FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

boccaccio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la boccaccio » 11 jul 2010, 04:35

1921 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
Bosnier je napisao/la:Paul je odabrao posudu sa zastavom Zelje :D

Ti si neki veliki fan Popovica ? :roll: Haj onda, ziv bio reci mu da ona lopta nije od kamena. Nece mu nista biti ako je udari glavom (Cibalija).
Znam ja da je on dao golova.. isto tako vidim da se bori, gradi, cuva dvojicu stopera na ledjima. Ali nije to izgovor za njegovu neefikasnost, koja raste iz utakmice-u-utakmicu. Toliko upotrebljivih lopti, a on niti jednu da iskoristi :roll: Do cega je ? - Nespremnost ? :lol: Cudi me kako ostali igraci igraju perfektno, a bili su na istim pripremama.

Ti sve ovo vidis i ne vidis razlog za njegovu neefikasnost???...znaci po tebi bi trebao da se bori,gradi,cuva dvojicu stopera na ledjima i da zabije 20 golova po sezoni ????...kad malo razmislis o ovome,onda razmisli i dobro skontaj,pa reci jednog svjetskog napadaca koji radi sve ovo...znaci vidis sve ovo ,a onda provaljujes fol da nije lopta od kamena...i o kakvoj neefikasnosti vi vise pricate...po statistici je LAzo nas najefikasniji igrac,bolji i od Alena...i jeste,to je izgovor za njegovu neefikasnost,to sto mora biti sasvim sam u protivnickom dijelu i sto mu se nakace dvojica i sto ih on prihvati na ledja i sto ih nosa u stranu da bi se Bekric mogao proslaviti...e to je to...Momir Rnic sto bi rekao Camac,ko ne zna nek pogadja...neka ga oslobode tog sistema igre,pa neka mu daju drugog napadaca,pa neka na njemu ne budu dvojica,pa kad onda bude fulao "kamen" neka mu se onda prigovara...stvarno vise ne znam sta vas cudi sto on ne daje gol po utakmici...daj malo bar da razmislimo zajedno i da skontamo ko tu nije u redu,da li mi ili amar osim
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Senator
Kontakt:

Post Postao/la Senator » 11 jul 2010, 06:14

RIP ĐILDA, nek mu je vječni rahmet...
HEROJ!!!
Colour of Manchester is blue...

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 11 jul 2010, 08:05

RIP Djilda kralju.Uf kad se sjetim negdje 1994 mi ga maznuli u Hrasnom i mene i jarana puklo da idemo vidjet Grbavicu.Krenuli bili samo reko da stadion malo virnemo i dlaka falila da neudzemo skroz do stadiona ali sreca bili malo i onih trjeznijih pa nas sprjecili inace ko zna bil sad kuco ovdje na forumu.Dzaba Zeljo kad udje u krv ni tranfuzija ga nemoze izbacit.Sretno nam u utorak.

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 11 jul 2010, 09:33

RIP Djilda .... neka ti je vjecni rahmet ......
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 11 jul 2010, 09:39

Nije datum za nekih teskih rijeci i onakvih stvari koji neki ovdje govore jedni drugima.

I ovdje kao i svugdje postoje dvostruka mjerila i neki malo previse sebi daju za pravo.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 11 jul 2010, 09:52

pile87 je napisao/la: slika

Otiso si Dzilda, ostala je tuga, vjecno ce te voljeti Manijaci s Juga!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 jul 2010, 09:55

1921 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
Bosnier je napisao/la:Paul je odabrao posudu sa zastavom Zelje :D

Zeljo dobija :D
nabijem te na posudu!
Ti si neki veliki fan Popovica ? :roll: Haj onda, ziv bio reci mu da ona lopta nije od kamena. Nece mu nista biti ako je udari glavom (Cibalija).
Znam ja da je on dao golova.. isto tako vidim da se bori, gradi, cuva dvojicu stopera na ledjima. Ali nije to izgovor za njegovu neefikasnost, koja raste iz utakmice-u-utakmicu. Toliko upotrebljivih lopti, a on niti jednu da iskoristi :roll: Do cega je ? - Nespremnost ? :lol: Cudi me kako ostali igraci igraju perfektno, a bili su na istim pripremama.
Namjerno nisam htio nista komentarisati jer nisam htio da dodje do prepirke ali vidim da ne shvatas prvo Seyu sta ti govori nije bitan Lazar bitno je to sto igra u Zelji i ono sto je oduvjek krasilo Zeljine navijace je to da nismo bili sabani koji su svoojim igracima **** sve nego su ih bodrili i naravno da je dozvoljena kritika na racun lose igre bilo kog igraca ali procitajte nekad kad vam neko iskusni tipa Boccaccio ili Seyo ....
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 11 jul 2010, 09:56

