Zadovoljio bi se i samim ponovnim susretom s određenom mladom damom sutrabazero je napisao/la:Dobio ti Inter, Prćija primila 5 komada, možda nešto i poje*eš večeras

Zadovoljio bi se i samim ponovnim susretom s određenom mladom damom sutrabazero je napisao/la:Dobio ti Inter, Prćija primila 5 komada, možda nešto i poje*eš večeras
Lijepo si to napisao sad jos samo upali mozdane vijuge i vidjeces da je u zadnjih 6 godina incijalni cilj ostvaren 4 puta, i drugi cilj polovicno ostvaren dva puta. Lijepo je da si napokon i sam uvidio da je Dinamo u zadnjih sest godina veoma uspjesno vodjen jer je u tih sest godina cak cetiri puta ostvario incijalni cilj, dok klubovi sa istim ili vecim budzetom i veoma uredjeni (posto vidim da volis te uredjene klubove a ne prcije) sa jakim sponzorima tipa Red Bull Salzburg nisu nijednom u tom periodu ostvarili incijalni cilj.Kiks može biti jedna ili dvije utakmice, ali ne ostvariti inicijalni cilj u 6 od 10 sezona je neuspjeh.
Inicijalni ciljevi Dinama, osim osvajanja domaćeg prvenstva, su:
1. plasman u LP (i po mogućnosti nesramoćenje);
2. ako ne to, onda plasman u EL i prezimljavanje.
Nećemo valjda za dvije sezone ispadanja u EL reći da je polovičan uspjeh ili ostvaren cilj.BigBigBang je napisao/la:Lijepo si to napisao sad jos samo upali mozdane vijuge i vidjeces da je u zadnjih 6 godina incijalni cilj ostvaren 4 puta, i drugi cilj polovicno ostvaren dva puta. Lijepo je da si napokon i sam uvidio da je Dinamo u zadnjih sest godina veoma uspjesno vodjen jer je u tih sest godina cak cetiri puta ostvario incijalni cilj, dok klubovi sa istim ili vecim budzetom i veoma uredjeni (posto vidim da volis te uredjene klubove a ne prcije) sa jakim sponzorima tipa Red Bull Salzburg nisu nijednom u tom periodu ostvarili incijalni cilj.Kiks može biti jedna ili dvije utakmice, ali ne ostvariti inicijalni cilj u 6 od 10 sezona je neuspjeh.
Dakle ti si ovim postom sam priznao da je Dinamo ostvario svoje ciljeve u zadnjih sest godina, da je u zadnje dvije godine ostvario svoje ciljeve i jos bonus nisu se osramotili u LP prosle sezone obzirom da su porazili veliki i favorizovani Arsenal i odigrali dvije egal utakmice koje je tijesno izgubio od Olyimpiakosa prekaljenog kluba u LP koji je cak jednom dosao i do cetvrtfinala.
white1911 je napisao/la:Al vas razvali riječka ciganija buahahahaha.,i oni
meni pričaju Dinamo ovo-ono LP.Ubij te se svi
kolektivno tko navija za ovaj dinamo!!5 komada...
hahahahaha...doduše igrali ste LP pa ste umorni od
pobjede protiv Lyona hehehe.Sreća sad vam Juve
dolazi AHAHAHAHA....ajajajajajaja...bit će opet
petobanka u mreži jooooooj maaajkoooo.E NEČEŠ
RAŽBOJNIČE hehehe.Tko vam dade ime PRČIJA svaka
mu čast!!!
Ti nikad ne buš hodal sam hahahahahaha....
A realno, neće biti ni vasKingJamesMVP je napisao/la:Miševi sada izašli iz rupa, neće vas biti na kraju sezone kada opet bude titula
bazero je napisao/la:A realno, neće biti ni vasKingJamesMVP je napisao/la:Miševi sada izašli iz rupa, neće vas biti na kraju sezone kada opet bude titula
Pa dobro ako racunas 10 godina sto ti vise odgovara onda racunaj i na to sta Mamic je dosao prije 10 godina i morao je odma Ligu Prvaka Dinamo da igra? Koliko se ja sjecam Dinamo je tada bio u nekakvim ligama za opstanak i nije bio ovako dominantan u Hrvatskoj kao danas stoga sumnjam da su prvih godina mandata Zdravka Mamica realni dometi bili grupna faza LP jer je tada ako cemo se sjeitti bilo veoma teze uci u LP nego danas jer te je u zadnjem pretkolu cekala ekipa iz lige petice tipa Arsenal ili Auxerre. Zato ne mozes racunati tih 10 godina. Ja nekako Dinamove uspjehe pod Mamicem pocinjem racunati od onog meca kad su izbacili superjaki Ajax koji je imao strasnu ekipu.bazero je napisao/la:Nećemo valjda za dvije sezone ispadanja u EL reći da je polovičan uspjeh ili ostvaren cilj.BigBigBang je napisao/la:Lijepo si to napisao sad jos samo upali mozdane vijuge i vidjeces da je u zadnjih 6 godina incijalni cilj ostvaren 4 puta, i drugi cilj polovicno ostvaren dva puta. Lijepo je da si napokon i sam uvidio da je Dinamo u zadnjih sest godina veoma uspjesno vodjen jer je u tih sest godina cak cetiri puta ostvario incijalni cilj, dok klubovi sa istim ili vecim budzetom i veoma uredjeni (posto vidim da volis te uredjene klubove a ne prcije) sa jakim sponzorima tipa Red Bull Salzburg nisu nijednom u tom periodu ostvarili incijalni cilj.Kiks može biti jedna ili dvije utakmice, ali ne ostvariti inicijalni cilj u 6 od 10 sezona je neuspjeh.
