1921 je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:Bosnier je napisao/la:Paul je odabrao posudu sa zastavom Zelje![]()
Ti si neki veliki fan Popovica ?Haj onda, ziv bio reci mu da ona lopta nije od kamena. Nece mu nista biti ako je udari glavom (Cibalija).
Znam ja da je on dao golova.. isto tako vidim da se bori, gradi, cuva dvojicu stopera na ledjima. Ali nije to izgovor za njegovu neefikasnost, koja raste iz utakmice-u-utakmicu. Toliko upotrebljivih lopti, a on niti jednu da iskoristiDo cega je ? - Nespremnost ?
Cudi me kako ostali igraci igraju perfektno, a bili su na istim pripremama.
Ti sve ovo vidis i ne vidis razlog za njegovu neefikasnost???...znaci po tebi bi trebao da se bori,gradi,cuva dvojicu stopera na ledjima i da zabije 20 golova po sezoni ????...kad malo razmislis o ovome,onda razmisli i dobro skontaj,pa reci jednog svjetskog napadaca koji radi sve ovo...znaci vidis sve ovo ,a onda provaljujes fol da nije lopta od kamena...i o kakvoj neefikasnosti vi vise pricate...po statistici je LAzo nas najefikasniji igrac,bolji i od Alena...i jeste,to je izgovor za njegovu neefikasnost,to sto mora biti sasvim sam u protivnickom dijelu i sto mu se nakace dvojica i sto ih on prihvati na ledja i sto ih nosa u stranu da bi se Bekric mogao proslaviti...e to je to...Momir Rnic sto bi rekao Camac,ko ne zna nek pogadja...neka ga oslobode tog sistema igre,pa neka mu daju drugog napadaca,pa neka na njemu ne budu dvojica,pa kad onda bude fulao "kamen" neka mu se onda prigovara...stvarno vise ne znam sta vas cudi sto on ne daje gol po utakmici...daj malo bar da razmislimo zajedno i da skontamo ko tu nije u redu,da li mi ili amar osim