FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jel neko fkt zna nesto o ovoj stvari oko Milana? I na Hayatu je bila informacija da ide... Pa ako ima neko ko je blizak njemu, ukoliko je razgovarao s njim o tome, da nam da info... moje misljenje je da bi nam mogao faliti u slucaju da ode, jer on i Savic (visoki igraci sa dobrom kontrolom lopte i pasovima) u tandemu bi mogli ciniti veliki bedem ispred odbrambene linije... Svraka je dobar, sve to stoji, ali misim da je kombinacija Culum-Savic prejaka i puno bolja od recimo Savic-Svraka...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Radujeme sto smo jaki u odbrani, pogotovo taj red ispred stopera, Culum i Savic, stvarno perfktno igraju.
Samo da neprimimo gol pa a u napadu sta ucinimo

Ko ce biti komentator ?
Samo da neprimimo gol pa a u napadu sta ucinimo
Ko ce biti komentator ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ma moramo dat gol u IzraeluBosnier je napisao/la:Radujeme sto smo jaki u odbrani, pogotovo taj red ispred stopera, Culum i Savic, stvarno perfktno igraju.
Samo da neprimimo gol pa a u napadu sta ucinimo![]()
Ko ce biti komentator ?
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
A sigurno onaj mrtvi Kristic... Navijace frajer otvoerno za Hapoel...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
valjda nece on , uspava me pred ekranom lolBlueIsTheColor je napisao/la:A sigurno onaj mrtvi Kristic... Navijace frajer otvoerno za Hapoel...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
-
Samo Željo
- Kontakt:
prenos ce biti jel???Bosnier je napisao/la:valjda nece on , uspava me pred ekranom lolBlueIsTheColor je napisao/la:A sigurno onaj mrtvi Kristic... Navijace frajer otvoerno za Hapoel...
To Kristofere, kolika je Amerika ?Samo Željo je napisao/la:prenos ce biti jel???Bosnier je napisao/la:valjda nece on , uspava me pred ekranom lolBlueIsTheColor je napisao/la:A sigurno onaj mrtvi Kristic... Navijace frajer otvoerno za Hapoel...
Pa bolan, u pretragu ukucaj prenos Hapoel - Zeljo, i izace nesto.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Hoce... to je definitivno...
-
Samo Željo
- Kontakt:
Amerika velicine tvoje glave
,pa znas li ti sta znaci ironicno nesto receno ili da pojasnim...
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
da vas malo obradujem cini mi se da je sa Dzaficem sve dogovoreno
Baho pitar treba da prenosiBosnier je napisao/la:valjda nece on , uspava me pred ekranom lolBlueIsTheColor je napisao/la:A sigurno onaj mrtvi Kristic... Navijace frajer otvoerno za Hapoel...
Samo Željo je napisao/la:Amerika velicine tvoje glave,pa znas li ti sta znaci ironicno nesto receno ili da pojasnim...
Ta da su malo ranije dogovorili ne bi sad Popovic igro LPZELJO MOJA je napisao/la:da vas malo obradujem cini mi se da je sa Dzaficem sve dogovoreno
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
znam drug al samo nek on dodje ovog popovica mi je vec pun k....
A ako Lazar zabije u Tel Aviv-u ? Dizati cete ga u nebesa ...
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
drug jedna lasta ne cini proljeceDino_TM je napisao/la:A ako Lazar zabije u Tel Aviv-u ? Dizati cete ga u nebesa ...
Dicu ga ja na quracDino_TM je napisao/la:A ako Lazar zabije u Tel Aviv-u ? Dizati cete ga u nebesa ...
Copy Paste
shvatam ja i godine i sve, ali ipak...
shvatam ja i godine i sve, ali ipak...
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Protiv Cibalije je bio sam pred golmanom, dakle ne ometan, i profulio je loptu. Mislim da je Zeba centrirao, a ovaj hladno profuli loptu. S toga, sumnjam da ce ga zabiti. Jedino ako mu se ne posreci kao Inzagiju iz najboljih vremena kada ga je lopta pogadjala u ledja, i ulazila u gol.Dino_TM je napisao/la:A ako Lazar zabije u Tel Aviv-u ? Dizati cete ga u nebesa ...
Kad izdajes knjigu viceva ?Samo Željo je napisao/la:Amerika velicine tvoje glave,pa znas li ti sta znaci ironicno nesto receno ili da pojasnim...
Papak, mene je Jadranka(!?) u prvom razredu OŠ "Bratsvo i Jedinstvo" ucila o ironiji, a vjerujem da ti tada nisi bio ni rodjen. No, vazno je da ti imas veze sa Manijacima
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Ispravka Radovanovic centrirao tacno na glavu Popovicu koji je bio potpuno sam, al je promasio citavu loptu, tako da su sanse minimalne da on zabije u Izraelu, al ako bude srece, zabit ce!1921 je napisao/la:Protiv Cibalije je bio sam pred golmanom, dakle ne ometan, i profulio je loptu. Mislim da je Zeba centrirao, a ovaj hladno profuli loptu. S toga, sumnjam da ce ga zabiti. Jedino ako mu se ne posreci kao Inzagiju iz najboljih vremena kada ga je lopta pogadjala u ledja, i ulazila u gol.Dino_TM je napisao/la:A ako Lazar zabije u Tel Aviv-u ? Dizati cete ga u nebesa ...
-
Samo Željo
- Kontakt:
ma sta da ti kazem osim da ti namignem ko kakvoj djevojci u prolazu1921 je napisao/la:Protiv Cibalije je bio sam pred golmanom, dakle ne ometan, i profulio je loptu. Mislim da je Zeba centrirao, a ovaj hladno profuli loptu. S toga, sumnjam da ce ga zabiti. Jedino ako mu se ne posreci kao Inzagiju iz najboljih vremena kada ga je lopta pogadjala u ledja, i ulazila u gol.Dino_TM je napisao/la:A ako Lazar zabije u Tel Aviv-u ? Dizati cete ga u nebesa ...
Kad izdajes knjigu viceva ?Samo Željo je napisao/la:Amerika velicine tvoje glave,pa znas li ti sta znaci ironicno nesto receno ili da pojasnim...
Papak, mene je Jadranka(!?) u prvom razredu OŠ "Bratsvo i Jedinstvo" ucila o ironiji, a vjerujem da ti tada nisi bio ni rodjen. No, vazno je da ti imas veze sa Manijacima
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], kosuljaplava i 21 gost.