PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Memara
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Memara » 17 sep 2016, 23:30

tuzlak1987 je napisao/la:
slika

Uslov da udjes u upravu je da imas cvike pozz
slika

:rol:

High

Post Postao/la High » 17 sep 2016, 23:32

Imate još pola sahata da čestitate rođendan najvećem bh. klubu:

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 1#p5346601
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 17 sep 2016, 23:35

High je napisao/la:Imate još pola sahata da čestitate rođendan najvećem bh. klubu:

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 1#p5346601
ne docekali sljedeci.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

predmetmrznje
Kontakt:

Post Postao/la predmetmrznje » 17 sep 2016, 23:37

Sariel je napisao/la:
predmetmrznje je napisao/la:A jes vas merak čitat :mrgreen:
nema meraka u nametnutoj drzavi ;)
Oh ima itekako, tuzla, sarajvo, vrapčići..gdje god okreneš merak i melem za oči i uši :mrgreen:
Volim vas čitat kako se međusobno raspravljate, a jedni u qovnima do azmirovih sisa drugi do lendrinih pramenova..
Baš sam zlica :beba:

Inače, nije država nametnuta nego državno uređenje, al' riješi se i to samo lakapo :kafa:

Pozdrav i pastrmki i dzelli na dnu federaljke, ide to na bolje :bih:

:urnebes:
Prvi i jedini mostarski šampion

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 17 sep 2016, 23:42

cekajuc treci sto doci nece pa dakrenete putem srece te o jeeee..
opet vi na klik klak :lol: :thumbup:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 17 sep 2016, 23:47

Sariel je napisao/la:cekajuc treci sto doci nece pa dakrenete putem srece te o jeeee..
opet vi na klik klak :lol: :thumbup:
Opet nisi terapiju uzeo ?

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 17 sep 2016, 23:49

pitar i nije u tijeku,,nista me ne cudi...
jos malo se prostri mozda te zovne na baklavu, il sta vec tamo prolazi krempitasampita karlovacko

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 sep 2016, 23:49

predmetmrznje je napisao/la: Inače, nije država nametnuta nego državno uređenje, al' riješi se i to samo lakapo :kafa:

Kad to rusimo RS braco?! :bih:

predmetmrznje
Kontakt:

Post Postao/la predmetmrznje » 17 sep 2016, 23:51

predmetmrznje je napisao/la: Inače, nije država nametnuta nego državno uređenje, al' riješi se i to samo lakapo :kafa:

To bi da ti ja azmira vraćam, malo morgen :mrgreen:
Prvi i jedini mostarski šampion

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 sep 2016, 23:51

Cim prije

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 sep 2016, 23:55

predmetmrznje je napisao/la:

To bi da ti ja azmira vraćam, malo morgen :mrgreen:
procitao te je :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 sep 2016, 00:01

jurisicduska je napisao/la:I onda kažu nas boli njihova uprava, nek su živi i zdravi.
Ne boli vas, boli tebe i takve kao ti, jer ste malo pametniji od ostalih i znate šta je bolje na duže staze. Ti veoma dobro znaš da ste na staklenim nogama i da sve može stati preko noći, što se kod nas nikada ne može desiti. Naša uprava ide iz greške u grešku, a podrška svakim danom sve veća i veća, e tu nastaju bolovi. Naši rade sve da isprave greške i kada se sve postavi na svoje mjesto, znate šta slijedi...

Stadion, kamp, akademija, dominacija, bosanski Dinamo, pišanje po konkurenciji, titula deset kola prije kraja....
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 sep 2016, 00:11

@virtual ne bih se slozio sa ovom recenicom kojom si upisao odnos navijaci - uprava. Ja bih rekao da je obrnuto, iako se jos ne osjeti toliko. I nasi navijaci koji su protiv uprave, su redom oprastali mnoge greske do jedne odredjene granice, tad im je prekipilo. Vasa uprava ide istim putem kao i nasa, u to budi siguran. Sad imate recimo na temi hrasno, aldina i jos njih par, mi smo imali samo evandera. U jednom trenutku sve se okrene, rezultat je za navijace najbitniji. Sjeti se samo mjesec - dva pred kolaps na relaciji navijaci - uprava kod nas, klicalo se Selimovicu sto je onako odgovorio na ponudu za Duljevica, yebalo se sve Azmiru itd., vec nakon debakla na Kosevu raspad sistema.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 18 sep 2016, 00:12

Virtu4l je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:I onda kažu nas boli njihova uprava, nek su živi i zdravi.
Ne boli vas, boli tebe i takve kao ti, jer ste malo pametniji od ostalih i znate šta je bolje na duže staze. Ti veoma dobro znaš da ste na staklenim nogama i da sve može stati preko noći, što se kod nas nikada ne može desiti. Naša uprava ide iz greške u grešku, a podrška svakim danom sve veća i veća, e tu nastaju bolovi. Naši rade sve da isprave greške i kada se sve postavi na svoje mjesto, znate šta slijedi...

