FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

jasminka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la jasminka » 21 sep 2016, 15:41

GEC je napisao/la:Ovo je onaj Mamela spiker iz Breze što vodi koride u čevljanovićima :lol:
A gdje me nade , to sa tajom kad si bio u Cevljanovicima ili te deda vodio pa si zapamtio :lol: :lol: :lol:

Sastav ???

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 21 sep 2016, 15:49

E ako danas ne uvale gracanlijama bar 3 komada treba ih sve poslat u 3 lijepe pm, ovi nizeligasi dolaze u kombinovanim sastavima sa juniorima na ova kup gostovanja vecinom, ako ne mogu djecu napunit ne mogu nikoga onda
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 21 sep 2016, 15:51

GEC je napisao/la:Ovo je onaj Mamela spiker iz Breze što vodi koride u čevljanovićima :lol:
Ovo nije Mamela.

Izvinjavam se na offu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 21 sep 2016, 15:52

admin je napisao/la:Momci, biće stream utakmice na portalu, ako ne bude nekih neočekivanih problema.
Hvala vam, najbolji portal definitivno.
Amer Dupovac!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 21 sep 2016, 16:00

:rol: :rol: :rol: Sta je ovo sunce ti bem
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 21 sep 2016, 16:01

bodi123 je napisao/la::rol: :rol: :rol: Sta je ovo sunce ti bem
Ovo su dva "Krkana" iz Gracanice koji se samo j******u...
Navijam i ja za Sarajevo, ali bi danas vise volio da pobjedi Bratstvo. :bih:
Sretno i jednim i drugim da bude golova. :opaopa: :thumbup:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 sep 2016, 16:03

Well that escalated quickly :shock:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

GEC
Kontakt:

Post Postao/la GEC » 21 sep 2016, 16:24

Sarajevo: Adilović, Kadušić, Rustemović, Hebibović, Radovac, Mihojević, Bekić Almir, Ćetković, Anđušić, Ivetić, Bekić Am.
Bratstvo: Mustafić, Salkić, Omić, Šuša, Mujkić, Kahrimanović, Jaganjac, Kuduzović, Kadić, Diabang, Ikanović.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 sep 2016, 16:25

Bekici i rustemovic kuknjava

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 sep 2016, 16:40

Balic pocinje,neko je ispao sa tog napisanog sastava,ovaj je naknadno usao na zagrijavanje.

Edit- Radovac ispao ocito se povrijedio na zagrijavanju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

GEC
Kontakt:

Post Postao/la GEC » 21 sep 2016, 16:44

miky_hz je napisao/la:Balic pocinje,neko je ispao sa tog napisanog sastava,ovaj je naknadno usao na zagrijavanje.
Balić umjesto Radovca.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 21 sep 2016, 16:54

GEC je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Balic pocinje,neko je ispao sa tog napisanog sastava,ovaj je naknadno usao na zagrijavanje.
Balić umjesto Radovca.
Adilović, Kadušić, Rustemović, Hebibović, Balić, Mihojević, Al. Bekić, Ćetković, Anđušić, Ivetić, Am. Bekić

Na klupi Bordo tima ostali su: Pavlović, Hodžić, Novaković, Crnkić, Radovac, Herić, Ahmetović

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 21 sep 2016, 16:59

stream?

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 21 sep 2016, 17:00

fico je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la: Za Sarajevo realno nikad nisu igrali profesionalci, kreni od Haseta pa na dalje... Tako da sumnjam da ce se ikad to promijenit, Sarajevo je mahalski klub i realno ostvarivao je najbolje rezultate kad su za njeg igrali domaci mahalci, koji su volili klub i ostavljali srce na terenu. I dalje odgovorno tvrdim da se puno bolja pojacanja mogu naci u kantonalnoj ligi, nego ove menadjerske papke sto nam uvaljuju, ako bar nista ginuli bi za ovaj dres, primjer Torlak (Famos), Suljic (Butmir)...
Za vrijeme Haseta se nije igrao profesionalni fudbal i ne vrijedjaj Haseta! Ne mozes porediti njegovo doba sa danasnjim fudbalom. Tad je postojao neki drugi i bolji sistem vrijednosti kako u zivotu tako i u fudbalu.
Sarajevo kad je ostvarivalo njabolje rezultate istina da je imalo najvise svojih igraca. Al nisu oni bili samo mahalci, to su bili profesionalci, jer profesionalac znaci da ces se maksimalno boriti za ono sto radis. Oni su voljeli ne samo FKS vec fudbal opcenito.
Leon Benko nije bio mahalac, niti Sarajlija. Bio je profesionalac. Nama trebaju profesionalci.
Ne daj Boze, uopste nisam imao namjeru da vrijedjam Haseta, ako je tebi to tako zazvucalo, samo govorim cinjenice. E sad koliko profesionalnost ima veze s tom borbom, ne znam... Leon Benko je u vise navrata pokazivao profesionalnost ali i neprofesionalnost, jer kao sto rekoh, nije ovo ovde podrucje za profesionalnost, i lahko se profesionalac tipa Benke prilagodi tom neprofesionalizmu, dok npr neko kao Stepanov to nije mogao, pa je otisao. Statisticki gledano i Rustemovic je profesionalac, trenira, suti, realno daje maksimalno u odnosu na svoje mogucnosti, ne eksponira se, a sad sto je nekom dosadno, pa mu visi na instagramu, Boze moj, danas svako koristi neki oblik drustvene mreze i to uopste nikakvu vezu nema s profesionalizmom, isto kao sto neko navodi to sto momak ima djevojku ??? Inace profesionalni fudbaler ne smije djevojku imat ? E sad sto on nije dovoljno dobar igrac za Sarajevo kakvo mi zelimo, to decko nije kriv, vec onaj ko ga je doveo. (Isto vazi i za ostale fudbalere, ne treba njih krivit, vec onog ko ih dovodi, primjer Rustemovica je nekako najaktivniji na forumu, pa sam ga cisto zato koristio) :salut: :salut:
1946~

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 21 sep 2016, 17:11

ThrillerHz je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/uzivo-sa ... tvo/207499

Hvala SS.ba !
I mi se iz Gracanice zahvaljujemo!!

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 21 sep 2016, 17:15

ultrasegamega je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:
ultrasegamega je napisao/la: Zijad je u Galatasaray otisao 1989, a Galatasaray je u sezoni 1988/89 igrao polufinale tadasnjeg Kupa Sampiona. Tako da prica da je u rangu Luksemburga pada u vodu. Dosao je za rekordnu sumu tada.

nije kupa šampiona nego kupa uefe ja mislim,meni je tada to bila presmiješna liga al' eto svakom svoje[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kupa Sampiona 100%, a finale Kupa UEFA je bilo 2000 protiv Arsenala. Zijad je tada vec zavrsio karijeru bio. :)

nije ba[WHITE SMILING FACE],e'o provjerio sam na wikipediji[WHITE SMILING FACE],sjetio bih se 100% da je bio keš

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 21 sep 2016, 17:16

Rustemović je glup ko qurac!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 21 sep 2016, 17:17

miky_hz je napisao/la:Cuvaj se Rustemovicu sutra ,dobio je zadatak da te markira ,Musa Diabang :cool:

slika
Dohaka mu Rustem, nogom u glavu odma na startu :rol: :rol:
1946~

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 sep 2016, 17:21

Memara je napisao/la:Rustemović je glup ko qurac!
Zasto tako govoris o kapitenu FK Sarajeva?

:mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, skoJaa i 41 gost.