A gdje me nade , to sa tajom kad si bio u Cevljanovicima ili te deda vodio pa si zapamtioGEC je napisao/la:Ovo je onaj Mamela spiker iz Breze što vodi koride u čevljanovićima
Sastav ???
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A gdje me nade , to sa tajom kad si bio u Cevljanovicima ili te deda vodio pa si zapamtioGEC je napisao/la:Ovo je onaj Mamela spiker iz Breze što vodi koride u čevljanovićima
Ovo nije Mamela.GEC je napisao/la:Ovo je onaj Mamela spiker iz Breze što vodi koride u čevljanovićima
Hvala vam, najbolji portal definitivno.admin je napisao/la:Momci, biće stream utakmice na portalu, ako ne bude nekih neočekivanih problema.
Ovo su dva "Krkana" iz Gracanice koji se samo j******u...bodi123 je napisao/la:![]()
![]()
Sta je ovo sunce ti bem
Balić umjesto Radovca.miky_hz je napisao/la:Balic pocinje,neko je ispao sa tog napisanog sastava,ovaj je naknadno usao na zagrijavanje.
Adilović, Kadušić, Rustemović, Hebibović, Balić, Mihojević, Al. Bekić, Ćetković, Anđušić, Ivetić, Am. BekićGEC je napisao/la:Balić umjesto Radovca.miky_hz je napisao/la:Balic pocinje,neko je ispao sa tog napisanog sastava,ovaj je naknadno usao na zagrijavanje.
Ne daj Boze, uopste nisam imao namjeru da vrijedjam Haseta, ako je tebi to tako zazvucalo, samo govorim cinjenice. E sad koliko profesionalnost ima veze s tom borbom, ne znam... Leon Benko je u vise navrata pokazivao profesionalnost ali i neprofesionalnost, jer kao sto rekoh, nije ovo ovde podrucje za profesionalnost, i lahko se profesionalac tipa Benke prilagodi tom neprofesionalizmu, dok npr neko kao Stepanov to nije mogao, pa je otisao. Statisticki gledano i Rustemovic je profesionalac, trenira, suti, realno daje maksimalno u odnosu na svoje mogucnosti, ne eksponira se, a sad sto je nekom dosadno, pa mu visi na instagramu, Boze moj, danas svako koristi neki oblik drustvene mreze i to uopste nikakvu vezu nema s profesionalizmom, isto kao sto neko navodi to sto momak ima djevojku ??? Inace profesionalni fudbaler ne smije djevojku imat ? E sad sto on nije dovoljno dobar igrac za Sarajevo kakvo mi zelimo, to decko nije kriv, vec onaj ko ga je doveo. (Isto vazi i za ostale fudbalere, ne treba njih krivit, vec onog ko ih dovodi, primjer Rustemovica je nekako najaktivniji na forumu, pa sam ga cisto zato koristio)fico je napisao/la:Za vrijeme Haseta se nije igrao profesionalni fudbal i ne vrijedjaj Haseta! Ne mozes porediti njegovo doba sa danasnjim fudbalom. Tad je postojao neki drugi i bolji sistem vrijednosti kako u zivotu tako i u fudbalu.ThrillerHz je napisao/la: Za Sarajevo realno nikad nisu igrali profesionalci, kreni od Haseta pa na dalje... Tako da sumnjam da ce se ikad to promijenit, Sarajevo je mahalski klub i realno ostvarivao je najbolje rezultate kad su za njeg igrali domaci mahalci, koji su volili klub i ostavljali srce na terenu. I dalje odgovorno tvrdim da se puno bolja pojacanja mogu naci u kantonalnoj ligi, nego ove menadjerske papke sto nam uvaljuju, ako bar nista ginuli bi za ovaj dres, primjer Torlak (Famos), Suljic (Butmir)...
Sarajevo kad je ostvarivalo njabolje rezultate istina da je imalo najvise svojih igraca. Al nisu oni bili samo mahalci, to su bili profesionalci, jer profesionalac znaci da ces se maksimalno boriti za ono sto radis. Oni su voljeli ne samo FKS vec fudbal opcenito.
Leon Benko nije bio mahalac, niti Sarajlija. Bio je profesionalac. Nama trebaju profesionalci.
I mi se iz Gracanice zahvaljujemo!!
ultrasegamega je napisao/la:Kupa Sampiona 100%, a finale Kupa UEFA je bilo 2000 protiv Arsenala. Zijad je tada vec zavrsio karijeru bio.nukleusmember je napisao/la:ultrasegamega je napisao/la: Zijad je u Galatasaray otisao 1989, a Galatasaray je u sezoni 1988/89 igrao polufinale tadasnjeg Kupa Sampiona. Tako da prica da je u rangu Luksemburga pada u vodu. Dosao je za rekordnu sumu tada.
nije kupa šampiona nego kupa uefe ja mislim,meni je tada to bila presmiješna liga al' eto svakom svoje[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dohaka mu Rustem, nogom u glavu odma na startumiky_hz je napisao/la:Cuvaj se Rustemovicu sutra ,dobio je zadatak da te markira ,Musa Diabang![]()
Zasto tako govoris o kapitenu FK Sarajeva?Memara je napisao/la:Rustemović je glup ko qurac!
Trenutno korisnika/ca: Hazre, jurisicduska, Rule_hz, ubipara i 34 gosta.