Dakle ti si ovim postom sam priznao da je Dinamo ostvario svoje ciljeve u zadnjih sest godina, da je u zadnje dvije godine ostvario svoje ciljeve i jos bonus nisu se osramotili u LP prosle sezone obzirom da su porazili veliki i favorizovani Arsenal i odigrali dvije egal utakmice koje je tijesno izgubio od Olyimpiakosa prekaljenog kluba u LP koji je cak jednom dosao i do cetvrtfinala.
Ostaju 4 LP u 6 godina što je OK, rekao bih i uspjeh ako zanemarimo kantanja, gol razlike u prva dva nastupa.
Ipak, uzimaš samo 6 godina koje ti odgovaraju, a ja ti repliciram na čitavih 10 ta koje si rekao da je laž. A to je period vladavine jednoumlja Zdravka Mamića.
Dakle, u 10 godina, od odlaska Kužea, posljednje prepreke za potpunu samovolju ovog Degenerika, Dinamo je u 6 sezona zakazao i nije ostvario od te Uprave zadane ciljeve.
Za mene, a koliko vidim možda i za najobjektivnijeg među nama kada su u pitanju rezultati - Signorea, je to loš rezultatski period.
6 "kikseva" od 10. Za to se u ozbiljnim klubovima mijenja kompletan kadar od uprave do čistačice.
Taj Ajax je bio prije deset sezona, tj. to je prva sezona u nizu od njih deset koliko Dinamo dugo igra grupne faze. Dakle, ti rece da racunas deset, a i on ih je uracunao deset i njegovih deset ne vrijediBigBigBang je napisao/la: Pa dobro ako racunas 10 godina sto ti vise odgovara onda racunaj i na to sta Mamic je dosao prije 10 godina i morao je odma Ligu Prvaka Dinamo da igra? Koliko se ja sjecam Dinamo je tada bio u nekakvim ligama za opstanak i nije bio ovako dominantan u Hrvatskoj kao danas stoga sumnjam da su prvih godina mandata Zdravka Mamica realni dometi bili grupna faza LP jer je tada ako cemo se sjeitti bilo veoma teze uci u LP nego danas jer te je u zadnjem pretkolu cekala ekipa iz lige petice tipa Arsenal ili Auxerre. Zato ne mozes racunati tih 10 godina. Ja nekako Dinamove uspjehe pod Mamicem pocinjem racunati od onog meca kad su izbacili superjaki Ajax koji je imao strasnu ekipu.
Po meni sezone u kojima je igrana grupa kupa uefa ili Evropa lige se mogu smatrati uspjesnim...naravno imali su tu kikseva ali nisu to sad neki katastrofalni neuspjesi ljudi su konstantno u grupama evropskih takmicenja i to ne moze biti neuspjeh.
Čekaj malo, u 10 sezona klub u njih 6 nije ostvario cilj kojeg je SAM pred sebe postavio - i to su "dobri rezultati"BigBigBang je napisao/la:Zar vec 10? Vrijeme leti, kakogod igranje evropa lige i ispadanje u grupama ne moze biti neki epski neuspjeh kakvim se predstavlja pa nije Dinamo nivo Dortmunda ili tako neke ekipe pa da neuspjeh bude ispadanje u grupi EL. Dinamo ima dobre rezultate za vrijeme Mamica a pogotovo posljednjih godina.
Sta pricas tovare vas trpamo u svaku rupu gdje god stignemowhite1911 je napisao/la:Al vas razvali riječka ciganija buahahahaha.,i oni
meni pričaju Dinamo ovo-ono LP.Ubij te se svi
kolektivno tko navija za ovaj dinamo!!5 komada...
hahahahaha...doduše igrali ste LP pa ste umorni od
pobjede protiv Lyona hehehe.Sreća sad vam Juve
dolazi AHAHAHAHA....ajajajajajaja...bit će opet
petobanka u mreži jooooooj maaajkoooo.E NEČEŠ
RAŽBOJNIČE hehehe.Tko vam dade ime PRČIJA svaka
mu čast!!!
Ti nikad ne buš hodal sam hahahahahaha....
bazero je napisao/la:A realno, neće biti ni vasKingJamesMVP je napisao/la:Miševi sada izašli iz rupa, neće vas biti na kraju sezone kada opet bude titula
Nije ti to najgore. To ti je najbolje. Ljudi su toliko ocajni i bez mogucnosti da uzivaju u svojim uspjesima, jer ih nema, pa onda gledaju sa strane svaki neuspjeh rivala da bi uzivali barem u tome. Jad i cemerKingJamesMVP je napisao/la:Najgore mi je ovo kad se ovi tovari javljaju a karindžamo ih već izvjestan vremenski period
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.