FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mirza_it
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mirza_it » 23 sep 2016, 12:26

Željezničar - Goražde :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 sep 2016, 12:37

Opet laganica u kupu, dobro je.

Jedan konkurent ispada već u ranoj fazi takmičenja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 sep 2016, 13:10

Sve nešto kontam da će Slavka biti poprilično teško savladati u dvije utakmice i da možemo do kupa ove sezone.
Voli te tvoje Sarajevo.

Conte
Kontakt:

Post Postao/la Conte » 23 sep 2016, 13:15

Super ždrijeb nećemo osjetiti igranje kupa u oktobru, a važno je jer polako kreće opet malo tezi raspored ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 sep 2016, 13:29

Dovodi on odbranu na popriličan nivo, već sad nam je teško zabiti gol i ovo što smo primili, primili smo iz penala. Efikasnost će sigurno biti problem, ali i on je vjerovatno svjestan toga.
Voli te tvoje Sarajevo.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 23 sep 2016, 13:58

Sta se ba sikirate? rad Petrovica se vec sad vidi, ide uskoro i istocna tribina, sve potaman, sve kako treba, nema potrebe da stvarate umjetne probleme i frku koja ne postoji ni u klubu ni oko kluba, opusteno ...

:thumbup:
Petrović postao Željin maneken

Slavko Petrović, trener Željezničara, jednom prilikom nam je ispričao kako je, vodeći Darmstadt, imao pres-konferencije koje su trajale i po sat, a na kojima je, priznaje, zbog mladosti i neiskustva, znao “lupati” svašta.

Jedno pitanje - polusatni odgovor

Međutim, njemački novinari su bili oduševljeni njegovim izričajem, pa su ga tako pratili na pres-konferencijama i kada je promijenio klub i otišao u Carl Zeiss Jenu.
Slušajući ga i gledajući na konferencijama za medije u Željezničaru, shvatamo zašto su njemački novinari iz Darmstadta putovali u Jenu kako bi ga pratili. Petroviću je, naime, dovoljno jedno pitanje, kako bi presica trajala unedogled, jer kada počne govoriti, teško ga je zaustaviti, a kaže gotovo sve. Tako je jučer recimo rekao kako za njega nije bilo dovoljno velike kravate.

- Imam kravatu, ali dok je obmotam oko vrata, ništa ne ostane za ispod, uz smiješak je rekao Petrović, koji je zajedno sa igračima Samirom Bekrićem, Aleksandrom Kosorićem i Uglješom Radinovićem glumio manekena u odijelima kompanije Jordies, s kojom je potpisan sponzorski ugovor.

Tako je Petrović, kojeg je neko upitao kako je zadovoljan utakmicom protiv Brotnja u kojoj je Željo slavio sa 7:0, ispričao gotovo sve. Tako smo saznali da Križman, Jahić i Nikolić gotovo sigurno neće igrati protiv Metalleghea, zbog povreda, te da je Siniša Stevanović počeo hodati. Saznali smo da je zadovoljan juniorima Beširovićem i Osmankovićem, te da ga je “očarala” igra Dženisa Beganovića, koji je igrajući napadača postigao dva gola za poluvrijeme.

Saznali smo i to kako Željo ima četiri igrača podjednakog kvaliteta na poziciji defanzivnog veznog (Blagojević, Marković, Šećerović i Radinović), te da kod njega ne postoji igrač za kojeg će staviti ruku u vatru i reći: “Ovaj će igrati i sljedeći meč, ako je prošli bio loš”.

Respekt za Metalleghe

- Protiv Brotnja smo pokazali da možemo. Ozbiljno smo ušli u duel, a od igrača sam tražio da njihova predstava bude na nivou jednog kluba kao što je Željo. Dali smo sedam golova iz raznih pozicija i možemo biti zadovoljni. Uz sve, napravili smo dobru reklamu u tom dijelu države i vratili samopouzdanje koje moramo održavati pobjedama, kaže Petrović i dodaje kako je on planirao osam bodova iz četiri utakmice, te da mu za ispunjenje tog plana nedostaju tri iz narednog meča.

- Znam sve vrline i mane te ekipe, jer sam igrao protiv njih u Travniku sa Radnikom (slavio Radnik 2:1, op. a). Bolje igraju na strani, nego kući, jer strahovito brzo iz defanzive uđu u ofanzivu. U Kupu su čuvali igrače za nas i odmorni ulaze u meč, a nama bi pobjeda jako dobro došla, jer imamo dva teška gostovanja, protiv Radnika i Sarajeva. Oni zaslužuju respekt, ali mi moramo na terenu pokazati da je naša želja veća od njihove, riječi su Petrovića.
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 23 sep 2016, 14:55

rece hrasno :D
Hrasno1921 je napisao/la:Sve sto sam ja pisao u maju i pocetkom juna, zaimljivo ostali forumasi pisu sada ...
O upravi, trosenju para, pogresnim potezima, kriminalnim aktivnostima, interesima, menadzerskom lobiju itd ...

