FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

19TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 19TM87 » 10 jul 2010, 22:24

Admiral_TM87 je napisao/la:Suhva mi ovo sa stanicem pravo, pogotovo sto cemo defanzivnije igrati
i mene je iznenadilo kad sam ga vidio na toj poziciji protiv cibalije ali nije lose odigrao
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 10 jul 2010, 22:31

Ako Stanić bude igrao beka, Željo neće odigrati defanzivno. Nema logike postavljati krilo/napadača na beka i igrati defanzivno. Da igramo defanzivno, igrao bi Gančev na beku, kao što je to nekad radio Bajić u gostima ;)
Nije Amar budala, jasno mu je da moramo zabiti gol taman primili tri. Bolje je izgubiti 3:1 nego 2:0 :lol: Jesam pametan :lol:

Ta "defanziva/ofanziva" će zavisiti i od Hapoela i njihove igre. Nadam se da će oprezno pristupiti utakmici na početku :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 10 jul 2010, 22:35

Treba biti hrabar i reci da danas svi igraju fudbal, treba reci i to, da se revans igra u Sarajevu, i zato Zeljo ima realne sanse da prodje dalje.

Kakav Hapoel, kakvi bakraci?! Zeljo moze i mora proci njih, a i sledece kolo uz mali komadcic srece!

Prizeljkujem 1:1

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 10 jul 2010, 22:37

Nešto kontam, najbolji rezultat, nije da se nadam, :mrgreen: bi bio 2:1 za Hapoel :lol: Onda bi došli u Sarajevo da čuvaju rezultat i tu je naša šansa :mrgreen:
Naša pobjeda od 0:1 :lol: bi ih natjerala da jurišaju od prvog minuta, Koševo :roll: ovo-ono, ispali bi :mrgreen: 0:0 mi se isto tako ne sviđa, primimo prvi gol u Sarajevu i voda u ušima, na Koševu :roll: 1:1 bi natjerao Hapoel da krene od prve minute u revanšu, na Koševu :roll:

Znači, moj tip utakmice iz Tel Aviva, 2:1 :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 10 jul 2010, 22:38

Jesu li ovo slike sa danasnjeg treninga, i ko je ovaj momcina, da ne kazem CULUM 2 hahah sa brojem 14 :D

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 10 jul 2010, 22:38

cole-ch je napisao/la: i sledece kolo uz mali komadcic srece!
Vise ce nam ovdje srece trebati nego u 3. pretkolu ... jer ako prodjemo postajemo nosioci i ne mozemo dobiti ove jace ekipe.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 10 jul 2010, 22:46

nikad_izvini je napisao/la:Ako Stanić bude igrao beka, Željo neće odigrati defanzivno. Nema logike postavljati krilo/napadača na beka i igrati defanzivno. Da igramo defanzivno, igrao bi Gančev na beku, kao što je to nekad radio Bajić u gostima ;)
Nije Amar budala, jasno mu je da moramo zabiti gol taman primili tri. Bolje je izgubiti 3:1 nego 2:0 :lol: Jesam pametan :lol:

Ta "defanziva/ofanziva" će zavisiti i od Hapoela i njihove igre. Nadam se da će oprezno pristupiti utakmici na početku :mrgreen:
mah ja i dalje kontam da ce gancev poceti na desnom beku i da je ovo igra osima ali opet ko zna :mrgreen: ,ako bi poceo stana onda bi svjesno tamo isli da damo gol jer stanic je klasicni ofanzivni igrac stavljen na beka,u tom slucaju bi mozda bogicevic pomagao stanicu u defanzivi na boku a culum se vracao na mjesto stopera i to sve kad protivnik napada sa tim da bi ispred bio savic kao masina na def veznom :mrgreen: ,kako god optimista sam u izraelu nakon vidzenog na grbavici protiv cibalije

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 10 jul 2010, 22:51

Jel neko fkt zna nesto o ovoj stvari oko Milana? I na Hayatu je bila informacija da ide... Pa ako ima neko ko je blizak njemu, ukoliko je razgovarao s njim o tome, da nam da info... moje misljenje je da bi nam mogao faliti u slucaju da ode, jer on i Savic (visoki igraci sa dobrom kontrolom lopte i pasovima) u tandemu bi mogli ciniti veliki bedem ispred odbrambene linije... Svraka je dobar, sve to stoji, ali misim da je kombinacija Culum-Savic prejaka i puno bolja od recimo Savic-Svraka...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 10 jul 2010, 23:03

Radujeme sto smo jaki u odbrani, pogotovo taj red ispred stopera, Culum i Savic, stvarno perfktno igraju.

Samo da neprimimo gol pa a u napadu sta ucinimo :mrgreen: :mrgreen:

Ko ce biti komentator ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 10 jul 2010, 23:12

Bosnier je napisao/la:Radujeme sto smo jaki u odbrani, pogotovo taj red ispred stopera, Culum i Savic, stvarno perfktno igraju.

Samo da neprimimo gol pa a u napadu sta ucinimo :mrgreen: :mrgreen:

Ko ce biti komentator ?
Ma moramo dat gol u Izraelu :!: @nikad_izvini ti je rekao sta bi bilo kod 1:0 ili 0:0 za njih :!:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 10 jul 2010, 23:13

A sigurno onaj mrtvi Kristic... Navijace frajer otvoerno za Hapoel...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 10 jul 2010, 23:15

BlueIsTheColor je napisao/la:A sigurno onaj mrtvi Kristic... Navijace frajer otvoerno za Hapoel...
valjda nece on , uspava me pred ekranom lol
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Samo Željo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Željo » 10 jul 2010, 23:21

Bosnier je napisao/la:
BlueIsTheColor je napisao/la:A sigurno onaj mrtvi Kristic... Navijace frajer otvoerno za Hapoel...
prenos ce biti jel???

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 10 jul 2010, 23:23

Samo Željo je napisao/la:
Bosnier je napisao/la:
prenos ce biti jel???
To Kristofere, kolika je Amerika ?

Pa bolan, u pretragu ukucaj prenos Hapoel - Zeljo, i izace nesto. :roll:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 10 jul 2010, 23:24

Hoce... to je definitivno...

Samo Željo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Željo » 10 jul 2010, 23:28

Amerika velicine tvoje glave 8-) ,pa znas li ti sta znaci ironicno nesto receno ili da pojasnim...

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 10 jul 2010, 23:29

da vas malo obradujem cini mi se da je sa Dzaficem sve dogovoreno

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 10 jul 2010, 23:29

Bosnier je napisao/la:
Baho pitar treba da prenosi :mrgreen:
Samo Željo je napisao/la:Amerika velicine tvoje glave 8-) ,pa znas li ti sta znaci ironicno nesto receno ili da pojasnim...
:lol:

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 10 jul 2010, 23:31

ZELJO MOJA je napisao/la:da vas malo obradujem cini mi se da je sa Dzaficem sve dogovoreno
Ta da su malo ranije dogovorili ne bi sad Popovic igro LP :oops:

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 10 jul 2010, 23:34

znam drug al samo nek on dodje ovog popovica mi je vec pun k....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.