R . I . P . Djilda :cry:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 jul 2010, 10:17

Iz knjige "Zelene Beretke - Zivi mrtvima":

"Begic (Dzemal) Dzevad - Djilda

Rodjen: 25.09.1966. - Visoko
Poginuo: 11.07.1992. - Pofalici, Sarajevo

Dzevad poslije osnovne skole zavrsava zanat za limara i radi na poslovima obezbjedjenja objekata i ustanova. Sretno zivi sa suprugom Hajrudinom sa kojom ima cetiri kcerke, Melihu, Melisu, Mirnelu, Dzenitu, a peta najmladja radja se poslije Dzevadove smrti. Bio je po mnogo cemu poseban covjek, dobar otac i suprug i zaljubljenik u fudbal i "plave" sa Grbavice. Bio je prijeratni vodja navijaca FK "Zeljeznicar". Kao sto je bio iskreni vodja navijaca "Zelje", tako je sa istim zarom i patriotizmom krenuo u borbu protiv agresora cim se cuo prvi pucanj u Sarajevu. Zajedno sa svojom bracom Halilom i Izetom postaje clan pokreta "Zelene beretke" u borbenoj jedinici Bosnae max. Veoma hrabar i odvazan mnogo puta izlazi kao pobjednik iz samoubistvenih akcija koje ce vjecno ostati u sjecanju njegovih saboraca. Djildini bliznji pamte da je govorio: "Ako treba ginuti, samo da nije od snajpera. Neka to bude muski", ali u trecem mjesecu agresije na BiH metak zlocinca sa tada okupirane Grbavice zauvijek je prekinuo njegov zivot. I to bas sa Grbavice za koju je zivio. Tog kobnog 11. jula 1992. godine u naselju Pofalici u pokusaju da pomogne ranjenoj zeni biva pogodjen snajperskim hicem. Na mjestu pogibije hrabrog Djilde, Komanda 1. korpusa podigla je spomen-plocu. Dva dana nakon pogibije rahmetli Djilda je pokopan na sehidskom mezarju Kovaci. Posthumno je dobitnik najveceg armijskog priznanja, znacke "Zlatni ljiljan" i takodje posthumno proizveden u cin natporucnika. Kcerka Dzevada je rodjena nedugo nakon njegove pogibije. Brat Izet je poginuo iste godine nemalo poslije Dzildine pogibije. Bivsa ulica Livanjska danas nosi ime "Brace Begic"."
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 11 jul 2010, 10:32

010 ISN'T JUST A CODE

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 11 jul 2010, 10:42

NEKA JE RAHMET I HVALA NASEM DJILDI! Jutros sam ispratio igrace na aerodrom i pitao sam Ćuluma o info. da odlazi posle Hapoela, kaze da su to gluposti . Mada vecini nasih igraca pa i Ćukiju ugovor istice na ljeto, tako da ce Amar biti na velikom iskusenju oko ponuda koje budu dolazile. S ovim temama o Lazi, slomiste. Zna i on sam da je morao da da gol nakon Mirkovog centarsuta al desava se. Volio ga neko ili ne ipak je on igrac na kojem nas klub nece izgubiti vec zaraditi.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 11 jul 2010, 10:45

Lazo legedno ne daj se!

Seyo, koliko je jos do pocetka utakmice?? 8-)
010 ISN'T JUST A CODE

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 11 jul 2010, 10:48

hajde Lazare,hajde Lazare,Hajde Lazare,hajde Lazare

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 11 jul 2010, 10:58

Samo da Lazo prezivi strah od letenja :D . Srecom imaju tablete i za to :D
Zadnja izmjena: djale, dana/u 11 jul 2010, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.

n-a-n-d-o
Kontakt:

Post Postao/la n-a-n-d-o » 11 jul 2010, 12:38

NEKA TI JE VJECNI RAHMET , DZEVAD BEGIC DJILDA !

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 11 jul 2010, 12:52

slika
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 11 jul 2010, 12:55

bistrikboy je napisao/la:

Post Postao/la Avatar » 11 jul 2010, 12:55

Bosnier je napisao/la:slika
Slika postavljena 5-6 puta -.-'

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 11 jul 2010, 12:59

Nek ti je vjecni rahmet neponovljivi vodjo!

R.I.P. Djilda
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 11 jul 2010, 13:04

Bosnier je napisao/la:slika
Slika postavljena 5-6 puta -.-'
prelistao sam 20 stranica unazad i nigdje nisam vidio ovu sliku lol
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.