Stadion, kamp, akademija, dominacija, bosanski Dinamo, pišanje po konkurenciji, titula deset kola prije kraja....
Polahko ba, igracima FKS su ipak noge teske i razumljivo je da trenutno ne pruzaju partije kakve se od njih i ocekuju. Pa ljudi su prije par dana igrali utakmicu grupne faze. Za razliku od njih, mi nismo, zato se i imamo razloga debelo zabrinuti.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 18 sep 2016, 00:15

Virtu4l je napisao/la:

3 godine evo ništa od tog. Ne znam što bi bolje bilo u budućnosti. Neki dan čitam nešto, kad su se raspravljali oko sudija treba li kupiti il ne kupiti. Kaže lik dopuštati isto svake godine i vjerovati da će se nešto promijeniti samo od sebe može samo budala. E tako i ja mislim. Virtual kad na stranu ostavimo prepucavanja Sarajevo nikako nije na staklenim nogama, a ako misliš da je uvođenje na papiru pravila i uzusa dugoročni put varaš se. Na papiru Slavko dovodi ekipu a u praksi Križmana on recimo nije doveo. Zamisao oko funkcionisanja vašeg kluba i kako je to vama predstavljeno je super. A u praksi nije tako.

Recimo transparentnost ko jedna osobina koji vi izrazito cijenite, kaže prodato toliko karti, toliko šarafa zavrnuto, te lijepe stvari se objavljuju, s druge stane raskid ugovora ovaj, raskid onaj, odšteta ona to se ne objavljujuje. Na papiru su transparenti a u praksi baš i nisu.

Moj klub je jako dobro organizovan samo što ima debile na funkcijama. A što se tiče samog funkcionisanja kluba on besprijekorno može po ovim parametrima da posluje i bude najbolji u državi samo sa drugim ljudima.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 sep 2016, 00:18

Thetraphak1921 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Polahko ba, igracima FKS su ipak noge teske i razumljivo je da trenutno ne pruzaju partije kakve se od njih i ocekuju. Pa ljudi su prije par dana igrali utakmicu grupne faze. Za razliku od njih, mi nismo, zato se i imamo razloga debelo zabrinuti.
Tetrapace, odgovori mi za ono danas! Obecana je titula, znam da je ocekujes. Ako je ne bude, sta cemo sa Misketom i ostatkom nedoriljivih? :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 18 sep 2016, 00:20

Svrsim na vas.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 18 sep 2016, 00:22

joker90 je napisao/la: Tetrapace, odgovori mi za ono danas! Obecana je titula, znam da je ocekujes. Ako je ne bude, sta cemo sa Misketom i ostatkom nedoriljivih? :kafa:
Dobit ce jos deset sansi. :kafa:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 18 sep 2016, 00:23

@aleksandar

Kaže ispravili su grešku ne miješaju se u sportski segment, Slavko će dovoditi iz kartoteke. Dva dana poslije Misimović dovede Križmana. I ovdje meni Virtual koji mi je fkt drag priča o ispravljanju grešaka. Znate šta bas je dovelo do tog da vam je upitna liga za prvaka, da vam ekipa izgleda ko terminska (nije ni kod nas ništa bolje da ne okrećeš. Isto je to u par grama), to što su se tako dovodili igrači.

Mogu pogoditi sa Grizmanom al fulili su s Husićem Bevabom Grkom Hervasom Jahićem Bogičevićem .

Virtual će sad reći da se ispravljaju greške, a ja ga pitam kako? Čim su ispravili? Dovođenjem još dva igrača po proceduri?
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 18 sep 2016, 00:26, ukupno mijenjano 3 puta.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 18 sep 2016, 00:24

aleksandar_veliki je napisao/la: Krizmana je doveo gospodin Senad Misimovic i mislim da bi mu to mogao biti pun pogodak. Uopce nije los igrac ali je nespreman trenutno. On ce u februaru biti top.
sad zamisli kad nam takav nespreman igrac odigra 90 minuta, koja smo mi ki.ta od kluba. a do februara cemo mi biti posljednji na tabeli i to zakovani. jos jedan poraz i mi smo u ku.rcu kralju moj dobri.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []