Nije nesta, mogao je ljepse izgledai. Ovo isto ko da Olimpik igra u Major Soccer League.
5 Utakmica u Ligi San Marinadzenan01 je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/Rodrigo_Th ... o_da_Silva
To bi trebalo da je ovaj
Kad si već tako šaljiv, nauči bolje geografiju pa onda pričaj gdje se koji klub takmičiFrutek je napisao/la:5 Utakmica u Ligi San Marinadzenan01 je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/Rodrigo_Th ... o_da_Silva
To bi trebalo da je ovaj![]()
U Toj ligi nastupaju 3 tima iz San Marina ja sam mislio na Ligudzenan01 je napisao/la:Kad si već tako šaljiv, nauči bolje geografiju pa onda pričaj gdje se koji klub takmičiFrutek je napisao/la:5 Utakmica u Ligi San Marinadzenan01 je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/Rodrigo_Th ... o_da_Silva
To bi trebalo da je ovaj![]()
![]()
Dotični klub se takmiči u 4-tom rangu italijanskog fudbala, s tim da nastupi kao ni golovi na wikipediji nisu ažururani za ovog igrača !
P.S. grad iz kojeg je tim Itala San Marco je oko 1000km daleko od San Marina
Bez obzira na to San Marino ima svoju ligu, neovisno od ove !Frutek je napisao/la:U Toj ligi nastupaju 3 tima iz San Marina ja sam mislio na Ligudzenan01 je napisao/la:Kad si već tako šaljiv, nauči bolje geografiju pa onda pričaj gdje se koji klub takmičiFrutek je napisao/la: 5 Utakmica u Ligi San Marina![]()
![]()
Dotični klub se takmiči u 4-tom rangu italijanskog fudbala, s tim da nastupi kao ni golovi na wikipediji nisu ažururani za ovog igrača !
P.S. grad iz kojeg je tim Itala San Marco je oko 1000km daleko od San Marina![]()
![]()
Krajem naredne sedmice stuzu dva nogometasa iz Argentine.Arogantni je napisao/la:Vec sam ranije napisao da je neka ubleha i kloc cim dolazi iz italijanskog Kijeva u Olimpik al et jos gore iz 4.Lige u nasu Ligu sve su to ciljana Graciceva pojacanja...
Pitaru normalno je da ti ne kontaš ove stvari jer ti da si išta kontao i razmišljao ne bi pitar bio. Ovom gradu ne treba još jedan Torpedo. Počni sad za Olimpik navijat' jer to je logična evolucija vaših mozgova.adnanhz je napisao/la:Fakat citam ove postove i kontam da je samo camcu frustracija olimpik al izgleda da ih ima jos
(pogotovo komsinice),mislim nije mi jasno koji je razlog ovakvih prozivanja gracica i olimpika kao kluba,cinjenica jeste da u Sarajevu postoje dva kluba a da je ovo ostalo sve mala rajaal ipak i to treba postovat i licno meni je drago da kao grad imamo sto vise klubova u ligi jer treba da se zna ko je glavni grad,pa pogledajte ostale lige prije svih engleze i london ,pola lige iz londona,odma ti je to manji trosak na gostavanja (oni koji idu),a za gracica licno nema neko posebno misljenje al covjek ima para radi s njima sta hoce i njegova stvar
to ona radila anketu jelSamo F.K.S !! je napisao/la:70% seljaka navija za zeljuistina ziva majke mi
znaci i mama tiSamo F.K.S !! je napisao/la:70% seljaka navija za zeljuistina ziva majke mi
30%zavija za njanjajevoSamo F.K.S !! je napisao/la:70% seljaka navija za zeljuistina ziva majke mi
Kao da je samo Željo bio prije onog rata u Sarajevu.Bilo je sigurno većih klubova tada koje je režim zabranio ako već vučeš za jezik, da ih sad ne nabrajamo.Ti misliš da samo tvoj Željo ima pravo da postoji, nigdje veze.A činjenica je da su za Želju većinom igrali i navijali više ljudi sa strane, i sad je tako.čamac je napisao/la:Pitaru normalno je da ti ne kontaš ove stvari jer ti da si išta kontao i razmišljao ne bi pitar bio. Ovom gradu ne treba još jedan Torpedo. Počni sad za Olimpik navijat' jer to je logična evolucija vaših mozgova.adnanhz je napisao/la:Fakat citam ove postove i kontam da je samo camcu frustracija olimpik al izgleda da ih ima jos
(pogotovo komsinice),mislim nije mi jasno koji je razlog ovakvih prozivanja gracica i olimpika kao kluba,cinjenica jeste da u Sarajevu postoje dva kluba a da je ovo ostalo sve mala rajaal ipak i to treba postovat i licno meni je drago da kao grad imamo sto vise klubova u ligi jer treba da se zna ko je glavni grad,pa pogledajte ostale lige prije svih engleze i london ,pola lige iz londona,odma ti je to manji trosak na gostavanja (oni koji idu),a za gracica licno nema neko posebno misljenje al covjek ima para radi s njima sta hoce i njegova stvar
Ovo što Gracić radi nema veze sa razvojem sporta. Samo ga dvije stravi pokreću: lični interes i inat prema Torpedu. Pogotovo kako je dobrostojeći alkos došao u Torpedo za prvog čovjeka kluba, Gracić je pojačao safarije po Africi i J. Americi.
Naravno da smo mi Željovci protiv ovog sra.nja, pogotovo mi stariji. Znamo koliko je muke i bruke ovom gradu i njegovim pravim stanovnicima donio režimski Torpedo. Ovaj najnoviji Torpedo na čelu "sa pitarom u duši" nije doduše režimski, ali je zasnovan na parama i inatu. Nema tu nikave ideje, ljubavi, pokreta, privrženosti, vizije itd. jer te se stvari u jednom gradu kakav je Sarajevo dešavaju samo jednom. Bilo je to davne '21. Ne znam da li ću doživiti 100-godišnjicu ali znam sigurno da tada Olimoik neće niko spominjati osim kao još jedan loš primjer u nizu sličnih sra.anja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.