Čovječe,jednostavno priznaj da nisi u pravu nakon godina rasprave i to je to.Valjda ni tri posto ljudi koji su ikad imali ikakve veze s ovim klubom ne vjeruje da je klub uspješan.Ogromni su underachieveri i to je činjenica koju ne moze nitko promijeniti.BigBigBang je napisao/la:...
GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Lagana pobjeda u kupu protiv Velog vrha 5:0. Zabijali su Morris, Henriquez, Olmo 2x i Hodžić
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Nek su Henriquez i Hodzic zabili pa makar ovim amaterima.
Evo da znaš i da ne sumnjaš:BigBigBang je napisao/la:Ne znam ja koje su tacno oni ciljeve postavili ako su stvarno postavili da u 10 sezona 10 puta igraju Ligu Sampiona malo je reci da je to nerealno, pogotovo onda kada je mnogo teze bilo izboriti Ligu Prvaka nego danas. Sumnjam da je iko garantovao i rekao da je cilj da se u deset godina svake godine igra Liga Sampiona prije bi rekao da imj e cilj bio igrati svake godine grupnu fazu tadasnjeg kupa uefa. 4 ucesca u Ligi Prvaka u 10 godina nisu neuspjeh pogotovo kad uzmes u obzir da mnogi klubovi koji imaju slican budzet ili veci nisu izborili nijedan nastup i pogotovo ako su ta 4 nastupa dosla u posljednjih sest godina.
2007.: Obaveza proljeće u Europi.
2008.: Nema predaje, proljeće u Europi.
2009.: Još jedna povijesna prilika NA REALNOJ OSNOVI da Dinamo prezimi u Europi.
2010.: Dovođenje Vahe s plaćom od 800 k € za Ligu prvaka koji nakon ispadanja iz EL poslije pet mjeseci dobija otkaz usprkos uvjerljivom osvajanju prvenstva.
2012.: Dinamov cilj je proljeće u Europi. Nakon Čačiće smjene, Jurčić najavio proljeće u Europi.
2013.: Proljeće u Europi po cijenu života.
2014.: Imamo najbolju momčad koju smo ikada imali. Želimo prolazak skupine.
2011. i 2015. se objektivno gotovo da i nije moglo do trećeg mjesta.
Ove stvari pokazuju ne samo koliko si nerealan kada za toliko vrijednu momčad i klub s tolikim proračunom kažeš da je uspjeh 4 LP od 10 pokušaja bez ijednog prezimljavanja, nego koliko si zapravo neupućen i u kojoj mjeri se tvoje praćenje (G)NK Dinama zasniva na navlačenju kožice na Mamića, poređenju s ex-yu klubovima, svršavanje na 10 titula, itd. kada ne znaš kolika opsesija i Dinamovim navijačima i debilima iz kluba je to "prezimljavanje u Europi" i koliko je trenera SAMO ZBOG TOGA dobilo otkaz.
Za tebe je 4/10 bez zime uspjeh. Za Dinamovce i upravu GNK-a, bez obzira koliko spinali, očito nije. Jer da je, trener bi još uvijek bio Branko Ivanković.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Ne znam kako jedna ekipa ima toliko zivaca vec godinama ovdje pisati i objasnjavati sta je sve lose u Dinamu, a kako druga ima zivaca isto tako godinama pisati o 'dobrim' rezultatima. Nekad vam se stvarno divim 
Inace, obecah neki dan onu statistiku. Ima malo vise posla, a ja nemam bas toliko vremena, dio sam uradio i mogu samo reci da je porazavajuce i ponizavajuce. Ovih dana cu dovrsiti pa objaviti. Valjda ce tad stati ta prica o uspjesnim rezultatima, jer Dinamo mozda i jeste uspjesan, ali u odnosu na Teplice, Zvezdu, Dinamo Bukurest... Ali mjereci se s nekim sebi ravnim, tipa Anderlecht bas i nije.
Inace, obecah neki dan onu statistiku. Ima malo vise posla, a ja nemam bas toliko vremena, dio sam uradio i mogu samo reci da je porazavajuce i ponizavajuce. Ovih dana cu dovrsiti pa objaviti. Valjda ce tad stati ta prica o uspjesnim rezultatima, jer Dinamo mozda i jeste uspjesan, ali u odnosu na Teplice, Zvezdu, Dinamo Bukurest... Ali mjereci se s nekim sebi ravnim, tipa Anderlecht bas i nije.
Svakim danom postavljaju nove standarde

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nije zasluzio tu traku, ali nije da je to bilo jucer pa da se treba raditi toliki cirkus od toga.
