Olimpik Sarajevo

ulaznica
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la ulaznica » 10 jul 2010, 17:34

slika

Nije nesta, mogao je ljepse izgledai. Ovo isto ko da Olimpik igra u Major Soccer League.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 10 jul 2010, 17:44

sta je sa otokom kad ce se renovirat
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 10 jul 2010, 17:53

dzenan01 je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/Rodrigo_Th ... o_da_Silva
To bi trebalo da je ovaj ;)
5 Utakmica u Ligi San Marina :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 10 jul 2010, 19:26

Frutek je napisao/la:
Kad si već tako šaljiv, nauči bolje geografiju pa onda pričaj gdje se koji klub takmiči :roll:
Dotični klub se takmiči u 4-tom rangu italijanskog fudbala, s tim da nastupi kao ni golovi na wikipediji nisu ažururani za ovog igrača !

P.S. grad iz kojeg je tim Itala San Marco je oko 1000km daleko od San Marina :?
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 10 jul 2010, 19:31

Vec sam ranije napisao da je neka ubleha i kloc cim dolazi iz italijanskog Kijeva u Olimpik al et jos gore iz 4.Lige u nasu Ligu sve su to ciljana Graciceva pojacanja...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 10 jul 2010, 19:38

Olimpik Internacionale :mrgreen:

Pa neka fino,narocito ako vas Sarajevo pobjedi oba puta,a otkinete bodove ovim konkurentima u vrhu :mrgreen:
Salu na stranu,stvarno mi nije jasno koliko pojedinci,a narocito navijaci malih plavih sa Grbavice,imaju animozitet prema Olimpiku i Gracicu :shock:

Pa kao nisu vam konkurencija,nisu vam interesantni i ta prica,a svaki potez i kluba i Gracica pljujete ,umanjujete i blatite. Vjerovatno zato sto je i Gracic,i vecina uposlenika toga kluba navijaci Sarajeva,ja ne vidim drugi opravdan razlog za toliki animozitet.

Znaci 9 novih igraca izvan BiH,a moguce i svi izvan Evrope...Olimpik Internacionale,hajde moglo bi se otici pogledati pokoja utakmica,svakako se termini ne poklapaju sa terminima Sarajeva ;)

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 10 jul 2010, 19:42

dzenan01 je napisao/la:
Frutek je napisao/la:
Kad si već tako šaljiv, nauči bolje geografiju pa onda pričaj gdje se koji klub takmiči :roll:
Dotični klub se takmiči u 4-tom rangu italijanskog fudbala, s tim da nastupi kao ni golovi na wikipediji nisu ažururani za ovog igrača !

U Toj ligi nastupaju 3 tima iz San Marina ja sam mislio na Ligu :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 10 jul 2010, 19:47

Frutek je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:
Frutek je napisao/la: 5 Utakmica u Ligi San Marina :lol: :lol:

U Toj ligi nastupaju 3 tima iz San Marina ja sam mislio na Ligu :lol: :lol: :lol:
Bez obzira na to San Marino ima svoju ligu, neovisno od ove !

P.S. Ja znam za jedan klub iz San Marina da nastupa u toj ligi, a za ostale :?
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 10 jul 2010, 22:53

Arogantni je napisao/la:Vec sam ranije napisao da je neka ubleha i kloc cim dolazi iz italijanskog Kijeva u Olimpik al et jos gore iz 4.Lige u nasu Ligu sve su to ciljana Graciceva pojacanja...
Krajem naredne sedmice stuzu dva nogometasa iz Argentine.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 10 jul 2010, 23:30

otkud musa mali u olimpiku rodzak od bube zeljinog bivseg fudbalera ,iskreno momak nema mjesta na nekom jacem terminu a ne u ekipi premijer lige bh

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 11 jul 2010, 00:35

adnanhz je napisao/la:Fakat citam ove postove i kontam da je samo camcu frustracija olimpik al izgleda da ih ima jos
(pogotovo komsinice),mislim nije mi jasno koji je razlog ovakvih prozivanja gracica i olimpika kao kluba,cinjenica jeste da u Sarajevu postoje dva kluba a da je ovo ostalo sve mala raja :D al ipak i to treba postovat i licno meni je drago da kao grad imamo sto vise klubova u ligi jer treba da se zna ko je glavni grad,pa pogledajte ostale lige prije svih engleze i london ,pola lige iz londona,odma ti je to manji trosak na gostavanja (oni koji idu),a za gracica licno nema neko posebno misljenje al covjek ima para radi s njima sta hoce i njegova stvar 8-)
Pitaru normalno je da ti ne kontaš ove stvari jer ti da si išta kontao i razmišljao ne bi pitar bio. Ovom gradu ne treba još jedan Torpedo. Počni sad za Olimpik navijat' jer to je logična evolucija vaših mozgova.
Ovo što Gracić radi nema veze sa razvojem sporta. Samo ga dvije stravi pokreću: lični interes i inat prema Torpedu. Pogotovo kako je dobrostojeći alkos došao u Torpedo za prvog čovjeka kluba, Gracić je pojačao safarije po Africi i J. Americi.
Naravno da smo mi Željovci protiv ovog sra.nja, pogotovo mi stariji. Znamo koliko je muke i bruke ovom gradu i njegovim pravim stanovnicima donio režimski Torpedo. Ovaj najnoviji Torpedo na čelu "sa pitarom u duši" nije doduše režimski, ali je zasnovan na parama i inatu. Nema tu nikave ideje, ljubavi, pokreta, privrženosti, vizije itd. jer te se stvari u jednom gradu kakav je Sarajevo dešavaju samo jednom. Bilo je to davne '21. Ne znam da li ću doživiti 100-godišnjicu ali znam sigurno da tada Olimoik neće niko spominjati osim kao još jedan loš primjer u nizu sličnih sra.anja.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 11 jul 2010, 00:41

Ko si ti da donosis svoj "sveti" sud o bilo kome i bilo cemu,pa tako i o klubovima u gradu Sarajevu.
Uhvati se svoga kluba,vaseg' sumarka skrivenog,vase problematike i gledaj svoja posla.

Pametuj,i vrijedjaj druge kuci svojoj.

Konstantno vrijedjanje sevga i svakoga ti ovdje na ovom portalu i prolazi jer je pristrasan,na svakom objektivnom forumu bi bio davno sankcionisan,jer tvoje predavanja i monolozi ubise ali bas. Kolicina mrznje i frustracija koje konstantno izbacuje vise govore o tebi samom nego o bilo cemu drugome.

Jad i bijeda.

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 11 jul 2010, 00:51

Čamac, sisaj veslo malo! Koji se k.urac ti kao praviš pametan? Kakav je željo bio klub do iza drugog svjetskog rata? Koliko je bilo boljih klubova u gradu do 1945 godine? I taj "režim" o kojem ti govoriš je sve te klubove zabranio a vas ostavio u životu! Što li? Kao vi nemate veze s tim "režimom"? Vi klub starih Sarajlija? Ne budi smiješan molim te! Za vas su nekada navijali samo radnici željeznice! Sada je što je normalno drugačija situacija i veliki broj pravih sarajlija navija za vas ali ste nekada bili klub željezničara i došljaka!
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 11 jul 2010, 00:52

Camac se nasukao, po ko zna koji put!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 11 jul 2010, 00:54

70% seljaka navija za zelju :D istina ziva majke mi

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 11 jul 2010, 01:11

Samo F.K.S !! je napisao/la:70% seljaka navija za zelju :D istina ziva majke mi
to ona radila anketu jel :lol: :lol:
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 11 jul 2010, 08:59

Čamac ga je opet samo dvaput bacio, treći put nije mogao pa nervozan

idi liječi se

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 11 jul 2010, 09:11

znaci i mama ti :?
Por que ? Por que somos los mejores...

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 11 jul 2010, 10:38

30%zavija za njanjajevo :D stisniga živa,stare ti!

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 11 jul 2010, 10:52

čamac je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:Fakat citam ove postove i kontam da je samo camcu frustracija olimpik al izgleda da ih ima jos
(pogotovo komsinice),mislim nije mi jasno koji je razlog ovakvih prozivanja gracica i olimpika kao kluba,cinjenica jeste da u Sarajevu postoje dva kluba a da je ovo ostalo sve mala raja :D al ipak i to treba postovat i licno meni je drago da kao grad imamo sto vise klubova u ligi jer treba da se zna ko je glavni grad,pa pogledajte ostale lige prije svih engleze i london ,pola lige iz londona,odma ti je to manji trosak na gostavanja (oni koji idu),a za gracica licno nema neko posebno misljenje al covjek ima para radi s njima sta hoce i njegova stvar 8-)
Pitaru normalno je da ti ne kontaš ove stvari jer ti da si išta kontao i razmišljao ne bi pitar bio. Ovom gradu ne treba još jedan Torpedo. Počni sad za Olimpik navijat' jer to je logična evolucija vaših mozgova.
Ovo što Gracić radi nema veze sa razvojem sporta. Samo ga dvije stravi pokreću: lični interes i inat prema Torpedu. Pogotovo kako je dobrostojeći alkos došao u Torpedo za prvog čovjeka kluba, Gracić je pojačao safarije po Africi i J. Americi.
Naravno da smo mi Željovci protiv ovog sra.nja, pogotovo mi stariji. Znamo koliko je muke i bruke ovom gradu i njegovim pravim stanovnicima donio režimski Torpedo. Ovaj najnoviji Torpedo na čelu "sa pitarom u duši" nije doduše režimski, ali je zasnovan na parama i inatu. Nema tu nikave ideje, ljubavi, pokreta, privrženosti, vizije itd. jer te se stvari u jednom gradu kakav je Sarajevo dešavaju samo jednom. Bilo je to davne '21. Ne znam da li ću doživiti 100-godišnjicu ali znam sigurno da tada Olimoik neće niko spominjati osim kao još jedan loš primjer u nizu sličnih sra.anja.
Kao da je samo Željo bio prije onog rata u Sarajevu.Bilo je sigurno većih klubova tada koje je režim zabranio ako već vučeš za jezik, da ih sad ne nabrajamo.Ti misliš da samo tvoj Željo ima pravo da postoji, nigdje veze.A činjenica je da su za Želju većinom igrali i navijali više ljudi sa strane, i sad je tako.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.