo lakapo
To bi da ti ja azmira vraćam, malo morgentuzlak1987 je napisao/la:predmetmrznje je napisao/la: Inače, nije država nametnuta nego državno uređenje, al' riješi se i to samo lakapo
Kad to rusimo RS braco?!
procitao te je :mrgreen:predmetmrznje je napisao/la:To bi da ti ja azmira vraćam, malo morgen :mrgreen:tuzlak1987 je napisao/la:Kad to rusimo RS braco?! :bih:predmetmrznje je napisao/la: Inače, nije država nametnuta nego državno uređenje, al' riješi se i to samo lakapo :kafa:
:urnebes:
Ne boli vas, boli tebe i takve kao ti, jer ste malo pametniji od ostalih i znate šta je bolje na duže staze. Ti veoma dobro znaš da ste na staklenim nogama i da sve može stati preko noći, što se kod nas nikada ne može desiti. Naša uprava ide iz greške u grešku, a podrška svakim danom sve veća i veća, e tu nastaju bolovi. Naši rade sve da isprave greške i kada se sve postavi na svoje mjesto, znate šta slijedi...jurisicduska je napisao/la:I onda kažu nas boli njihova uprava, nek su živi i zdravi.
Polahko ba, igracima FKS su ipak noge teske i razumljivo je da trenutno ne pruzaju partije kakve se od njih i ocekuju. Pa ljudi su prije par dana igrali utakmicu grupne faze. Za razliku od njih, mi nismo, zato se i imamo razloga debelo zabrinuti.Virtu4l je napisao/la:Ne boli vas, boli tebe i takve kao ti, jer ste malo pametniji od ostalih i znate šta je bolje na duže staze. Ti veoma dobro znaš da ste na staklenim nogama i da sve može stati preko noći, što se kod nas nikada ne može desiti. Naša uprava ide iz greške u grešku, a podrška svakim danom sve veća i veća, e tu nastaju bolovi. Naši rade sve da isprave greške i kada se sve postavi na svoje mjesto, znate šta slijedi...jurisicduska je napisao/la:I onda kažu nas boli njihova uprava, nek su živi i zdravi.
Stadion, kamp, akademija, dominacija, bosanski Dinamo, pišanje po konkurenciji, titula deset kola prije kraja....
3 godine evo ništa od tog. Ne znam što bi bolje bilo u budućnosti. Neki dan čitam nešto, kad su se raspravljali oko sudija treba li kupiti il ne kupiti. Kaže lik dopuštati isto svake godine i vjerovati da će se nešto promijeniti samo od sebe može samo budala. E tako i ja mislim. Virtual kad na stranu ostavimo prepucavanja Sarajevo nikako nije na staklenim nogama, a ako misliš da je uvođenje na papiru pravila i uzusa dugoročni put varaš se. Na papiru Slavko dovodi ekipu a u praksi Križmana on recimo nije doveo. Zamisao oko funkcionisanja vašeg kluba i kako je to vama predstavljeno je super. A u praksi nije tako.Virtu4l je napisao/la:Ne boli vas, boli tebe i takve kao ti, jer ste malo pametniji od ostalih i znate šta je bolje na duže staze. Ti veoma dobro znaš da ste na staklenim nogama i da sve može stati preko noći, što se kod nas nikada ne može desiti. Naša uprava ide iz greške u grešku, a podrška svakim danom sve veća i veća, e tu nastaju bolovi. Naši rade sve da isprave greške i kada se sve postavi na svoje mjesto, znate šta slijedi...jurisicduska je napisao/la:I onda kažu nas boli njihova uprava, nek su živi i zdravi.
Stadion, kamp, akademija, dominacija, bosanski Dinamo, pišanje po konkurenciji, titula deset kola prije kraja....
Tetrapace, odgovori mi za ono danas! Obecana je titula, znam da je ocekujes. Ako je ne bude, sta cemo sa Misketom i ostatkom nedoriljivih?Thetraphak1921 je napisao/la:Polahko ba, igracima FKS su ipak noge teske i razumljivo je da trenutno ne pruzaju partije kakve se od njih i ocekuju. Pa ljudi su prije par dana igrali utakmicu grupne faze. Za razliku od njih, mi nismo, zato se i imamo razloga debelo zabrinuti.Virtu4l je napisao/la:Ne boli vas, boli tebe i takve kao ti, jer ste malo pametniji od ostalih i znate šta je bolje na duže staze. Ti veoma dobro znaš da ste na staklenim nogama i da sve može stati preko noći, što se kod nas nikada ne može desiti. Naša uprava ide iz greške u grešku, a podrška svakim danom sve veća i veća, e tu nastaju bolovi. Naši rade sve da isprave greške i kada se sve postavi na svoje mjesto, znate šta slijedi...jurisicduska je napisao/la:I onda kažu nas boli njihova uprava, nek su živi i zdravi.
Dobit ce jos deset sansi.joker90 je napisao/la: Tetrapace, odgovori mi za ono danas! Obecana je titula, znam da je ocekujes. Ako je ne bude, sta cemo sa Misketom i ostatkom nedoriljivih?
sad zamisli kad nam takav nespreman igrac odigra 90 minuta, koja smo mi ki.ta od kluba. a do februara cemo mi biti posljednji na tabeli i to zakovani. jos jedan poraz i mi smo u ku.rcu kralju moj dobri.aleksandar_veliki je napisao/la: Krizmana je doveo gospodin Senad Misimovic i mislim da bi mu to mogao biti pun pogodak. Uopce nije los igrac ali je nespreman trenutno. On ce u februaru biti top.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.