Treba, stalno ponavljat svaki idiotizam koji prčija napravi.Signore je napisao/la:Nije zasluzio tu traku, ali nije da je to bilo jucer pa da se treba raditi toliki cirkus od toga.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ako ce te to uciniti sretnim, ponavljajLillard je napisao/la:Treba, stalno ponavljat svaki idiotizam koji prčija napravi.Signore je napisao/la:Nije zasluzio tu traku, ali nije da je to bilo jucer pa da se treba raditi toliki cirkus od toga.
Mislim da je prst pokazan zapadu...dakle opravdana traka
Ali,ali,ali Borac Banja Luka sanja da igra Europu kuknjavaSignore je napisao/la:Inace, obecah neki dan onu statistiku. Ima malo vise posla, a ja nemam bas toliko vremena, dio sam uradio i mogu samo reci da je porazavajuce i ponizavajuce. Ovih dana cu dovrsiti pa objaviti. Valjda ce tad stati ta prica o uspjesnim rezultatima, jer Dinamo mozda i jeste uspjesan, ali u odnosu na Teplice, Zvezdu, Dinamo Bukurest... Ali mjereci se s nekim sebi ravnim, tipa Anderlecht bas i nije.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Benković spasio Dinamo protiv Lokosa golom u 82.min
LeBron James
Ja pobjede i ku*ca. Lokomotiva zasluzila tri boda i to pobjedu u hendikepu.

Utakmica koja to nije
Na teren će izići dvije ekipe sličnih dresova, koje dijele i razmjenjuju stadion, prazne tribine i e-mail adrese. Njihovi igrači i treneri prešli su iz jednog u drugi tabor toliko puta da dio današnjih aktera vjerojatno ne može sa sigurnošću potvrditi koji klub plaća njihove usluge. Klub bez navijača, odraz u ogledalu i pomoćni kotačić onog drugog, velikog hrvatskog kluba. Jedni su stvoreni iz drugih, klonirani i nikad nisu slavili u međusobnim susretima. Pravilno shvaćajući svoju ulogu u poslovnom poduhvatu, oni znaju gdje im je mjesto i koja im je svrha. Sportski motiv tu ne postoji.
Ovaj „susret“ jedna je od najzanimljivijih manifestacija nogometne stvarnosti u Hrvatskoj. Ona je lice i naličje domaćeg nogometa, ruganje sa smislom sporta, ljudskim razumom i svima koji nogomet doživljavaju kao nešto više od biznisa. Ovo je susret apsurda i cinizma domaćeg sustava. Ovo je utakmica, koja to nije!
-
jasko_juve
- Kontakt:
Da li ce se moc karte uzet i sutra ispred stadiona il gdje vec posto je nedjelja za tekmu u utorak?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sutra od 10 do 21 pred stadionom.jasko_juve je napisao/la:Da li ce se moc karte uzet i sutra ispred stadiona il gdje vec posto je nedjelja za tekmu u utorak?
I ne razumijem zasto vi navijaci Juventusa ne kontaktirate svoj klub i uzmete ulaznice za juznu tribinu. Kao da ce vas iz Italije doci 3.000 pa da nema
Pozdrav
Obzirom da cu tek sutra znati dobijam li karte za LP, pa da provjerim s vama koji ste uhodani ovdje.
Da li ce se na dan utakmice moci kupiti karte za Juventus? Kolika bi bila cijena istoka?
Hvala
Obzirom da cu tek sutra znati dobijam li karte za LP, pa da provjerim s vama koji ste uhodani ovdje.
Da li ce se na dan utakmice moci kupiti karte za Juventus? Kolika bi bila cijena istoka?
Hvala
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Moci ce ako se ne rasproda sve. Blagajna obicno radi do poluvremena utakmice. Danas je prvi dan prodaje pojedinacnih karata i zapad-dolje je rasprodan, ali jako tesko da ce istok biti do utorka.caseres je napisao/la:Pozdrav
Hvala
Istok kosta 250 kuna.
Za istok ostalo jos 200tinjak ulaznica, zapad rasprodan, za sjever-dolje ostalo preko 1.000 ulaznica, a mislio sam da ce taj sjever-dolje prvi otici, ali mislim da ce ipak do utakmice i ta tribina biti rasprodana uz koju tisucu na gornjem sjeveru i zapadu. Ocekujem da bude 23 do 25.000 gledatelja sto i nije brojka za pohvaliti se s obzirom da je to Liga prvaka i da stadion prima preko 35.000
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ivajlo Petev novi trener Dinama
LeBron James
Pozdrav,
jel se 100% gleda red,sjedište i to? ili sjeda ko gdje stigne samo da je na toj tribini?
hvala..
jel se 100% gleda red,sjedište i to? ili sjeda ko gdje stigne samo da je na toj tribini?
hvala..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.