Doslo je vrijeme :!:

slika

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 23 sep 2016, 14:56

A sad mu ti isti valjaju...
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 23 sep 2016, 15:00

kad miske udari klempu i kaze lezi dole, hrasno legne i ne ustaje vise. viri sad iz tepiha misketa. cuska i lezi dole.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 sep 2016, 15:32

A ti se kleo u njega moj aldine :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 23 sep 2016, 15:40

Sto se Haus nasao uvrijedjen, ponizen i isamaran, pa malo postao i bezobrazan usred napada huje i bijesa :damn:

Sve se da u zivotu dogovoriti, srediti i zavrsiti, ne znam sta je pojedincima, mozda su ocekivali nesto vise? ovi ljudi imaju kredit koji ih veze do kraja polusezone, a za isti taj kredit poceli su unaprijed placati rate, stavise u plusu su za dvije, ko skonta skontat ce, ko nece ne ostaje mu nista drugo nego da pise po forumu.
Sve u svemu trenutni ljudi u klubu imaju podrsku sviju, od navijaca, igraca, bivsih struktura i opcenito javnosti, svoje greske su priznali, neke stvari zavrsili mimo bilo sta da izadje u javnost, dog. se sa Sportskim drustvom, sportski segment prepustili ljudima iz te branse itd. ako ovako nastave nema razloga da se udara na upravu, licne nesuglasice, amoziteti i sl. su nesto sasvim drugo ;)
1921'

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 sep 2016, 16:28

Hrasno1921 je napisao/la:Sto se Haus nasao uvrijedjen, ponizen i isamaran, pa malo postao i bezobrazan usred napada huje i bijesa :damn:

Sve se da u zivotu dogovoriti, srediti i zavrsiti, ne znam sta je pojedincima, mozda su ocekivali nesto vise? ovi ljudi imaju kredit koji ih veze do kraja polusezone, a za isti taj kredit poceli su unaprijed placati rate, stavise u plusu su za dvije, ko skonta skontat ce, ko nece ne ostaje mu nista drugo nego da pise po forumu.
Sve u svemu trenutni ljudi u klubu imaju podrsku sviju, od navijaca, igraca, bivsih struktura i opcenito javnosti, svoje greske su priznali, neke stvari zavrsili mimo bilo sta da izadje u javnost, dog. se sa Sportskim drustvom, sportski segment prepustili ljudima iz te branse itd. ako ovako nastave nema razloga da se udara na upravu, licne nesuglasice, amoziteti i sl. su nesto sasvim drugo ;)
Hrasno i kad je bio opozicija bio je dignospo za ovakve ko sto su hausman :salut:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 23 sep 2016, 17:24

kad miske opali dvije vaspitne nema price nego podrska.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 23 sep 2016, 17:54

Hrasno je sef parade. Po njegovom pisanju veliki navijac naseg Zelje cije privatne interese su bili narusavali iz kluba. Sad kad je zavrseno u njegovu korist on je zadovoljan i kraj price.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 23 sep 2016, 18:10

Upravu ste 100% bez ikakve zajebancije, cekam da "kontstruktivno" pocnete pisati, pa da se ukljucim u raspravu, malo da se igramo samaranja :opaopa:
1921'

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 23 sep 2016, 18:12

a kad si smarao s laznim hadzijom, lopovom, tad ti je bilo konstruktivno. nemoj da zovem misketa da ti klempu udari konstruktivnu.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 23 sep 2016, 18:18

HausMan je napisao/la:a kad si smarao s laznim hadzijom, lopovom, tad ti je bilo konstruktivno. nemoj da zovem misketa da ti klempu udari konstruktivnu.
Upravu si, samo sto moze da ubaci sta u padje umjesto sljage, nego mojne trolati temu stvarima koji nemaju veze sa FKZ, imas li sta konkretno? kakva prica? insajderska informacija, prica oko lopovluka i sl., daj nesto da malo prodrmamo temu, vidis da nema ni druga amazona, ostalo svega vas par ili jedan uljez, hajde potrudi se ziv bio, mrdni ...
1921'

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 23 sep 2016, 18:38

ti si ovdje posljednji koji moze naredjivati sta ce ko pisati. rekoh dok si smarao s laznim hadzijom niko ti nije rijec napisao. hajd ti pod ruku s strajkacima pa udrite jedno zikino kola. a ja cu pisati sta se meni pise.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 23 sep 2016, 18:40

Nesto si druze nervozan, od prvog posta pa do ovog zadnjeg, ko uvrijedjena mlada si, nije ti dobra taktika od mene praviti dusmana, pogodi zbog cega :D ali hajde ruku na srce i nisi neki kapacitet za raspravu, ali hajde potrudi se ziv bio :)
1921'

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 23 sep 2016, 18:45

tvoje pakaske price mozes djeci pricati ako me razbiras konstruktivni.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 59 gostiju.